Paul Walker i huvudrollen!


Ligger och kollar på Eight Below med Paul Walker i huvudrollen. Har hunnit se en del filmer med honom nu i veckan. Självklart ser jag filmerna där han är med eftersom han är så jädra snygg, och även om filmen är hur kass som helst, så blir den bra för att han är med! Man blir inte uttråkad av att titta på filmer där någon snygg är med! Visst?
Sitter upp just nu...man får lite ont i svanken av att ligga ner i några timmar.

                 

Denna, The death and life of Bobby Z va så grymt bra! Såg den igår (ja jag vet att det va midsommarafton, men vafan. Jag hade jobbat sen 7 på morgonen och hade inte alls lust att dra ut någonstans på kvällen!) 
Paul Walker ler och skrattar så jädra gulligt! Han om nån har verkligen glimten i ögat! Fast att jag inte sett honom IN THE REAL LIFE! RrrrrRRRrrr...!!!

Den andra filmen däremot, The Lazarus project va egentligen en urkass rulle! MEN eftersom Paul Walker va med i den så va den okej, bara okej! Kollade mest på Paul om jag ska vara ärlig! Och det kan man ju göra i evigheter! (kolla på honom alltså! Ja...vara ärlig också! Men inte det jag menade nu) :)

Nä nu ska jag lägga mig ner och kolla färdigt på filmen och dricka upp min RedBull...som ger dig viiiiingar!



Min födelsedag!



Idag är det min födelsedag! 19 år fyller jag idag och det ska snart firas med mat hemma hos brorsan i Halmstad! Kinamat!
19 år är en ålder som man hellre kunde hoppat över tycker jag. Inget speciellt med den åldern! Men 20 däremot...SYSTEMET!!!
Har fått lite presenter idag. Flytta hemifrån-saker! Eftersom jag tog studenten för...hmm va är det nu?!...snart 2 veckor sen så fick jag ju allt jag önskat mig då. Så då passade jag på att önska mig lite andra saker idag! Beställde ett soffbord och en snygg hylla från Ellos som kommer med posten. Ska komma nu i veckan, trodde att det kunde kommit idag, men där var ingen avi med posten. Kommer kanske imorgon istället! Men jag har i alla fall bilder på det. 


 

Lite av vad jag fick! Gillar ljuslyktorna skarpt! Fick 2 stycken! Kan vara riktigt fina att ha på det nya soffbordet!
Hehe, vad tycker ni om väckarklockan? Testbilden! Häftig!



Det enda som fattas är en lägenhet!

                            

Oj oj oj vilken dag! En händelserik dag fast att jag bara varit hemma! Gick upp vid 11 (!), duschade och tvättade håret, käkade frukost och kollade lite på den underbart roliga filmen "Titta hon snackar också" som gick på tv4 imorse, med John Travolta i huvudrollen. Körde sen ner till stan och bytade en studentpresent, till en annan färg! Körde hem och tyckte att det var dags att röra om i grytan lite. Om man nu kan säga så!
Började i alla fall med att rensa i lådorna som står under brorsans gamla säng. Han har lovat att komma och göra det, men nu 2 år senare efter att han flyttat har det fortfarande inte blivit gjort något. Jag har andra saker som måste vara där istället för hans saker...Satte upp svarta sopsäckar och bara öste ner sakerna, bildelar hit o bildelar dit (öste med försiktighet!). Det var rattar (bilrattar alltså), gamla glödlampor som troligtvis är sönder efter att det legat 4 bil-radioapparater ovanpå dem! Ja allt mellan himmel och jord kunde man hitta där! Kunde va det ja! För nu är de inte där längre! Nu står de fint uppställda i förrådet utanför!  
Hämtade ner mina flyttlådor jag samlat på mig under de senaste åren från vinden. Jag köper nämnligen saker till när jag ska flytta hemifrån lite då och då. När jag hittar något passande i butiken jag är i. Perfekt...enligt mig. För när jag väl SKA flytta så slipper jag köpa allt då. Har redan 7 fulla kartonger med "flytta hemifrån-saker". Det är allt ifrån dl-mått, stekjärn, ugnsformar, glas, tallrikar, bestick osv. Saker som inte får plats i lådor, men som jag också redan har till jag ska flytta är köksbord och stolar, soffa och mer är på ingång! Beställde lite saker idag som jag antagligen skriver om i nästa inlägg!

Så vad har jag då gjort hela dagen? Jo jag gick igenom låda för låda och skrev ner allt jag hade (utom onödiga saker som ljusstakar och sånt). till exempel tallrikar, glas, bestick, stekjärn och sånt så slipper jag köpa det sen. Jag fick alltså en överblick över vad jag redan hade! 3 (!) fulla papper med saker jag redan har blev det!


Bilden överst är från när jag lunchade i Grötvik :)

Annars har det inte hänt så mycket denna första lediga vecka av mitt vuxna liv. Jobbade i fredags! Är ledig nu i helgen och på måndag ska jag jobba igen! Fyller 19 år på tisdag. Konstigt nog är jag ledig på min födelsedag! :) Möte med jobbet på onsdag kl 14.30, annars är jag ledig då också. Jobbar torsdag och fredag och är ledig till helgen! 

Funderar på att sätta igång en film nu...lite småtrött blir man av att städa och greja! 




STUDENTEN!!!

Nu kommer ÄNTLIGEN bilderna från studenten upp! Se och njut!


Hela klassen! Förutom 1 person.


Enda killen i klassen !

Förberedelser till balavagnen :)




Vem vill ha kaffe? Svarar jag på här! :)

Jag är inte alltid den snälla flickan i skolan! Eller väldigt sällan jag är det ändå!















Champagnefrukost!

Jag å mamma!






Fick Iittala Essence rödvinsglas från kusinerna. Har vitvinsglas sen innan!




Frostiga Iittala kivilyktor!

Kai Pure Komachi 2 Santoku-kniv, ROSA!!! En riktigt läcker kockkniv som kommer användas flitigt i köket!


Presentkort på H&M


Lite av tårtan som är kvar! Glömde ta kort innan vi började ta av den!

Promenad till kyrkan!


NU ÄR VI FRIA!!!


STUDENTVECKAN !

Har ni smakat denna Marabou med banan och kokos? Åhh den är så jäkla god! Gillar man kokos så ska man absolut testa denna!

Parkerade golfen mellan två parkeringsrutor så man får stor plats när man ska dammsuga den. Tog fram dammsugaren, spolade av mattorna inne i bilen (spolade inte i bilen, utanför!) och hann med att dammsuga två säten och golv...sen började det ösregna!!! Så typiskt! Bara att lägga in dammsugaren i bilen, rulla upp alla rutor som jag vevat ner för att bilen skulle få lite frisk luft och sen parkera om bilen till en parkeringsruta. Ifall grannen skulle komma hem så finns hennes plats ledig!
Kollade på vädret på nätet och där stod att det ska regna till klockan 4 idag!!! Åhhh...Jag som inte har så mycket att göra idag och så startade bilen dessutom. Den är lite dum i tändningslåset så ibland startar den inte alls. Brorsan ska fixa den...men när?!
Helst ska det vara torrt på asfalten när dammsugaren ska stå där. Annars får jag lägga någonting på marken som den kan stå på sen när det slutat regna!

Beställde denna ladyshave från Netonet häromdagen. Den ska troligtvis komma idag! Är så trött på rakhyvlar nu! Man får märken när bladet är nytt, och så svider det när man rakar + att man kan aldrig raka på torr hud vilken man kan med en ladyshave!

Igår var det nationaldagen och jag var ledig! Nu är studentveckan igång och på lördag tar jag studenten! Igår storstädade jag hela lägenheten. Både uppe och nere. Mamma jobbade så jag fick göra allt själv! Känns så skönt nu när det är gjort! Idag när mamma har slutat ska vi köra och hämta extrastolar hos en arbetskollega till henne.  Som vi ska ha på studenten! Imorgon ska vi in till Halmstad och handla den sista maten till studenten. Lämna av det i kylarna på jobbet och sen lite småfix. Det blir mest jobb på torsdag och fredag!
Så det är inte alls säkert att jag hinner uppdatera bloggen!

Just det! Igårkväll var jag och mamma och lyssnade på Eldkvarn i kyrkan! Så fantastiskt bra!

Ohh...nu regnar det inte! Får se om jag kanske kan fortsätta städa bilen!


Graffiti fast ändå inte!



Har fått låna brorsans bil denna veckan. I söndags var han här och hälsade på och senare kom hans tjej också och då ville hon inte att de skulle köra två bilar hem till Halmstad så brorsan lämnade över nycklarna till mig! Och det tycker jag ju förstås var snällt....men han lämnade bilen utan bensin! Så det första jag fick göra var att köra och tanka! Kör in till Halmstad imorgon och lämnar den antingen på hans jobb eller hemma hos honom. Vet inte om han jobbar imorgon med tanke på att det är klämdag!
Imorgon är det Våxtorps marknad också. Tänkte köra dit en liten runda. Antingen innan mamma har slutat jobbet vid 12 eller efter. Blir det efter tar vi nog hennes bil!




Efter att jag slutat skolan i måndags vid lunchtid så bestämde jag mig för att spraya en canvastavla som jag haft i tankarna på att göra sen länge tillbaka. Har bara inte blivit av. Men nu i måndags så var det fint väder, sol och det blåste inte jättemycket så då tyckte jag det var dags! Hade varit och köpt sprayfärg på Biltema veckan innan. Blank röd (som personalen på Biltema sa inte skulle bli blank eftersom det var en tavla jag skulle spraya på, men den blev blank ändå. Men det blev snyggt!) och matt svart färg köpte jag. 60 kronor stycket. Jag la ut lite tidningar på gräset och började spraya! Och nej...ölflaskorna på bilden är det inte öl i! Jag fyllde de med vatten så att tidningarna inte skulle flyga iväg. Hittade inget annat passande i förrådet. Stenar hade annars varit perfekt!
Vad tycker ni om min tavla? Jag blev riktigt nöjd med den!

Har ni smakat den nya Ramlösa med smak av ananas? Jag gjorde det igår och den var väldigt fräsch och frisk i smaken! Kommer att köpas igen!

Häromveckan när jag va på IKEA och Väla så passade jag på att köpa underkläder till studenten. Ska ha en vit tubklänning och då vill jag inte att bh-banden ska synas så jag köpte en vit strapless-bh och vita trosor. Hittade även en annan snygg vit bh, med axelband! Köpte den rosa tjocktröjan också. Och igår kom boyfriend byxorna och den persikofärgade tröjan med posten. Eller aa..en avi som jag löste ut!


RSS 2.0