Kantareller



Den 1 augusti är det idag, nu inleder vi höstmånaden! Hur görs detta bäst? Jo, med smörstekta kantareller och lök på en rostad macka! Mår faktiskt lite illa nu när jag tänker på det! Känner mig inte ett dugg hungrig nu på kvällskvisten!

Det har blivit väldigt långa uppehåll i bloggandet. Men jag har faktiskt en anledning! Jag jobbar och man skulle kunna säga att jag har jobbat för 3 personer den senaste veckan. Som ni kanske vet så jobbar jag i ett kök på ett ålderdomshem. Jag lagar mat till de gamla som bor där och gamla människor som bor hemma. Samt ett litet dagis. Som för tillfälligt har sommarlov (skönt!). Det är totalt runt 120 personer vi lagar mat till! Så det är ju en del. Och den senaste veckan har vi haft två vikarier. Okej, jag är också en vikarie, men jag har varit där sen jag var liten (min mamma jobbar där) + att jag har haft vikariat där de senaste 3 åren. Så jag KAN ju allt där redan! I alla fall så kan inte dessa två vikarier det. Så jaaa...jag har fått jobba för 3 personer denna veckan som precis eller snarare ÄNTLIGEN är över! Nu är det bara ordinarie personal och jag som är kvar!
Jag jobbar 5 av 7 dagar 8-17 typ, och resten 7-15 ungefär! Så ni kanske förstår att jag är rätt trött. Jobbat 2 helger i rad! Imorgon är jag äntligen ledig, därför passade jag nu på att blogga! Är även ledig i helgen! Puuuh!



Därför kommer här en del bilder från 2 veckor tillbaka och framåt. Med denna bilden vill jag säga att världens eller i alla fall Sveriges godaste latte hittar ni på Statoil! Stannade till där när jag varit och handlat mat :)



Brorsan fyllde år för 3 veckor sen, den 13 juli och då fick han lite presenter och till kaffet (istället för tårta, tårta är överskattat, haha!) så köpte vi med oss lite godis och underbart god vit choklad! En dyyyyr en!







Det var allt från mig för denna gången!


Kommentarer
Postat av: Beatrice Jakobsson

sv: okej okej :)!

2011-08-01 @ 22:15:49
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: Sofia - FotoBlogg

Sv: Jahaa okej! :)

Vad händer i morgon?

2011-08-01 @ 22:54:29
URL: http://sofiaforss.blogg.se/
Postat av: FREDRIKA PERSSON

SV; ja verkligen :D

2011-08-02 @ 00:04:31
URL: http://frdrika.blogg.se/
Postat av: josefine

tack snälla ;D

2011-08-02 @ 13:52:01
URL: http://pinksnow.blogg.se/
Postat av: FREDRIKA PERSSON

sv;tack så mycke du :D

2011-08-09 @ 01:11:32
URL: http://frdrika.blogg.se/
Postat av: EVELINA - SKRIVER SKRÄCKROMAN!

Den där pajen ser otroligt god ut!!! =D

2011-08-14 @ 19:02:20
URL: http://evelinaknipstrom.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0