Stockholm

Om 1 ½ timme kommer min kompis och hämtar mig och sen ska hennes mamma köra oss till Hässleholm och därifrån ska vi ta tåget till Stockholm där vi kommer vara och praktisera på Melker Anderssons krog Le Rouge i 3 veckor. Jag är rätt nervös nu inför att vara där. Det är ändå en känd krog och det ställs ju lite krav trots allt!
Min kompis Johanna som jag ska vara där med, har med sig sin dator, så det kommer bli lite uppdatering, dock inte så ofta!
Men ska försöka så mycket som möjligt. Vi kommer även starta en till blogg som är till för våra lärare, för att de ska kunna följa oss dag för dag i Stockholm. Adressen kommer komma upp på min blogg senare, eller kanske till och med imorgon.

Paris var helt underbart, väldigt vacker. Jag slänger in lite bilder nu och sen när jag är hemma ifrån Stockholm så  kommer det komma mer som en resedagbok med ännu mer text och bilder. Men här kommer några Parisbilder i alla fall.

Jag och Sofie vid Triumfbågen.

Ser ni vad det står? PARIS! Jag är s:et!

Hotellet vi bodde på i Paris

Eiffeltornet, jag var högst upp!

Makroner :)
Klackskon till höger på bilden är gjord i choklad, likaså eiffeltornet till vänster.

Vi hörs när jag är i Stockholm!


Hann inte skriva Inatt innan jag åkte. Ju...

Hann inte skriva Inatt innan jag åkte. Just nu sitter jag i bussen på väg ner till Malmö terminal. Sen vidare med buss över Öresundsbron och sen båten till Tyskland. Sen vidare till Frankrike och Paris! Så det är ju några timmar kvar. Nu är vi snart framme i Malmö. Kommer inte bli några uppdateringar under veckan!


Sekatör eller pincett?

Var i Halmstad i lördags. Skulle köpa det sista till Paris och Stockholmsresan. Det går ju en del när man ska vara borta i 4 veckor! Mamma och jag använder samma brunkräm, rouge, kajalpenna, hårspray m.m. Så nu måste vi köpa dubblet av allt eftersom jag måste ha med mig en sak av varje!
Men nu tror jag minsann att det mesta är köpt, pengarna är växlade till euro och ja...det är bara packningen som fattas och den ska jag börja med nu i veckan för på lördag åker jag till Paris i 1 vecka. Har med mig 3000 svenska kronor, alltså ca 300 euro och hoppas på att det ska räcka! Någon som varit i Paris och vet ifall det räcker? Kommer antagligen bli en del inköp, kanske kläder, skor, parfymer etc. Funderar på att köpa ett par Converse! Någon som vet ifall Converse är billiga i Paris?

Jag har skrivit en packningslista så jag vet vad jag ska ha med mig. En adapter är köpt, men är väldigt rädd för att den inte ska fungera där! Där jag köpte den, de visste inte om man kunde ha den i just Frankrike, där stod inget på bruksanvisningen! Så det är bara att hålla tummarna!

Men vad tycker ni om skorna då? Khakigrön är ju bara så läckert! Och dessutom inne just nu! Får börja gå in dem nu så jag inte får skoskav i Paris! Det är ju inte så jättekul!


Förövrigt i helgen har jag kollat på filmen Grown Ups! Skitbra! Tycker Adam Sandler är en riktigt bra skådespelare, och rolig! Och det är ju +++++++++!
Jag skrattade nog igenom filmen, tyckte den var riktigt rolig!
Så har ni inte sett den, gör det! :)

Har haft prov i webbkunskap i skolan imorse, fick sluta efter provet så stack hem och kollade lite på Bandit Rock- Rivstart på tv10 (den nya kanalen). De snackade om att de skulle noppa ögonbrynen på Ingemar och Peter, och att det nog inte räckte med en pincett utan att hon som ska noppa fick använda en sekatör istället haha!
Nä nu måste jag gå till skolan igen, ska ner till hotellet och förbereda mat tills imorgon!


Shopping från i lördags

Som jag skrev i förra inlägget så var jag i Halmstad och shoppade. Nu tänkte jag visa er vad jag köpte!


En camouflage-tröja i lite kortare modell och oversizestorlek! Snyggt med ett linne under! Från Lindex

Rosa tunika med 3/4 ärmar. Riktigt snygg! Från H&M, DIVIDED avdelningen.

En army-grön tröja med zebramönster. I love army-grön! ♥

Och ett vanligt grått linne. Ska köra in till Halmstad i eftermiddag /kväll och handla mat. Jag rensade i garderoben innan idag och då slängdes det en massa kläder. Så måste köpa ett svart och ett vitt likadant linne på H&M. Som jag kan ha med mig i Paris och Stockholm! Från H&M är alltså detta linnet, 50 kronor! BILLIGT!

Ja det blev ju en del ändå! Man måste ha nya kläder när man ska åka iväg, först Paris och sen Stockholm med en kompis!
Jag älskar min camouflage Friis & Company-väska! ♥

En snabb och ganska dålig bild som visar att jag är på väg till Halmstad. Det är inte lätt att fota samtidigt som man kör bil!

Gör ett mobilinlägg, har haft fullt upp se...

bild025 (MMS)

Gör ett mobilinlägg, har haft fullt upp sen jag fick körkort Massa ärenden m.m. Just nu sitter jag i bilen i halmstad. Vid Eurostop. Har varit och shoppat lite och nu dricker jag kaffe från Mc Donalds. Gott! Ska snart köra till mammas jobb och äta middag där. Sen slutar hon. Igår var jag med mormor på våxtorpsmarknad. Hon ville tvunget dit och eftersom jag har körkort nu så blir det ju jag som får köra för henne! Nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen köra vidare! Det är så skönt att ha körkort!


RSS 2.0