Limited editions



Ja det har kommit ytterliggare en vårnyhet och limited edition för Marabou chokladkakorna. Denna gång är smaken polkagris och den var faktiskt riktigt god! Stora bitar av polkagrisar :) Mmmm...

En annan nyhet bland godishyllorna är ju ALLADIN:s senaste smak av de underbart söta och goda små hjärtanen. Nu med jordgubbssmak! Riktigt smarriga till en kopp kaffe, eller bara sådär rätt in i munnen! De smakar ungefär som Marabou Sommar!

När jag var i Malmö för drygt 2 veckor sen så var vi i stan och kollade lite affärer. Inne på Lagerhaus hittade jag en söt skål i melamin som jag inte kunde motstå att köpa. Där var lock också! Och det är ju perfekt!


En dag på restaurangskolan





Måste bara visa en bild på förrätten som jag gjorde på restaurangskolan i onsdags. Jag fick själv bestämma hur jag skulle lägga upp det på tallriken, och såhär blev det. En ros av rostbiff (inte helt enkelt)! Förrätten bestod av rostbiff, rödlöksmarmelad (hemmagjord), ärtskott, cockailtomater och syltlök! Jag blev nöjd med upplägget! ♥



Elin gjorde en jättesmaskig yoghurtdessert med mangobitar i. I botten och överst ligger pistagenötter, chokladpärlor, kardemumma och råsocker. Riktigt gott!


En förrätt som vi hade på restaurangskolan veckan innan påsklovet. Laxrullar med wasabi i, toast, rädisor, citron och persilja.



Och eftersom det var påsk då så hade vi en jättegod, men mäktig chokladtårta till dessert. Till den fick man en påskkyckling (köpt), apelsinskiva, limeskiva och hallonsås. Om ni undrar varför där är så lite hallonsås så är det för att det var över från dagen innan så vi tänkte att det blev pricken över i:et istället för att kasta den!


Nu måste jag gå och tvätta håret för imorgon ska jag, brorsan och pappa åka till Malmö. Gå på stan och sen fyller farmors syster år! Så vi ska överraska henne :) Det ska bli skitkul! Jag älskar Malmö ♥



Marabou Passion - NY SMAK!



Nu har det kommit ytterliggare en Limited Edition från Marabou. Denna gången med smak av passionsfrukt och chili! Jag köpte den idag när jag övningskörde till Maxi.
Jag tyckte den var riktigt god! Men väldgt söt, den var så söt att det isade i tänderna, och då är det sött! Lite salt också, men inte alls mycket! Ibland känns det lite salt när man äter passionsfrukt. Men det var rätt mycket smak av passion, vilket är gott! Inte lika mycket chilismak, men man känner ändå att det hettar till i munnen efteråt!
Jag rekomenderar verkligen att ni testar den. 16:- gav jag för denna läckerbit! Ett + är den fina förpackningen

Räkbakelse





Kvällens middag eller snarare aptitretare blev en räkbakelse som jag gjorde själv med lite formbröd, hackade ägg, finhackade räkor, dill, majonäs etc. De blev riktigt goda! Men man blev mätt!
Nu sitter jag och chattar med Moa på msn, en gammal polare från plugget! Shyst tjej som flyttade härifrån :(
En trogen vän som man kunde lita på och som aldrig svek en...fler sådana vänner skulle man haft!

Imorgon ska jag och morsan åka in till Halmstad, först till Eurostop för jag ska kolla på ett par jeans på H&M. Sen ska vi hem till brorsan. Och självklart ska jag övningsköra hela tiden! Men det är kul att köra bil!
Nu ska jag fortsätta chatta med Moa innan hon hinner logga ut!



Övningskört

Varje gång man övningskör måste plånboken hänga med!
Fredaaaaag! Övningskörde till mormor i morse, skulle lämna vinterdäcken i hennes förråd (eftersom vi inte har plats), jag backade in på gården för det är rätt tungt att bära däck! Nu i eftermiddags övningskörde jag till Shell där vi hade ett ärende, sen övade vi start i backe och lite så, sen åkte vi till Veinge och vände där! Slöseri med bensin, jag vet! Men det blir så när man övningskör!

Det är så otroligt underbart väder idag! Varmt, fast det blåser lite. Hela tiden hör man motocyklar som bullrar omkring. Härligt ljud!


Canvas


Jag älskar canvas! Den snyggaste och skönaste skon som finns! Lika snyggt till en klänning som till ett par jeans!
Dessa canvasen köpte jag i Halmstad. Den vänstra skon satt lite hårdare än den högra, men vafan...jag tog dem ändå! Riktigt snygga!
Idag övningskörde jag till Halmstad med morsan. Vi skulle till Motorhalland, till brorsans jobb. Han skulle byta våra däck till sommardäck! Sen övningskörde jag till Eurostop där vi handlade lite mat på Willys.
 Jag bakade en vit kladdkaka / sockerkaka häromdagen. Den blev god, men den skulle blivit kladdigare!
 Jag tillagade en god lunch i söndags. Kyckling i sötsur sås. Roligt med lite nya rätter! Är så trött med de gamla vanliga maträtterna man gör! Har ni några tips, gärna kinesiskt eller thailänskt eller något annat gott så kom med tips och ideér!

Life of Ryan, säsong 3! Premiär ikväll på MTV!


Ikväll klockan 19.05 på MTV var det premiär för den 3:e säsongen av Life of Ryan. Min favoritserie! Det finns ju ingen snyggare kille än Ryan Sheckler! ♥
Nu har han fått en tjej som är...ingen mindre än modellen Melissa Mikkelsen! Vi får hoppas att hans förhållande med henne håller lite längre än hans andra förhållanden...eller dejter snarare!
Han behöver ju i alla fall inte vara rädd att hitta den "rätte", han har ju många tjejer på kö som gör allt för att få honom på fall!


Jag säger som Ryan Sheckler själv...PEACE!


Glad Påsk!


Har precis avnjutit en god påskbuffé hemma. En modernare variant! Färskpotatis med sause verte, hemmagjord laxtårta, sill, ägg, hemmagjord rödbetssallad, tomater och rädisor. Mycket gott!
Ikväll ska jag bara vara hemma och kolla på Körslaget och Millenium och äta ur påskägget som jag och mamma delar på!
Har även övningskört idag! Övningskörde igår också, till konsum och sen till mormor. I veckan när jag har påsklov så ska jag övningsköra in till Halmstad för 2:a gången. Har övningskört till brorsan i Halmstad innan. Men denna gången ska vi till Eurostop!
 

Glad Påsk till alla nya och gamla läsare!

RSS 2.0