Klasskamp


Kunskapen om kaffe som vi hade imorse var inte alls rolig. Han som höll i det hade ju tagit fakta via nätet. Inte alls intressant. Jag trodde att man skulle lära sig att göra olika kaffesorter, men icke.
Jag, Johanna och Linnea fikade efteråt. Det vart inte så många i klassen som fikade. De flesta stack till skolan och åt, men där vart bara äcklig mat. Efter ett tag så kom Madeleine och Charlotta också och fikade. Jag köpte en jättegod dubbelmacka med rostbiff, paprika, sallad och philadelphiaost i. Skitgod, den måste ätas flera gånger! Och kaffe till det!
Jag älskar att dricka kaffe när man är borta!

Sen var det klasskampen mellan alla programmen som gick i 3:an, sista året och som tar studenten på lördag. Det blåste jädran i det, jag hade bara huvtröja på mig. Kallt!
NV06 vann hela tävlingen vilket betyder att dem får springa ut först på studentdagen! 3:a kom FP06! Så dem får springa ut på 3:e plats.
De olika tävlingarna i klasskampen var först att hitta äppelbitarna i en skål med mjöl och sen doppa huvudet i vatten och fortsätta leta. Man fick inte använda händerna, såklart! Dem skulle vara på ryggen.
Tävling nummer två var att snurra runt en stående pinne och sen springa tillbaka samma väg som man kom. Då vart man rätt yr kan jag tänka mig!
Tävling nummer tre var att med hjälp av 2 brädor ta sig över till andra sidan.
Tävling nummer fyra var att springa med en sked med ett ägg på och sen en ärtpåse. Man fick inte tappa något!
Jag kommer inte ihåg alla tävlingar, men när dem de 3 finalisterna skulle tävla i den sista tävlingen så skulle man lägga in 2 öppnade tamponger (som sväller när där kommer vätska på) i munnen och samtidigt dricka typ tomatjuice. Sen skulle man spotta ut tampongerna och äta 5 stycker mariekex och den som gjort det snabbast skulle kunna vissla!
 

Imorgon börjar vi klockan 8,00 och då ska vi få skjuts till Skottorps slott där vi ska duka inför balen på torsdagkväll.
Tar med mig mobilen så jag kan ta foto på dukningen!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Sv: Lägger till dig nu då :)

2009-06-09 @ 17:07:02
URL: http://suralkohol.blogg.se/
Postat av: frida

Hahha vilka övningar. Den sista lät ju inte alltför trevlig ;)



2009-06-09 @ 17:35:07
URL: http://fridano.blogg.se/
Postat av: DesignByMilly♥

hejsan kikar in..



//Milly ♥

2009-06-09 @ 18:57:24
URL: http://designbymilly.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: hihi <3 Vad har du för dig då`?

2009-06-09 @ 19:27:50
URL: http://suralkohol.blogg.se/
Postat av: Mennah

Kika gärna in på min blogg. http://Mennahs.blogg.se Den som kommer med den bästa/sötaste kommentaren kontaktar jag via E-post och den personen får som pris 150 kr presentkort på H&M. Glöm inte E-postadressen, lycka till !

2009-06-09 @ 20:34:41
URL: http://mennahs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0