1:a advent

Första advent idag! Mys med tända ljus. Det är faktiskt storm här så det är bäst att stanna inne och gå runt i sin mysoverall :)
Köpte denna på Cubus när jag och en polare va på Väla i Helsingborg

Denna med...

Lite från IKEA

Hittade en grym butik med nötter o godis i! Va tvungen...

Blev en liten julklapp till mamma med :)

Köpt en julstjärna till mitt rum

Blev ett par svarta jeans också!

Igår körde jag och brorsan till Returbilen i Falkenberg och plockade lite saker till våra Golfar. Sen lite fix i garaget :) Bra dag!


JobbPrecis som alla andra har gjort så har jag också skaffat mig en mysoverall! Och den är faktiskt väldigt bekväm och mysig! I love ♥

Ska börja jobba klockan 15 idag. Jobbar i 2 timmar så det blir inte så mycket pengar av det, men bättre än inget! Idag ska jag jobba på dagis och det är inte så många barn kvar nu så det är rätt lugnt! Eller ja lugnt o lugnt...kan det bli lugnt med barn i närheten?
Funderar på att dra in till Halmstad efter jobbet. Har några ärenden. Bilen är nytankad så varför inte slösa lite bensin liksom, haha! Får se hur jag gör där. Imorgon blir det i alla fall till att slösa pengar då jag och en polare kör ner till Helsingborg. Närmare bestämt till Ikea och Väla. Måste ju se hur det "nya" Väla ser ut! Ska köpa en ryamatta på Ikea. Fick mail om att det dessutom är 20 % på alla mattor denna veckan. Då gäller det ju att passa på :)
Och så blir det väl en del julklappsinköp på Väla. Har inte köpt en enda julklapp ännu!


"Klickade" hem 2 plagg från H&M igår. Lär komma nu i veckan :)


Uppdatering!

Haha asså det kanske är dags att uppdatera här lite! Men allting annat kommer emellan och bloggen ligger inte direkt på första plats över vad som är viktigast (tyvärr kanske). Vill ju inte bli av med de underbara läsare jag verkligen har så då kanske jag borde ta och skärpa mig!
Så jag skriver väl ett inlägg nu medans jag ändå håller på med en massa "viktiga" saker på datorn. Har till exempel precis uppgraderat till ett nyare Internet Explorer. Gjort lite andra uppdateringar också som man måste göra med datorn. En datatekniker va här i förrgår och fixade vårt trådlösa internet som inte funkat. Så han uppgraderade till nyare drivrutiner och vips så funkade allt perfekt igen! 

Igårkväll va jag och fixade med bilen hos brorsan. Fick gjort väldigt mycket men eftersom mitt bilprat inte är så jätte populärt här på bloggen så överlämnar jag de snacket till min projekttråd på Garaget.org. 

Annars då? Nja det är väl inte sådär jätte bra med mig! Legat hemma och varit riktigt sjuk sen förra torsdagen. Va hemma hos brorsan då och fick plötsligt väldigt ont i huvudet (vilket jag aldrig brukar få), blev varmt och yr. Fick en Treo och körde sen hem...o herre gud så jobbigt det va att köra bil! Trodde aldrig att jag skulle komma hem! Egentligen var jag inte det minsta körduglig!!! Men jag körde i alla fall och hem kom jag och tur är väl de!? Så i veckan har jag haft rätt hög feber (runt 40), halsont och allt därtill!

Har fixat och donat en massa på rummet. En ny säng, dubbelsäng!!! Och när man införskaffar sig nya saker så blir det en hel del fixande utöver som man inte trodde att man skulle behöva fixa med.


Den nya sängen :)Min flytta hemifrån hörna!
Va o tände ljuset hos morfar på Halloween :)


RSS 2.0