Hairstyling

Godmorgon eller vad man säger vid den här tiden. Sitter här med min nya hello kitty pyjamas som är helskön.
Ska strax göra mig iordning för sen ska jag ner till frissan. Blev inte helt nöjd med mitt hår. Hoppas det blir bättre när hon fixar till det.
Det är nog det värsta som finns. När håret inte blir bra. Min frissa klippte av luggen alldeles för kort så nu kan jag inte ha det så som jag brukar. Hon gjorde hel-lugg på mig, och det brukar jag inte ha! Och det vet hon om.

När jag kommer hem får jag väl göra lite käk och sen ska jag faktiskt bara ligga och sola i trädgården. Tills mamma kommer hem i alla fall, för sen ska jag ju jobba.

Jag vet att jag inte har varit så duktig med att skriva här på ett tag. Men vill hellre vara ute i det fina vädret än att sitta här. Faktisk.
Tänkt att ta lite kort på allt som jag köpt på Ge-Kås. Där var väldigt mycket folk. Men ingen kö in till varuhuset i alla fall.

The summer hits!

Här kommer lite sköna plagg för sommaren: Själv skulle jag vilja ha allt!


Visst är den snygg ?! Kostar 212 kr

Chinos från Bik Bok 299 kr

Rosa t-shirt från H&M 49,50 kr

Modell - längre linne från Monki 250 kr

Så söt! 489 kr

Snygg till ett par svarta pumps...611 kr

Lite gammalmodig men snygg...från Topshop 489 kr

Min favorit! Från Topshop 550 kr

Bränna

Igår eftermiddag låg jag ute på gräsmattan och solade. Himla skönt faktiskt.
Läste min skräckbok och drack mycket vatten ur min vattenflaska som gick sönder senare under dagen.
Låg väl och solade i 30 minuter. Sen blev jag alldeles för varm. Det var nog upp mot 33 grader varmt här igår.
Innan jag gick och la mig igår så upptäckte jag att jag hade fått bränna. Yes! Jag har blivit brun!!!
Inte ofta det inte.

Ser ni brännan?

Idag ska jag klippa mig klockan 14,00 och sen ska jag ut och jobba på Rejmes. Imorgon tänkte mamma och jag åka till Ge-Kås. Så jag ska skriva ner en liten lista på vad jag behöver. Denna gången får jag betala allt själv eftersom jag har jobbat ihop pengar och fått lön i sommar och för att jag inte får barnbidrag längre. Mitt studiebidrag kommer inte förrän i September. Bläää på det.
Att dem bara tar pengar ifrån en hela tiden.!

Ska kolla väderleksrapporten nu och sen checka lite film.

Pusshej

Minifest

 I fredags så var mamma och jag hemma hos mormor där Kjell, Ulrika och Lewins fanns. Kjell och Ulrika hade bjudit dit oss. Vi åt godis och drack Xider och Koppabergs cider. Yummi.
Jag lekte lite med Lewin men man märkte på honom att han var trött, men en sån liten unge lägger sig inte i första taget. Vi kastade med en slemmig liten grön boll. Som han verkligen älskade att kasta iväg. Han kastade väldigt långt för att vara 3 år.
Sen vilade vi lite och sen kom en katt och hälsade på. Så klappade han den. Sen ville Lewin att jag skulle klia honom på ryggen och överallt på kroppen. Men han ville inte att någon skulle se på, så han drog täcket över huvudet.

En lyckad och rolig kväll helt enkelt. Jag blev helt matt i kroppen efter allt barnabeteénde.

Lewin <3 Sötaste ungen på jorden!

I Torsdags så var jag, mamma, Kjell, Ulrika och Lewin 3 år nere på stan eftersom det var lite underhållning där. Vi gick in till Brasseriet för att äta mat. Mamma och jag var bara sugna på pizza, men när vi skulle beställa det så sa dem att det inte gjorde pizza där längre. Så mamma och jag gick och köpte oss en varsin hamburgare medans Kjell och Ulrika satt kvar på resturangen och åt riktig mat.
Vi gick tillbaka till Brasseriet sen och då hade Lewin som sov innan vaknat till liv. Lewin ville ha glass så vi gick till ett café och köpte oss en varsin glass i bägare eller strut. Ulrika betalde. Lewin frågade mig ifall jag ville hoppa med honom på en stor hoppmatta. Men då fick jag säga att det var för mindre barn. Inte för min ålder. Så han hoppade lite själv.
Efter att alla folk börjat dra sig hemmåt så gjorde vi också det. Lewin tog min hand och så gick vi en liten omväg på vägen hem. Genom en lekplats och lite så.

Den dära Lewin, han är så söööt. Och snäll. Han gillade mig redan första gången jag såg honom. Och det var i Onsdags som vi lärde känna varandra. Han tyckte nog att jag var lite söt eftersom han ville vara med mig hela tiden, och när han skulle gå iväg så sa han hela tiden att " Stannar du kvar här?".

Han hade sagt till sin mamma innan dem skulle åka till stranden att han hellre ville va med mig än att åka till stranden. Men så blev det inte.

Nu ska jag gå och fika...skriver mer sen.

Göteborg / Hönö / Öckerö

Okej, jag har förstått att jag ligger efter här på min blogg. Har bara inte haft lust och ork till att skriva, men idag får jag skriva så tangensbordet ryker.
Här gräddas Hönökakorna
Här sitter tjejen och gräddar Hönökakorna

Vi kanske ska ta och börja med resan till Göteborg och Hönö.
Det var en bussresa med mest pensionärer, eller ja. Det var typ bara det. Så man kände ju sig lite lillgammal.
Vi besökte Hönö. En jätte mysig liten ö utanför Göteborg. Det tog endast 13 minuter med färjan över till Hönö/Öckerö.
Det var fint väder, och det var tur att det blåste lite på Hönö. Lite kalla havsvindar skadar inte.
Mamma och jag gick in i ett café där som sålde äkta Hönökakor. Dem kostade 45 kronor, men dem var inte sådana som man köper i en vanlig affär inte, utan dessa Hönökakor var mycket saftigare, större och tjockare. Så det var värt priset tycker jag.
Sen kollade vi läget i några andra affärer. Bland annat en second hand affär med en massa porslinsaker i. Vi gick även inom en dyr inredningsaffär...Jag hittade jättefina skålar och bringare, men dem var alldeles fördyra.
Så vi gick tillbaka till Caféet och fikade och sen efter 1 timme så skulle bussen tillbaka till Göteborg igen och sedan vidare där han hämtade upp oss.

Jag sitter och vilar på caféet.

Öckerö


Båtsättning



Berg och djupa dalar <3


 

Edward F+N


O herre gud va länge jag satt uppe igår. Klockan var 02,30 när jag väl somnade i sängen. Jag kollade på American History X på tv4+. Den började klockan 23,55 och varade till klockan 02,10. Men jag vara bara tvungen att titta på den. Fast det blev sent. Men vafan jag har ju sommarlov nu! Då får man sitta uppe lite längre.
Jag tycker att Edward Furlong som spelar Danny Vinyard i filmen är så het. Inte i nuläget, men i filmen är han snygg!!!
Även Edward Norton som spelar Derek Vinyard är en heting. Men han är snygg i nuläget också.
Jag tittade ju på en film som hette "Down in the Valley" om jag inte har skrivit det innan, och där är ju Edward Norton med. När jag satt och tittade på filmen så tyckte jag att jag hade sett honom innan. Men i vilken film. Och det var ju American History X.♥♥♥
Det är så sorligt när Danny blir skjuten i filmen. Man blir tårögd!!! Det är många scener i filmen som man får ett blött öga av.
Det värsta tycker jag är att jag drömmer alltid om American History X samma kväll som jag har sett den och det är inte så roligt. Sen tänker jag på filmen hela nästa dag, vilket blir idag. Det är därför jag skriver om den nu.

För att byta samtalsämne så har jag varit hos mormor och bakat bullar. Dem blev asgoda. Sen rensade vi lite i rabatten och drog bort vissna blommor och så innan jag åkte hem så manglade jag lite lakan och handdukar. Gammalmodigt eller hur !?

Imorgon är det Måndag och då ska jag jobba på Rejmes och sen vet jag inte vad jag ska göra mer.
På Onsdag kommer mammas lillebror och han tjej och hennes son ner från Göteborg. Så dår får man träffa dem. Mamma och jag ska även åka på Göteborgsresa med buss den dagen. Synd att det blev samma dag som dem kommer, men vi är ju hemma samma dag så att det gör ju inget. 

Kläd & Övrigt-visning

Tänkte visa i bilder vad jag köpte när jag var i Malmö...
Har inte tagit kort på allt, eftersom 1 tröja är i tvätten. Men kan visa dem senare.

Halsband+nycklar i samma halsband

Ja den ska vara stor!









Orange & mörklila nagellack

Fyndat!

Jag fyndade faktiskt en gammal, antik porslinsform på loppisen som jag var på idag. 5 kronor bad jag om att få betala för formen och säljaren gick med på det. Det påminner lite om iitalablomman. Ni vet, marimekko ?!
Hur som helst så fick jag någon slags pajform i tre olika storlekar på köpet. Dock aldrig använda. Vilket var bra. :)

Här är formen! Fin?

Efter att ha diskat den ordentligt så blev den fin. Det har ju blivit modernt med gammla, antika saker igen. Det var ett fynd i alla fall!

Nu ska jag snart sätta mig framför tv:n och kolla ifall där är något bra och mysa med en påse godis i näven.
Vill verkligen ha någon...(kärlek)!!! Saknad!!! <3

Puzzz

Loppis + Henrik <3


Snart bär det iväg på loppis i Hishult. Älskar loppisar. Särskilt om man hittar något som e både modernt och billigt. Vi får väl se om jag hittar något.
Klockan 14,00 drar loppisen igång. Sen har jag inte riktigt bestämt vad jag ska göra idag. Får väl helt enkelt ta det som kommer.

Köpte turkisk pepparglass igår av glassbilen. Den smakar inte ens turkisk peppar. Löjligt att det gör reklam för sånt då. Ska man klaga eller? Man har ju faktiskt betalt för att få turkisk pepparglass, men det smakar bara lakrits. ???



Satt och kollade på en massa repriser av "Paradise hotel". Fan va snygg han Henrik är! Heting för min del, de du.
Synd att han är för gammal för min del, men ålder spelar ju egentligen ingen större roll.
Henrik är även en gammal boxare...coolt!

Nu ska jag gå på toa innan vi åker. Puss

Casa Mia i Båstad

Igår eftermiddags var jag, mamma, mormor, Bibbi, mammas släkting och Tilda på Casa Mia och fikade. Det är så himla mysigt på Casa Mia. Det ligger precis bredvid Malens bad i Båstad. Man behöver inte gå genom något staket från Casa Mia till badet eftersom dem ligger precis bredvid varandra. Efter att ha fikat i säkert 1½ timme så åkte vi vidare till Lågprisladan i Boarp där jag inhandlade en ny plånbok och en grymt fin, neongrön slickepott. Sen körde vi vidare till Gränslösa outlet som ligger på Italienska Vägen i Båstad. Där köpte jag ett litet, rosa stekjärn. Sen åkte vi hem igen.

Innan vi körde ifrån Casa Mia så skulle mammas släkting som hade kört egen bil dit, tappat bort sina bilnycklar. Så vi letade där vi hade suttit och överallt. Men dem fannas inte där. Så Unberto (som alltid trollade för mig när jag var liten...för att komma in på ett annat samtal), bad mammas släkting om att han fick leta igenom väskan. Och visst fanns nycklarna där. Han kanske trollade fram dem. Or not.

En bra dag för mig helt enkelt.! 
Vill ni se kort på det rosa stekjärnet kanske? Bild komer senare. Håll ögonen öppna !


Världens orkan!

Måste berätta om lördagens stadsfest. Den var inte riktigt som den brukar vara.
Mammas släkting och mamma och jag gick ner till stadsfesten för att släktningen skulle kolla på Lasse Berghagen som då var på besök. Vi var där en halvtimme innan och det började att spöregna. Vi tog upp våra paraplyer och sen var det inget mer med det. Sen började det att spöregna något riktigt ordentligt så det gick bara inte att stå kvar, plastglasen som fanns på borden flög omkring. Under partytältet där det var smockfullt och alla satt och vänta på Lasse, gick bara inte att komma in under. Alla värgrade att flytta på sig. Sen gick strömmen eftersom blixten slog i elstolparna. Usch.
Jag och mamma var plaskblöta, byxorna var så blöta såsom om dem precis hade kommit ifrån tvättmaskinen UTAN CENTIFUGERING!!!
Min nya tröja som jag hade på mig var likaså.
Sen var vi tvugna att gå hem när regnet hade lugnat ner sig lite. Vi kunde ju inte stå där och frysa, då kan man bli sjuk. Så vi gick hem och bytade kläder och sen kom såklart solen när Lasse stod på scenen. Men han missade vi ju eftersom vi gick hem.
Sen fikade vi lite och körde hem mammas släkting till Halmstad. Vi följde med upp i hennes lägenhet och där fann jag en skitsnygg servis som jag köpte för 100 spenn...


Nu ska jag och mamma snart sommarjobba på Rejmes. Ha en fortsatt bra dag!


Bror 19 år :) Happy days

Eftersom jag ligger efter lite här på bloggen så får jag väl skriva vad som har hänt under helgen, måndag och idag.

I söndags så fyllde min bror 19 år, och det firade vi med att åka till Halmstad. Vi åkte ut till hamnen och tittade och åkte till Tylösand där Per Gessle bor. Inte hem till honom asså!

I Måndags, asså igår så var jag och mamma med mormor i Spenshult. Hon skulle till doktorn. Sen fikade vi i cafeterian där. På kvällen så sommarjobbade jag och mamma. Och det gör vi på Rejmes. Vi städar där i 3 veckor.

Imorse åkte jag och mamma med mormor för hon skulle köpa nya kläder i Veinge. En tantaffär. Så det är  vad jag har gjort idag. Ikväll ska jag och mamma till Rejmes igen.

( För er som vill se bilder från när jag var i Malmö, ni kan kolla på min bilddagbok...jag heter "Lothigiius" där också ).

Nu ska jag invänta att mamma ska komma hem, sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det är rätt så tråkigt just nu. :(

Shopping in the ciity

Måndagen den 7 juli ( i Malmö)

Idag vaknade jag vid 09,00. Jag gjorde mig då i ordning, åt frukost och tittade på tv. Vid klockan 12,00 kom ett par vänner och hämtade mig och så skulle vi ha en heldag på stan och allt annat kul. Men innan vi åkte in till stan för att shoppa så åkte vi till Ribersborg för att kika in Zlatans hus. Inget speciellt hus faktiskt. Just den dagen då vi stannade till för att titta på hans hus så höll dem på att renovera det. Utvändigt.
Sen shoppade vi i stan, och efter att ha gått i några butiker så stannade vi till på Gustav Adolfs Resturang & Café för att pausa. Jag tog kaffe och två ostfrallehalvor. Hon ska jag shoppade med på stan bjöd mig på fikan. Usch det var dyrt. Kaffe kostade hela 29 kronor. Och då var det inte expresso, latte eller något annat, utan vanligt svart kaffe.
Hon är verkligen skit snäll. Eftersom det var ett dyrt café så uppskattade jag verkligen att hon erbjöd sig att betala för mig också.
När vi hade gått i dem sista affärerna så stannade vi till vid Rönneholms glasskiosk för att köpa glass. Då bjöd hon mig igen. På glassen! Den är en underbart god glass dem har. Borde testas av alla Malmöbor eller alla i världen.
Efter att vi hade varit i stan så åkte vi "ut" till Jägersro för att gå på deras varuhus. Där blev det också shoppat lite. Sen släppte dem av mig hemma hos farmor igen.

Så denna dagen har varit jätterolig. Tack för att någon ville gå på stan med mig :) ! 

Här är listan på vad jag köpte idag:

*   2 nagellack ( mörklila och neonorange) på en sminkaffär, glömt namnet :S !
*   Grå, trekvartsärmad, lång, tröja på Bik Bok
*   Vit tröja med Musse Piggavtryck från Lindex
*   Rosa halsband med färgade nycklar i en ring från H&M DIVIDED
*   Svarta gladiatorskor från DinSko på Jägersro ( haha, det rimmar!)


Ribergsborg (bilden)  

 I detta hus bor Zlatan, fast nu är huset vitt, inte rosa.                         

"Bonden i stan"

Idag är det stadsfest, även kallat "Bonden i stan". Jag ska gå ner och kolla lite med mamma och någon släkting till mamma från Halmstad.
Hon ville tvunget titta på Lasse Berghagen. Han kommer ju hit. Och så blir det att vi ska fikar på någon uteservering i stan.
Uppdaterar mer om detta sen. Nu ska jag klä på mig och laga mat.



// Puss så länge !

Zoocity

Lördagen den 5 juli ( i Malmö):
 Idag vaknade jag klockan 09,30 och åt frukost och sen tvättade jag håret. Efter det så gick jag till Zoocity som ligger i samma område som farmor bor. Dem har över 5000 djur, låter mycket, men tänk på att där finns många fiskar. Man kan se musar, fiskar (som jag sa), små kaniner, stora kaniner, krokodiler, ödlor m.m.
Man fick INTE ta kort, men det gjorde jag ändå. I smyg. Där gick ju vakter runt om och dem tittade konstigt på mig. Dem anade väl att jag tog smygfoton. Annars har det bara varit en tråkdag.

Köpte 2 böcker inne på Willys.

* Tillsammans - Denise Rudberg
* Så Dumt! - Mia Törnblom (till mamma)

Fortsättning om mina dagar i Malmö kommer...

Inte min lyckodag

Fredagen den 4 juli ( i Malmö):

Idag började dagen med att vi åkte till en rastplats i Helsingborg för att äta frukost. Vi hade med oss baguetter och kaffe själva, så det var bara en sittplats som fattades. Det är inte så kul att sitta i bilen hela tiden. Man behöver röra på benen när man suttit i bilen ett tag. Vi gick ut ur bilen och började packa upp frukosten ur väskan. Jag hade en gul tröja på mig vill jag inlägga, och det gjorde ju inte saken bättre eftersom där kom säkert 100 stycken småbaggar och satte sig på min tröja och i mitt hår. Not so fun!
Dem dära baggarna drar ju sig til gult eftersom dem brukar sitta på rapsfält och sånt. Dem är verkligen inte roliga att handskas med.
Så vi gick in i bilen igen men baggarna följde ju efter och dem satt ju även kvar på min tröja och i håret. Medans jag försökte få av mig alla minibaggarna så höll jag ju i en kopp med kaffe i, och den spillde jag ju självklart ut i bilen. Som tur var bara lite, men som räddaren i nöden så hade vi våtservetter i bilen.

När vi väl var framme i Malmö så blev jag nödig. Nr 2, you know !? Å farmor var och handlade mat på andra sidan stan så där kom in inte in och farmors syster som också bor i samma område var inte hemma. Så det fanns bara en sak att göra.
Nej. Inte göra på mig i byxorna, utan gå in på willys som ligger i samma område som farmor bor.

Så man kan verkligen inte säga att detta var min lyckodag!

Efter detta så var jag och mamma och shoppade loss inne i stan i Malmö. Det var himla mysigt.

Vill ni veta vad jag köpte? Här kommer listan:


*   Svarta "plopp"-örhängen från H&M Divided (En speciell affär, inte vanliga H&M)
*   Blommig tunika från H&M
*   Rosa blus-tröja från H&M
*   Flerfärgad, randig tjockare tröja, fast med korta ärmar från Gina Tricot
*   Grå och blommönstrad tröja från H&M (det vanliga H&M)
*   Blommigt paraply
*   Mascara


Fortsättning om mina andra dagar i Malmö kommer i nästa inlägg...


I´m homeee

Nu är jag hemma ifrån Malmö igen. Tågresan gick bra förutom att jag var tvungen att byta vagn eftersom den vagnen jag satt på skulle kopplas av i Helsingborg. Tur att konduktören sa något. Jag satt annars perfekt i den första vagnen, där var inte mycket folk i alla fall. I den nya tågkupén var där fullproppat. Det var mindre kul.
Var hemma vid 19,00 igårkväll eftersom tåget var 15 minuter försenat, men det gör ingenting. Jag älskar att åka tåg.
Farmor var med och lämnade mig på centralen i Malmö. Vi var där nästan 1 timme innan. Det är bara bra. Ifall att. Jag gick inom pressbyrån och köpte lite dricka till oss eftersom det var så varmt. Man behöver vätska.

Nu ska jag lägga in bilder på datorn från Malmö.

Malmö nästa...

Nu åker jag snart till Malmö. Men jag hinner inte skriva någon inlägg innan jag åker så detta får bli det sista tills jag kommer tillbaka.
Jag kommer förhoppningsvis ha kul och roligt så tänk inte på det. Haha.
Jag är hemma igen den 9 juli. På kvällen, så det lär ju inte bli något inlägg då.
Trött efter att ha åkt tåg i nästan 2 timmar. Men sen rullar blogginläggen på igen.


Ni får ha det bra så hörs vi senare!



Puss & Kram

Haha

Här sitter jag, egentligen borde jag väl ligga i min säng och sova. Men jag har ju sommarlov så det struntar jag i! Mohaha.
Lägger in lite roliga bilder medans jag sitter och väntar på Gina Tricots sega hemsida. Det tar ju evigheter! Orkar inte med sånt.


Gladiatorskor !?

Är det någon som vet var man kan hitta snygga gladiatorskor i Malmö till ett realtivt bra pris? Jag måste bara ha ett par gladiatorskor. Dem är ju helsköna!
Är det någon som vet så hojta till. Genast!
Det borde ju vara någon som vet. Jag hittade ett par skit snygga gladiatorskor på Dinsko men dem var ju slut över hela Sverige. Annars var dem skit snygga.
Jag har storlek 37-38 om ni vill kolla ifall dem finns hemma. Säg även Var i Malmö dem finns ex affär.

OBS ! Jag vill helst ha svarta!!!

Thanx!

Detta är ett par gladiatorskor för er som inte visste det innan:

 

Korsord

Vi hittade en precis likadan plattång som jag redan har, fast till mamma denna gången. Den är ju så bra, så det är ju bättre att vi köper den istället för någon som vi inte vet hur den är.

Solade ju i eftermiddags men där blev ingen färg. Tråkigt.

Ikväll så var mamma och jag ute och gick en runda eller jag cyklade. På hemvägen gick / cyklade vi inom Ica för att köpa en tidning till när jag åker till Malmö. Bra att ha ju. Det inhandlades även lite frukt som vi åt när vi kom hem.
Vi har suttit ute på altanen enda tills nu. Det börjar bli lite kyligt där nu. Vi drack kaffe och löste korsord från tidningar som vi fått av mormor.
Jag löste "barnens stora sommarkorsord". Dem e enkla och roliga.
Håller på att vädra för fullt här uppe på ovanvångingen. Det är som en bastu här uppe. Men man är van.

Nu ska jag gå..höres!

The Grass

Hejsvejs! Fan va jag e sleeeeten hela tiden. Sov ändå till klockan var 10,30. Jag som skulle gå upp tidigare idag.
När jag hade gått upp så sminkade jag mig och begav mig bort till konsum för att köpa en påse ris till middagen och baguetter tills på fredag.
När jag kom hem så började vi på maten och sen satt vi ute på altanen och åt middag.

Ska snart gå ut till gräsmattan och sola lite. Sen får jag väl börja packa lite smått. Ikväll ska vi åka till Halmstad och köpa en plattång till mamma. Hon klarar sig inte utan den nu när jag är i Malmö. Jag kommer ju att ta med mig den. Jag klarar heller inte mig utan den.
Jag fattar inte hur jag kan ha klarat mig utan den innan. Den gör ju mitt hår perfekt nu.

Får se om det händer någonting mer idag. I don´t think so. Ha en bra eftermiddag allihopa. Här kommer några roliga bilder haha.

Pusshej //

Natti Natti

Imorgon kan jag inte ligga och sova till middag. Då har jag rätt mycket att göra. Jag har i alla fall inte tid att sova bort hela dagen vilket jag brukar göra. Berättar mer imorgon.
Nu är klockan 23,40 och det börjar nog bli dags för mig att sova. Så jag orkar med morgondagen.

Det har varit ett underbart väder idag. Det har ju regnat mycket sen jag slutade skolan men idag kunde jag faktiskt sitta på altanen och dricka en kopp kaffe i solskenet. Letade även efter något gott middagsrecept.

Nä nu ska jag tvätta mig, borsta tänderna och gå på toa. Det där vanliga som man gör innan läggdags.

Godnatt Sverige!
Goodnight Sweden! (För alla som inte kan svenska).


Wrångarps gård

Idag har jag sovit länge igen. Till klockan 12,30. Att jag aldrig orkar gå upp tidigare. Åt middag och sen åkte mamma och jag till Wrångarps gård där dem gör spettekakor. Jag köpte en lite spettekaka för 6 personer som jag ska ge till farmor. Hon älskar spettekaka, dock inte jag. Så då blir hon säkert glad.
Sen skulle vi åka och hämta ut min tågbiljett, men han var och fixade automaten då så det tog så lång tid så vi ska köra dit nu ikväll istället. Har även hunnit med att handla mat på Konsum.

Här kommer lite bilder som jag tog på Wrångarps gård. Detta är på resturangen som dem har:

The Sheep

Ingången till resturangen



Appropå resturang så så har jag kommit in på hotell och resturangprogramet. Fick hem ett papper på det idag.
Mormor ringde imorse och sa att jag hade kommit in, men det visste jag redan då.
För jag var inne på dexter igårkväll och kollade.

Nu ska jag käka kvällsmat. Pusshej

RSS 2.0