iittala vitvinsglas

Hej! Efter ett ordentligt bloggavbrott är jag nu tillbaka igen. Denna gången med många bilder och mycket att skriva om. Nu ska jag fortsätta hålla bloggen vid liv igen och skriva lite oftare.

Under dessa veckor då jag har varit borta så har jag varit i Malmö med mamma och shoppat en hel dag. Den 14 maj åkte vi dit, klockan 9.50 var vi framme på centralen i Malmö och inte förräns vid 19.08 åkte vi hem igen. Vi hann med mycket, vi shoppade, käkade lunch på Burgerking, shoppade, fikade inne på Triangeln, shoppade igen och sen hade vi lite tid över så vi passade på att äta kvällsmat på Subway, där satt vi i 1 timme. Mycket goda baguetter och pålägg har Subway! Det blev även ett besök på Gottelisa, en underbar godisaffär med massa gott och dyrt godis! 13.90 :-/hg. Men jag var tvungen att köpa liiiite i alla fall.

Shoppingoutfiten när jag var i Malmö...det var rätt kallt och mulet den dagen. Men det var skönt för man blev inte varm!

Inne på H&M hittade jag ett par skitsnygga jeans. 399 :-

På Lindex köpte jag en söt Musse Pigg t-shirt. Älskar Musse Pigg tröjor :)

Detta linne hittade jag också på H&M, de tänkte jag ha på mig när min kusin tar studenten nästa vecka.

Denna jackan av kortare modell köpte jag också på H&M, den ska jag också ha på studenten.

Köpte en till kryddkvarn på Åhlens. Har en likadan sen innan, men köpte bara 1 sist, vilket var lite dumt. Men de kostar ju ändå 75 :-/st.
Hittade även rosa skosnören på Stadium som blev ett rent impulsköp. Snygga!


Dessa snygga iittala vitvinsglas köpte jag på iittala shop i Malmö. De är rätt dyra, 149 :-/st, men nu var de extrapris så nu kostade 1 glas 109 :-. Jag köpte 2! :)

Denna blusen köpte jag inte i Malmö, men mamma och jag var i Halmstad på Eurostop för 2 veckor sen och då köpte jag denna.

Nu ska jag göra potatismos, gjorde hemgjorda köttbullar igårkväll som jag ska ha till, och sås. Börjar skolan klockan 12.40 idag. Sen efter skolan ska jag gå i lite affärer här i stan.


Kort vecka!


Åhh denna goda nyhet tutti frutti med yoghurt i mitten är sååå god! Den riktigt smälter i munnen! Jag köpte en påse på Willys i helgen och de var färska och mjuka! Säkert precis uppackade och direkt från fabrik...Rekomenderas verkligen!

Idag är det måndag, det är kort vecka! Går i skolan till onsdag. Idag hade jag pedagogisk ledarskap vilket är himla intressant! Nu i eftermiddags hade jag prov på champagne, mousserande vin och sherry. Det gick bra!Gjorde lite ärenden i stan med mamma efter skolan, åkte till mormors gamla lägenhet där ett företag skulle komma och hämta kartonger med saker i som ska skänkas till loppis. Så nu är där rätt tomt i lägenheten!

Igår beställde jag och mamma tågbiljetter till Malmö. Ja SJ kan man ju snacka länge om! Varken jag eller mamma, och SJ är kompisar vad det gäller pris och så! Men lite över 400 spänn gick biljetterna på! Det kunde man fått mycket saker för. Men det kostar exakt lika mycket att köra ner med bil, om inte ännu dyrare!
Imorgon är det kort skoldag. Har en lektion, börjar 10.50 och slutar skolan 12.00. Slappt! Ska sen hem och jobba lite med projektarbetet.
På onsdag är det möte i skolan från 10-14. Sen slutar vi. Det är möte om projektarbetet!

Nu ska jag ta min medicin, sen ska jag och mamma åka till Maxi!


LeopardmönsterEtt par relativt nya armband jag köpt på H&M. Leopardmönster är ju bara såååå snyggt! Vad tycker ni om djurmönster?
 
Lördagens outfit, t-shirt från H&M, blå jeans från Ellos, canvas från Eurosko.

I helgen hjälpte vi mormor att flytta. Hon har fått en plats på Solgården, ett äldreboende. Hon klarar inte av att bo hemma längre. Det var i alla fall ett väldigt fint rum på Solgården, hemtrevligt och så! I fredags och lördags satte vi dit lite möbler och annat skit. I måndags flyttade hon in.
Så nu finns det en ledig lägenhet på trädgårdsstaden i Laholm. En 3:a på 85 kvadratmeter om någon är sugen! Kontakta mig på bloggen om du/ni är intresserade!
Körde förresten på körskolan i måndags! Fick en gratis lektion eftersom han/hon som skulle kört var sjuk...!


RSS 2.0