Stockholm - Båstad

Var det någon som missade att kolla på Stockholm - Båstad på tv4 i söndags? Asså det var bättre än förväntningarna faktiskt! Är inte ett dugg intresserad av tennis och trodde från en början att det BARA skulle handla om det, men det gjorde det ju inte! Och Ola Rapace...tappar hakan så snart jag nämner hans namn! Detta program kommer i alla fall följas av mig varje söndag nu när inte Solsidan går längre!
Detta va min söndagskväll! Förutom att jag kollade på Big Brother...såklart!

                                       
Fick även mina kläder som jag beställt från H&M. Nu vill jag bara ha sommar!

 


Punktering!


                                                         

Hehe! Igår när jag skulle köra till Halmstad så tyckte jag att bilen var väldigt tung att styra och det hände liksom inget när jag gasade, den flyttade knappt på sig!
Men det blåste väldigt mycket igår så jag tänkte på att det kanske var därför och brydde mig inte mer om det. Jag fortsatte vägen mot Halmstad och när jag kommer vid Pilkington, nästan ända i Halmstad så hör jag att det väser. Exakt likadant ljud som en motorcykel. Jag kollade i backspegeln men jag såg ingen motorcykel bakom mig, och inte heller framför! Det började låta mer och mer och jag blev skiträdd. Så när jag kom fram till en rondell vid Fyllinge (bara några hundra meter innan man är i Halmstad) så tänkte jag att jag skulle köra vänster i rondellen och stanna och kolla vad det var. Där är ett stort industriområde till vänster i rondellen så då slapp man störa trafiken tänkte jag. Men när jag kollar till vänster så ser jag en hel rad med stillastående bilar och mitt i rondellen från andra riktningen står en polis! ÅHHHH POLISKONTROLL!!! Så jag körde höger i rondellen istället, där var också rätt öde så jag svängde upp mot en liten väg där en möbelaffär låg. Jag gick av och kollade (trodde först det var avgasröret) men upptäckte att jag hade fått PUNKTERING!!! Åhh jävla skit! Jag hade typ börjat köra på fälgen och det var ju det som lät. 
Jag fick ringa min bror som jobbar på Motorhalland i Halmstad. Han hade "mekarkväll" så jag visste att han kunde köra ifrån. Men...han kunde inte komma förräns 30 minuter senare för han höll på med något som han inte kunde åka ifrån. Så fick sitta i bilen i 30 minuter, men det var inte så farligt länge! Dessutom är jag innerligt glad över att det var 9+ grader och inte 9- grader! Så jag slapp ju frysa! Brorsan kom i alla fall sen och han bytte till reservhjulet. Som tur var så skulle vi ändå kört till hans jobb för våra nya sommardäck hade kommit och vi skulle byta från vinterdäck till sommardäck! Jaha, så nu måste morsan köpa nya vinterdäck också. Ooooppps! Men sånt kan man ju inte hjälpa! Att man får punktering!

 


Behöver DIN hjälp!




Gjorde Irish Coffee i lördags, rätt gott faktiskt! Har aldrig smakat det innan :)


Fullmåne ikväll



Har haft en heldag i Halmstad! Åkte hemifrån vid 11 och va hemma igen vid 17. Köpte mig en ny vårjacka, jättefin och skön! Bra att man kan rulla upp armarna och fästa dem där! Körde inom brorsan vid hans garage och lämnade två t-shirtar han beställt som hade kommit. Sen va jag och fikade på ett café med pappa och sen va vi hemma hos honom lite. Hade race med honom hem, haha! Han låg först efter mig eftersom jag körde ifrån hans parkering lite tidigare, men sen efter en korsning så drog han om mig eftersom bilen framför mig inte kom iväg tillräckligt fort! Men sen låg jag bakom honom hela vägen ända tills han svängde av då han skulle köra till en kompis till honom.
Snabbt satan i det kör han!


Svarta jeans från Cubus, svart oversize tröja från Cubus, leopardkofta från H&M och röda canvas-skor från Belle Shoes i Sthlm

Ikväll är det fullmåne!


Drinktips!


Tänkte tipsa om en väldigt bra flytande eyeliner från IsaDora! Köpte den nu i veckan och det är första gången jag använder flytande eyeliner. Brukar köra med en kajalpenna, men det smetar ju lätt ut sig på ögonlocket! Resultatet av denna eyelinern var att den var riktigt bra och det var inte alls svårt att få den jämn och fin. Det gick hur bra som helst, till och med min polare frågade hur jag kunde få de så fin första gången. It´s easy! :)
Så ska ni köpa flytande eyeliner så köp denna! Jag tog "Glossy", där fanns "Colorful" också, men den var inte vattenfast vilket gjorde att det tog längre tid att torka och den smetade ut sig lite tyckte jag. Funderar på att börja köpa mascara i vattenfast också. Får se hur jag gör...!

Ett annat grymt tips på drinkar nu passandes till lördagskvällen är longdrinken "Horses neck with a kick", kan också heta "Horses neck" på vissa krogar. Den är läskande god! Jag gillar inte drinkar som smakar för mycket alkohol, alkoholen ska inte ta över drinken! Ingredienserna i denna drink är Brandy (cognac), Angostura bitter och Ginger Ale. Och massa is såklart!!!

En annan också underbart god drink är "Side Car"! Den smakar väldigt mycket citron och är rätt sur! Så ni är medvetna om det! Kanske inte en drink man dricker jättemycket av på en kväll. Men 3 cl ska nog gå ner! Ingredienserna i denna cocktail är Cognac, Cointreau, citronjuice och socker.

Det var lite tips från mig. Ska ni ut och festa ikväll så testa någon av dem, eller båda! :)
Festa lite för mig också, för denna helgen ska jag bara vara hemma! Det går mycket pengar när man festar!


Käka på restaurang



Va ute och festade i lördags. Grymt kul! Hade lite förfest hemma hos mig innan vi drog oss till Halmstad och The Corner! Där var det fullt ös som vanligt! Gick inom Tre Hjärtan också men där va så mycket folk och det är ju ett litet ställe så vi drog tillbaka till Corner igen. Stack därifrån när de stängde vid 03, så ja man var ju där ett tag. Var inte hemma förräns vid 04!!! Ont i fötterna och trött!

Köpte drinken P2, jättegod! Med vaniljvodka, Sourz apple och 7-up. Och lite Smirnoff går alltid ner!

Hade på mig nya svarta tighta jeans, röd oversize-tröja, svart kofta och 9 cm höga kilklackskor

Nu har jag inte tid att sitta här längre. Kl 19 ska jag och klassen käka på restaurang :) Vi har så mycket pengar i klasskassan så vi kände att vi behövde göra av med lite. Så vi får 200 spänn var ikväll!




Fredagsmyyyyys!



Precis legat och kollat på The Stepfather! Fy fan så läskig! Låg verkligen på helspänn heeeela filmen. Drog åt i täcket när det blev läskigt. Men en grymt bra film i alla fall! Så har ni inte sett den så borde ni verkligen göra det! Lite energidryck fick hålla mig vaken under filmen! Hehe :)
Nu sitter jag och väntar på att dagens avsnitt av Big Brother ska komma ut på webben. Så tänkte att jag hinner blogga under tiden!

Idag har jag ju varit ledig! Så skönt! Sov bort halva dagen fram tills lunch. Duschade, tvättade håret och käkade lunch. Lite ärenden i stan, systemet bland annat. Tills imorgon då det är feeeest! Har verkligen fått mersmak för Smirnoff Ice, riktigt svalkande gott!
Körde till kyrkogården för att tända ljus hos morfar, men tydligen så är det fortfarande fruset i marken så gravlyktan stor verkligen inte alls stabilt och när vi skulle tända med tändaren så funkade ju inte den såklart! Eftersom det blåste lite! Gjorde på alla möjliga sätt, men den vägrade att tända!
Körde inom mormor på hemvägen. Hon fick se min nya tiger-gosedjur. Hon gillade den! Visste ni att det är bra för gamla och dementa (det är inte min mormor) att ha ett gjosedjur?! Jo det är det för att de blir väldigt trygga och inte oroliga när de får klappa och kela med gosedjur. Ungefär som när man va liten, då kelade man ju med sitt gosedjur och man var trygg när det fanns i närheten. Men när man inte hade sitt gosedjur där hos sig så blev man ledsen. Och så är det lite med dementa och gamla också. Särskilt dementa. De blir som små barn på nytt! Funderade på att lämna min stora tiger där hos mormor i 1 vecka, för hon gosade verkligen med den! Men tar med den en annan gång istället.

Och så målade jag ju klart det sista på inomhus spaljen. Så nu är den snygg och vit! Kommer upp bild sen!


Meningslöst inlägg!

Godkväll!
Idag har inte hänt så jättemycket, inte de senaste dagarna heller! Så det är därför jag inte varit inne och skrivit, känns inte så lönt att skriva om ingenting. Detta är inte ett särskilt meningsfullt inlägg heller, men visar att jag lever i alla fall!
Kollade precis på Big Brother på deras hemsida. Tycker Nicky och Roza är för söta ihop! Tittar ni på det?
Imorgon är jag ledig! Skönt! Blir att måla färdigt det sista på spaljen. Måste inom systemet också, annars är ingenting planerat! Får se vad som faller mig in att göra!
Nu ska jag kolla på nåt program jag missat på tv, där finns säkert nåt! Sen ska jag lägga mig!

Godnatt!

RSS 2.0