Vallåkra!Imorgonbitti ska jag och brorsan ner till Vallåkraträffen! Ska bli skoj, höjdpunkten på hela året! Massa fräcka bilar och mycket folk!
Ikväll är det burnande inne i Helsingborg, får se om vi tar oss en sväng dit. Åker ju rätt tidigt imorgon, så det är inte säkert vi åker ner ikväll.

På måndag eftermiddag åker jag och mamma ner till Malmö. Malmöfestivalen pågår nu och vi ska shoppa och bara ha det bra! Ska bo på hotell under vår vistelse i Malmö! Mysigt! Bilder från hotellet och Malmö lär komma upp i nästa inlägg! Är hemma igen på onsdag eftermiddag / kväll.
Två bilder på lilla söta Nova som vi passade lördag, söndag och måndag!

Ett glas rött...

Va på IKEA på min lediga dag i tisdags. Där blev det en massa inköp till när jag ska flytta! Shiiieches, har inte fler flyttlådor nu. Tog alla mormors flyttlådor som hon hade när hon flyttade in på ålderdomshemmet. Men som tur är beställer vi ju bananer en gång i veckan på jobbet, så jag får väl börja ta de kartongerna. De är de bästa! Bra handtag! Här kommer i alla fall LITE saker ur mina flyttlådor! Blandade saker från både Gekås och IKEA...Som ni ser har jag inte ens hunnit packa upp det jag köpte i tisdags på IKEA. Fyller ju i en lista samtidigt på vad jag har så jag har koll på det, och koll på vad som ska köpas.Mamma hämtade ut sin rosa Marimekkoskål hon fått i present. Jättesöt! Den mindre varianten av Marimekkoskålarna!Brorsan och hans flickvän har köpt en liten kattunge! Supersöt!Detta är vad som håller mig vid liv efter jobbiga arbetsdagar då jag fått ta hand om jobbiga och snobbiga vikarier!

Nu blir det ett glas rött och laga lite middag...lasagne!


KantarellerDen 1 augusti är det idag, nu inleder vi höstmånaden! Hur görs detta bäst? Jo, med smörstekta kantareller och lök på en rostad macka! Mår faktiskt lite illa nu när jag tänker på det! Känner mig inte ett dugg hungrig nu på kvällskvisten!

Det har blivit väldigt långa uppehåll i bloggandet. Men jag har faktiskt en anledning! Jag jobbar och man skulle kunna säga att jag har jobbat för 3 personer den senaste veckan. Som ni kanske vet så jobbar jag i ett kök på ett ålderdomshem. Jag lagar mat till de gamla som bor där och gamla människor som bor hemma. Samt ett litet dagis. Som för tillfälligt har sommarlov (skönt!). Det är totalt runt 120 personer vi lagar mat till! Så det är ju en del. Och den senaste veckan har vi haft två vikarier. Okej, jag är också en vikarie, men jag har varit där sen jag var liten (min mamma jobbar där) + att jag har haft vikariat där de senaste 3 åren. Så jag KAN ju allt där redan! I alla fall så kan inte dessa två vikarier det. Så jaaa...jag har fått jobba för 3 personer denna veckan som precis eller snarare ÄNTLIGEN är över! Nu är det bara ordinarie personal och jag som är kvar!
Jag jobbar 5 av 7 dagar 8-17 typ, och resten 7-15 ungefär! Så ni kanske förstår att jag är rätt trött. Jobbat 2 helger i rad! Imorgon är jag äntligen ledig, därför passade jag nu på att blogga! Är även ledig i helgen! Puuuh!Därför kommer här en del bilder från 2 veckor tillbaka och framåt. Med denna bilden vill jag säga att världens eller i alla fall Sveriges godaste latte hittar ni på Statoil! Stannade till där när jag varit och handlat mat :)Brorsan fyllde år för 3 veckor sen, den 13 juli och då fick han lite presenter och till kaffet (istället för tårta, tårta är överskattat, haha!) så köpte vi med oss lite godis och underbart god vit choklad! En dyyyyr en!Det var allt från mig för denna gången!


RSS 2.0