New in the closet & a little bit more



Äntligen köpt mig en ny vinterjacka /dunjacka! Jätteskön och go! Av längre modell. Nu längtar jag nästan till vintern så jag kan använda den :) 599 kronor!

När vi var på Väla köpte jag Slush Puppy med, en stor kostar bara 20 kronor där, vet ställen där de tar dubbelt betalt! Kommer inte exakt ihåg vad smaken hette, kanske något med Lady! Slush Puppy är perfekt att svalka sig med en het sommardag!

Köpt en fotlänk (inte format som ett hjärta)

Nytt EVERLAST linne, gillade den orangea detaljen vid fickan!
 
En oversize tröja, stl M och den är jättestor! Stora och vida ärmar också som fläktar gott nu på sommaren!
Finns i grå, vit och fulrosa!

Nya små skålar, de ser kanske stora ut på bilden men är inte alls stora. Perfekt som dessertskål, godisskål eller när man gör kalla såser till middagar!



New in home




Dagen vs. kvällen!
En ny hallmöbel vi köpte på IKEA i onsdags. Lampan och krukan + blommar under är också ny!



Lantlig stil ♥

 

Ny kruka!

Nya inredningsprylar! Vasen och blommorna från IKEA, ljuslyktorna från Chilli



Köpte nya whiteboardpennor på IKEA i fräcka färger, annars finns det ju bara de tråkiga färgerna, svart, röd och blå! Lite tjatigt! Rosa, grön, gul och brun var ju coola!

Detta var allt från IKEA, nästa gång visar jag mina nya klädesplagg!

Imorgon är det jobbedag och 2 veckor fram! Puuuhhh. Börjar 7 imorgon så jag "öppnar", Slutar 15.00 sen ska jag och mamma direkt till Halmstad och handla mat och så ska jag köpa en tröja på Gina Tricot!
Morbror kommer även på besök imorgon så han ska bo här tills på tisdag, hemma hos oss.


Ny soffa!

En bild på vår nya soffa och de nya rosa kuddarna. Soffan har vi haft i 1 vecka nu!
Har inte haft tid att vara inne på bloggen eftersom jag läser i körkortsboken varje dag, hela tiden! Nästan i alla fall. Har hunnit med ett IKEA besök häromdagen, men det skriver jag mer om nästan gång!
Nu ska jag och mamma till systemet och senare ikväll ska vi beställa kinamat :) Gott! 





Movietime



Nu ska jag krypa ner under en filt, det börjar bli lite småkyligt ute men altandörren ska fortfarande stå helöppen för när man kollar på film vilket jag ska göra nu så är det mysigt med filt och en massa kuddar!
Ska se "Saturday night fever" med John Travolta! Han var såå snygg på den tiden då filmen spelades in, ca 1977!
Ska gå och hälla upp lite dricka i glaset först. Drack precis upp min drink som bestod av vodka, grenadine, is och fruktsoda. Gott!
Lyssnar på lite reggae nu, men ska avsluta den nu och sätta igång filmen. Filmen är lång! När filmen är slut ska jag läsa lite i Du & Jag i trafiken innan jag går och lägger mig!

Ha en underbart skön kväll allihopa!


Skype

Är inne på Skype nu och chattar. Annars idag så har jag varit i Halmstad. Köpte nya cd-r skivor så nu jävlar ska det brännas cd! Har pluggat en massa körskortsplugg! Tråkigt! Har ca 115 sidor kvar sen har jag fan läst ut den tråkiga boken! Och det är inte långt kvar till uppskrivning så jag måste läsa många sidor varje dag om jag ska hinna! Varfan är min fritid? Och jag som ska jobba nu i 2 veckor. Hmm...hur ska detta gå?

 

Hann i alla fall med lite fritid igårkväll då jag och en vän, Cajsa var ute och cyklade i trakterna. Var inom Ica och köpte svalkande cider! Kassörskan ville inte ens se leg. från mig. Jag är ju "bara" 18!

Imorgon är det stadsfest där jag bor...tänker absolut inte gå ner där, jävla massa folk och där finns inget kul heller! Och "alla känner alla" liksom!
Nei, sitter hellre hemma med en god drink eller öl eller vafan som helst, men inte gå ner där!


Grötvik i mitt hjärta



I lördag åkte jag och morsan till Grötvik som ligger i Halmstad. Ett jättemysigt ställe som ligger vid havet, där var rätt mycket folk då. Vi var där på kvällen och hade med oss lite godis och kaffe. Vi åkte inte hem förräns vid 22. Det var så varmt länge att man tänker inte på tiden! Igår åkte vi dit igen, fast denna gången tog vi med oss brorsan. Vi packade picknickkorgen och hade jättemysigt! Efter de åkte vi några ärenden och sen hem till brorsans lägenhet i Halmstad. Plötsligt började det åska och ösregna! I och för sig mysigt, men det var fortfarande kvavt och varmt ute...

Det var rätt mörkt på himlen redan långt innan regnet och åskan kom. När jag fått körkort (snart) så ska jag fan köra dit så ofta jag kan. Kosta vad det kosta vill i bensin! Men det är fan kärlek för ögonen, Grötvik ♥ Ni får gärna haka på!

Idag fyller brorsan 21 år och ikväll vid 18 ska vi åka hem till honom. Imorgon och på torsdag ska jag köra på körskolan. Imorgon ska vi köra i rondeller, det är kul! Det jobbiga är vem man ska köra med, för man kör aldrig ensam utan hela bilen är full med folk!

Avnjuter en kopp kaffe nu, senare ska jag göra mig iordning inför ikväll och sen blir det att köra motovägen in till Halmstad.


Fredagkväll = skön musik och en drink!



Sitter ute på altanen med en drink och bra musik! En drink gjord på vattenmelonextrakt, vodka, apelsinjuice och isbitar. Mycket god! Skönare kan det inte bli just nu! Och så har jag fjärilar i magen, men varför berättar jag inte!
It´s a long story! :)
Nu ska jag sitta här tills det blir mörkt ute och bara njuta! Morsan är iväg så jag är ensam hemma! En xide chili & mandarin ligger på kylning...



JahVibe



Dricker kaffe ur min nya takeaway-mugg i porslin och locket av silikon som jag köpte på Chili igår. Jag och mamma köpte även en ny soffa, den kommer nästa tisdag så det kommer bilder då. Köpte snygga kuddar till soffan och snygga ljuslyktor.
Kaffet blir så jävla varmt i koppen så man kan knappt hålla i den! I och för sig bra, men ändå inte!
Körde med körskolan imorse, imorgon är det dax igen! Likaså nästa vecka.

Fick ett sms att min väska fråb Bubbleroom hade kommit. Får åka ner och hämta den sen ikväll. Nu ska jag lyssna på bra musik. JahVibe från Halmstad ;) Han är så duktig!



Tradera


Var med i en auktion på Tradera igår, men mot slutet blev priset för Friis & Company-väskan för dyrt så jag sket i att bjuda mer. Den gick för hela 270 kronor exkl frakt på 48 kronor, och när jag började bjuda på den så kostade den 145 kronor, lite mer lagom! Men vann en annan auktion på en rosa Puma-väska imorse som mamma ska ha. Den gick på 210 kronor exkl frakt på 52 kronor. Men den betalar ju inte jag!
Beställde istället en sprillans ny Friis & Company-väska på Bubbleroom. 399 kronor kostade den. Det går sammanlagt på 467 kronor med frakt och fakturaavgift. Men då är ju väskan i alla fall ny och inte begagnad! Så det kan vara värt priset! Den är dessutom i Camouflage-färg som är såååå snyggt!


Ikväll vid 19.30 ska vi hem till brorsan och sen ska vi åka och handla mat på Willys med honom.
Jag kör som vanligt! Motorvägen denna gång!


Tjänat och slösat...


Hämtade ut min älskade Marimekkoskål (ÄKTA!) igår. Fick den i födelsedagspresent av mamma när jag fyllde 18, men man var tvungen att beställa den så det tog lite tid innan jag fick den! Men nu är den här ♥
Har jobbat idag. 7.00-15.30, klippte mig efter att jag jobbat.
Var ute och övningskörde häromdagen med mamma, till Halmstad där vi storhandlade, åkte inom Rusta och köpte en bordsfläkt till mormor. Övningskör lite varje dag faktiskt! Körde till jobbet idag bland annat!



Det har varit så himla fint och skönt väder varje dag så jag har bara legat ute i solen mest och kvällarna har varit så fantastiska! Legat på en filt i trädgården, i skuggan! I LOVE :)

Har gjort en massa saker sen jag skrev sist. Nu ska jag i alla fall kolla på Sommar med Ernst, nya avsnitt!


RSS 2.0