Sthlm

Är det någon som har sett dem 6 fristående programmen Sthlm?
Det har jag och dem är superbra.
Det handlar om att när där var två ringar runt solen så var det ett tecken på att svåra tider var att vänta. 
Och i "Sthlm" får man förlja 6 olika personer som har det svårt på något sätt. 

Den första personen har man ännu inte fått följa.

Den andra personen handlar om en kvinna som glömt sin plånbok i mannens taxi "bilden". Men hon vill inte ha barnet och försöker kasta ut barnet över en bro, men taxichauffören hinner rädda barnet o.s.v.

Den tredje personen handlar om kille vid namn Adam som är med sin pappa och pappans kompis på en skärgård utanför Stockholm. När pappan är på fest med kompisen ska Adam ligga och passa båten, eftersom han inte får följa med på festen. När Adams pappas kompis kommer till båten med tjejer är det inte okej att Adam ligger i båten, så kille kastar ut Adam och han får hitta sin pappa på egen hand.

Den fjärde personen handlar om en tjej som låtsas att hon har en man som skickar en bukett blommor varje fredag till hennes jobb. Men egentligen är det hon själv som fixa blommorna. Hon vill vara som alla andra på jobbet. Ha en man, helst barn m.m. Så på en firmafest ville kollegorna verkligen kolla ifall hon hade en man. Så hon fick ta en uteliggare.

Den femte personen handlar om en kille "bilden" som har en mamma som är det stora problemet...efter ett tag så dör hon. Och då är hans problem slut

Den sjätte personen har man in fått följa ännu.

Titta på Sthlm på svt1. En bra serie! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0