FEST!!!

I fredags hade Linnea i klassen födelsedagsfest. Det var skitkul och jag va så jävla yr ett tag, konstigt? Nej inte ett dugg efter allt jag drack! Alla bara fyllde på mitt glas hela tiden och vi spelade nåt kortspel där man skulle gissa kortet och hade man fel så skulle man dricka. Till exempel om det var en 3:a på kortet och jag gissar 9 så säger hon lägre och då gissar jag kanske 6 och det var ju fel för det skulle vara en 3:a och då måste jag dricka mellanskillnaden från 3 till 6, alltså 3 klunkar...och jag hade ju fel gissning hela tiden! Jag tömde nog sammanlagt 4-5 glas och lite till. Sen mådde jag skit! Gick på toa och helt plötsligt bankar det på dörren och så säger Johanna och Sofie att jag varit där i typ 20 minuter! Tyckte inte jag, haha!


Somnade antagligen! Sen var jag så jävla trött, alla pillade och rörde mig hela tiden och jag fattade ingenting. Alla försökte få kontakt med mig, vilket inte funkade! De snackade och jag typ halvsov. Sen skulle vi vidare till Halmstad. Kände ingenting av fyllan! Lite yr bara. Kanske vinglade en del och var högljudd! Men inget illamående. Va först på The Corner som sög! Köpte en drink, hängde med polarna ut som skulle röka och sen gick vi vidare till Tre Hjärtan på stora torg. Riktigt jävla härligt ställe med trubadur-musik! Köpte en piggelin-drink! Skitgod! Elin spillde ut hela sin drink på mig. Hände en massa saker där jag inte vill minnas. En äcklig liten snorunge snackade med mig och jag ignorerade honom totalt!


Men det var en jävligt trevlig kväll/natt/morgon. Var hemma igen vid 3, var typ sist kvar på Tre Hjärtan!!! Mådde skit dagen efter, usch!
Framåt kvällen igår satte jag ihop min nya mobil. Fick det nya simkortet så gjorde lite inställningar och sånt som man måste göra med nya mobiler. Nu är den fixad och allt funkar! Det tar lite tid att lära sig skriva och bläddra med pekskärm! Men det kommer väl...
Idag ska jag bara ta det lugnt! Det förtjänar fan jag. Var taxi åt mamma och hennes kompisar igår. Körde in dem till Halmstad kl 11 och stannade i brorsans lägenhet under tiden de var och festade. Var hemma igen lite över 2. Så ja, en fullspäckad kväll! Men nu är det höstlov! :)
Förresten bilderna ovan är piggelin-drinken till vänster och San Francisco till höger. Skitgoda båda två! 

Två outfits-bilder från veckan!


Marabou Vintervit



Va i Halmstad innan idag och hade denna bilen framför mig, passande med en tjej bakom ratten haha! (registreringskylten)

Har ni smakat den nya Marabou Vintervit, Marabous första vita choklad med vaniljsmak! Jättegod! Mumsar på den nu. En fin förpackning också, av kartong. Som en lite ask! 16 kr hos Coop Forum.

Det var polisrassia också vid avfarten från E6:an. Shysst! 3 polisbilar mot 1 bil!!!

Nytt

Här kommer lite av det jag köpte i sthlm. Har inte fler bilder just nu och jag kommer säkert glömma lägga in fler också så ni för nöja er med detta. Ett par jeans, body butter och annat smått och gått följde också med i resväskan hem från sthlm.
Armband, örhänge, linne, t-shirt, oversize tröja, trosor och en ny jacka är det på bilderna!











Lockhelvete!


Har varit och köpt en ny mobil idag. En Samsung S5230 med touch! Skitfin! ♥ Tänkte att jag skulle satt ihop den nu, men jag får inte upp locket till batteriet! Det sitter som berg! Vågar inte trycka för hårt för mobilen är så tunn och det kan ju gå sönder. Läste på internet om andra som inte heller kunde få upp skalet, några hade till och med tagit sönder skalet och det vill jag ju inte! Så nu måste jag flänga in till Elgiganten imorgon igen. Det går ju så mycket bensin hela tiden! Åhhh! Jag blir så förbannad när saker och ting inte fungerar!
Det är bäst om dem får ta upp locket där på Elgiganten för om det skulle gå sönder så har ju inte jag tagit sönder det. För om jag själv tar sönder det så gäller ju inte på garantin!

Jul jul strålande jul...


Va inne på Lagerhaus innan och tittade. Snacka om julstämning! Åhh mysigt...förresten så snöade det här idag! Som tur var så la det sig inte på marken!

Tänkte lägga upp vad jag shoppade i sthlm nu i helgen. Och efter det kommer alla bilderna från Paris. Ska göra något slags kollage som bilden ovan så blir det inte så långa inlägg! Får se hur jag gör. Men först kommer ni få se vad jag shoppade i sthlm i alla fall.

Nu ska jag snart sova, sovmorgon imorgon! Har ställt alarmet på 9.30. Skönt!


Några cm från döden!

Usch kolla in detta klippet jag såg på msn.com!!! VARNING FÖR STARKA BILDER!!!

Nu tänkte jag lägga upp alla bilderna jag tog i Stockholm. Inte så jättemånga, men en del. Bilderna är inte i ordning, men jag lägger upp dem så som de ligger i mappen.


Detta är utsikten från lägenheten vi bodde i. Vi bodde i en liten 1:a vid Mariatorget. Fin utsikt! Synd att vi inte bodde i huset som fotot visar för alla där hade havsutsikt, mer än den lilla glipan vi fick njuta av!

En bild på mig innan jag och Johanna skulle festa på Le Bar i Gamla stan. Vi var på Le Bar 2 gånger. Denna bilden är min outfit på den sista gången vi var där. Förra fredagen. De gånger vi varit där har varit toppen! Trevliga bartendrar som vi även pratade med lite innan eftersom vi jobbade på samma ställe. Så vi hälsade ju alltid på varandra inne i köket.
Så det blev en hel del cider, mousserande vin, cocktail och öl. Dyrt, men gott!

Sängen vi sov i när vi bodde i Åkersberga. 1 timme utanför stan. Vid Norrtälje!

Utsikten från de rummet var också underbart! Havet är vackert!

Köket i huset i Åkersberga! Fint!


Det stora vardagsrummet i huset. Alla 3 bilderna ovanför är i samma rum!

Spisen i lägenheten, jag gillar kaklet! Min stil, svart och vitt!

Lägenheterna

Köket i lägenheten


Den lilla 1:an som jag och min kompis trängdes i! Där bäddsoffan tog slut var ett stort bord, så vi hade några få cm som vi kunde gå igenom för att komma till köket!
Hade nog inte valt att bo i en 1:a själv. Det är för trångt! Och för lite utrymme för min del! Men det funkade helt okej i 2 veckor!

Vilken tur att vi hade dator med oss! För där fanns ingen tv i lägenheten, inte i huset heller. Han äger ingen tv han som vi bodde hos.
Och som tur var så fanns där en i huset vid lägenheterna som hade oskyddat trådlöst internet som vi "snodde" och surfade på! Tack!

Globen! Inte så jättebra bild, men man ser den!


Jag gjorde goda pannkakor när vi bodde i lägenheten!

Hittade en burk snabbkaffe efter 1:a veckan i lägenheten. Så efter 2 veckor utan kaffe kan jag ju säga att en kopp kaffe var efterlängtat och så gott!

Köpte en ny Rekorderlig, persika och citronmeliss! Underbart god...







Dryg väntan på centralen när vi skulle hem.


Sitter på X2000 nu. Åkte från sthlm 10.21,...

bild049 (MMS)

Sitter på X2000 nu. Åkte från sthlm 10.21, beräknas vara framme i hässleholm 14.02. Där hämtar johanna mamma oss och kör oss hem. Vi bor inte i hässleholm! Ett jättefint tåg! Våra öresundståg som vi har hemma ser inte alls ut såhär! Igårkväll vid 21.30 stack vi till le rouge och stod i baren. Skittrevligt! Drack vin hemma...drack cider och öl i baren! Lite småpackade, haha! Tycker den ena killen i baren är så grymt snygg! Och trevlig! Vi har ju träffats nu typ varje dag i 3 veckor. Han jobbade förra lördagen också när vi var där.


Vunnit på postkodlotteriet


Det blir lite mycket google-bilder nu, men så är det när jag inte kan lägga över bilderna från mobilen till datorn. I alla fall, anledningen till att jag har postkodlotteriet som bild är för att idag på praktiken så hör jag någon som kommer i trappan (jobbar i ett kök i en källare) som säger:
- Det är polisen, stå stilla (hon säger dock någonting innan polisen som jag inte hör). Rätt var det är så ser jag Magdalena Graaf som kommer nerför trappan.
- Var är Gurra, frågar hon.
Det finns en kock som heter Gustav och det var han hon menade. Hon går till Gustav och hela kamerateamet hänger efter. Det visade sig att Gustav vunnit 20,000 kronor. 10,000, men lyckosten hade 2 lotter!
Eftersom jag är så kort och inte såg någonting eftersom alla var långa och stod framför mig så gick jag tillbaka och jobbade med mina pocherade ägg. Sen kommer Magdalena och säger hejdå till mig och sen försvinner alla och Gustav är överlycklig! Konstigt? Nej, det hade jag också varit!
På fredag visas detta i tv, vet inte om jag kommer vara med! Men min kompis som jag bor med här i sthlm är med. Tror jag! Postkodmiljonären, 20.00 i tv4!

Cocktail


Mmmmm...caramel crisp är ju bara så god! Mumsar på den nu! Kom hem från praktiken för 15 minuter sen. Det blev lite övertid idag. Vår lärare kom och hälsade på, hon är i sthlm denna helgen. Jag eller Marco bjöd henne och hennes kompisar som var med på lite charkvaror, parmaskinka och sånt. Det var meningen att vi skulle gå till henne sen i baren, men hon hade precis gått hem då. 
Filip i kallskänken frågade om vi ville ha lite cocktail innan vi stack hem. Jag kollade på Johanna och hon sa nej och Filip bara:
- Nja du såg ut att vilja ha, haha!
Ja det ville jag väl haft, men eftersom inte Johanna ville så struntade jag i det. Och dessutom var man svettig och hade inte alls någon lust att sitta i baren och dricka. Men imorgon tänkte jag och Johanna sticka till Le Rouge på kvällen och dricka lite i baren. Går köksvägen och hälsar på de andra! 
Så på eftermiddagen imorgon tänkte vi gå i lite affärer, men vi ska sova länge på morgonen! Minst till 10, haha!

Nu ska vi kolla på idol och käka godis! Nu börjar vår helg! 

Kväll

I lördags var vi och shoppade i stan här i sthlm. Hittade lite saker, ett par jeans, en jacka och några tröjor. Idag ska vi jobba kväll så vi börjar klockan 14 och slutar 22. På lördag ska vi gå lite i stan fast häromkring där vi bor bara.
När vi kommer hem efter praktiken spenderar vi kvällarna genom att duscha, tvätta, laga mat och kolla på filmer på datorn. Har sett alla avsnitt av idol från förra veckan.
Fick gå upp tidigare idag, vid 8 eftersom hon som också bor här när inte vi är här hon hade privatlektion här klockan 9-10 så då fick vi inte vara hemma. Så vi gick och handlade lite mat till veckan och så.
Men när vi kommer hem ikväll så får vi lägga oss direkt för vi börjar 10 imorgon. Så ingen film ikväll! Vi har även tvättid imorgonkväll och på torsdag jobbar vi kväll igen. Och på helgen är vi lediga! Skönt!
Om 30 minuter ska vi gå till praktiken. Ska svara på lite kommentarer nu innan jag går!

Ha det bra tills vi hörs igen!


Le Rouge i gamla stan



Sitter just nu i Stockholm och allt är okej, praktiken är jätterolig och det är mycket trevliga människor där! Vi är ju som jag skrivit tidigare på Melker Anderssons krog Le Rouge i Gamla stan och chefen är ju rätt sträng, men han skäller ju inte på oss direkt. Huset vi bor i är jättefint och imorgon ska vi åka till en lägenhet inne i stan som han som vi bor hos äger, så där ska vi bo nästa vecka och kanske veckan efter också. Vi tänkte shoppa lite imorgon. När vi kommit till lägenheten, för då är det nära till stan.
Nu ska jag och Johanna kolla på film och käka godis och ha det mysigt. Vi har redan tagit på oss nattlinnet och ska kolla på film i sängen. Vi slutar 18,00 på kvällarna och det tar ca 1 ½ timme med spårvagn och allt innan man väl är "hemma" igen. Så det är långa dagar, men vi börjar 10. Vi måste ju ändå gå upp klockan 7 eftersom det tar tid att åka dit. Så det ska bli skönt när vi är i lägenheten för då kan vi gå till praktiken och kan sova minst 1 timme längre på morgnarna!

Ville helt enkelt bara skriva att jag har det bra, får se om internet funkar i lägenheten! Kanske inte, vi får se!
Nu ska vi kolla på film! Godnatt!

RSS 2.0