Stress, som vanligt!

Det är rätt mycket som händer nu. Projektarbete, UF, en massa saker som ska göras och hinnas med och en massa andra saker. Jag har åkt på en förskylning också under helgen i Göteborg. Så blir hemma från skolan imorgon, vi har inga vanliga lektioner vi börjar 13.00 och slutar...hmm...vet jag inte!
Om 30 minuter kommer mamma hem och då ska jag köra henne till gymmet, sen ska jag uträtta lite ärenden under tiden hon gymmar. Bla måste jag lämna ett paket från H&M med ett linne som var alldeles för stort! Sen ska jag hämta ut mitt körkort på posten, fick en avi idag. Och så ska jag handla lite mat inför kvällen. Tänkte göra hemmagjord pizza. Med färska tomatskivor, ananas, svamp, skinka och ost på. Just det, måste skriva med skinka på handellistan. Alltid är det något man glömmer!
Nu ska jag lägga mig ner och vila lite innan morsan kommer. 

Förresten, bilder från Göteborg kommer senare!


  

Körkort !!! :)

Åhh så jävla skönt! Nu har jag körkort!!! Klarade uppskrivningen imorse med 59 poäng! Bara 6 fel! De är inte helt fel! Uppkörningen klarade jag förra torsdagen! Asså jag är så jävla glaaaad!
Slänga den jävla övningskörningskylten uta helvete och körkortsböckerna ska ner i en låda och upp på vinden, haha. Orkar inte se dem mer nu!
Har pluggat som satan alla dagar för att verkligen klara detta! Och imorse klockan 8.30 hade jag uppskrivning!
Efter skolan ska JAG, utan övningskörningsskylt köra till Maxi och handla en dop-present till min kusins dop på lördag. Så redan på fredag åker vi till Göteborg och är där hela helgen! Jag och brorsan får turas om att köra!
Han har ju trots allt jobbat hela veckan!

Nä nu ska jag snart käka lunch, skolan börjar klockan 12.15. Har lektion i 1 timme sen 2 timmars håltimme och sen slutar jag skolan 16.30!

LIVET ÄR UNDERBART!!!


Malmöfestivalen i bilder

Malmöfestivalen var bra, inte mycket mer än så tyvärr! Det brukar alltid vara roligare, sist jag var på festivalen var för 2 år sen tror jag och därinnan varje år, men i år blev jag faktiskt lite besviken. Där fanns inte alls lika många stånd där man kunde köpa en massa grejer. Matstånden var där många av, om inte för många!
Men det är väl maten som säljer bäst, så är det nog på alla festivaler! Malmö hade även satsat mycket på musik detta året.
Men man ska väl inte klaga egentligen, det var kul att få komma hemifrån lite i alla fall! Sen är ju parkeringar i Malmö inte det allra lättaste att hitta, tror vi körde runt i 45 minuter innan vi hittade en parkering. Biljettautomaten lurade oss dessutom och tog 22 spänn för 20 minuters parkering när det kostar 15 kr/timmen. Hehe!
Men jag köpte ett reggaearmband och ett grytunderlägg med "testbilden". Skitfräck!

 
Världens största eller kanske Sveriges största kräftskiva ägde rum på Stora torg med musik från Grus i Dojjan!

Frågade en vakt om jag fick komma fram och ta ett foto på scenen, men jag kom inte längre fram än såhär eftersom det bara handikappade som fick vara där uppe!


Festivalen fortsatte efter centralen! Dock med bara karuseller och en scen :(




Malmöfestivalen

Imorgon efter skolan kommer pappa hem till mig och sen ska vi direkt åka ner till Malmö och till det älskade Malmöfestivalen som går av stapeln imorgon! Jag har varit på Malmöfestivalen sen jag var liten och det är en rolig och minnesvärd upplevelse varje år! Skön musik, god mat och en massa härliga stånd där man kan köpa konstiga, roliga och billiga saker :)
Vi får se vad jag hittar för nåt kul detta året! Sist jag var på Malmöfestivalen så köpte jag en fake Louis Vuitton plånbok för 100 spänn! Lika snygg som originalet!



From Paris with looooooooove



Såg den fantastiska filmen From Paris With Love igåreftermiddag! Så sjukt bra film! Och även om John Travolta åldrats så tycker jag ändå att han är lika charmig med sina ord och det var absolut inget större fel på utseendet heller! Kanske lite, men man åldras ju! Det gör vi ju alla! Han kommer nog aldrig bli snyggare än som i filmen Grease och Saturday Night Fever. Även Jonathan Rhys Meyers var inte helt fel han heller!

Har ni sett filmen?




Blåbärspaj

Gjorde en liten form blåbärspaj i eftermiddags! Den blev jättegod, lite seg och helt perfekt!
Annars, jo det är inte så bra, men vill inte prata med om det...hoppas allt är bra med er!
Vad har ni för er i helgen? När börjar ni skolan? Själv börjar jag nu på tisdag :( Är i alla fall halvt ledig på onsdag och torsdag då jag kör på körskolan! Kör fram till lunch!
Just de, gjorde ju halkan i tisdags! Och det var skitskoj! Kul att få köra bil helt ensam för en gångs skull! Så nu är den godkänd och klar!

Nu ska jag kolla på Paradise Hotel Danmark! Riktigt snygga killar som är med i år :) Eller 2 i alla fall, Patrik och Kasper eller vad han heter.





Änglavakt



I fredagskväll kollade jag på Änglavakt. En skitbra och rörande film med Michael Nyqvist och Izabella Scorupco. De spelar verkligen bra tillsammans! Jag laddade ner filmen på en nedladdningssida så den finns ute att ladda ner nu för er som också brukar göra det! 
Ni kan läsa om filmen här.


Innan jag avslutar inlägget måste jag fråga er om ni smakat denna glass? Min morbror köpte den med sig hem när han var här förra veckan. Skitgod!

Idag var det sista jobbedagen på lovet! Härligt! Och mitt högra öga har blivit helt svullet under natten, undra vad som hänt! Kunde inte öppna ögat imorse, nu är det i alla fall liiiite bättre!
Imorgon väntar körskolan klockan 13.00...

Red Stripe - Jamaica öl


Har beställt lite nya plagg från H&M, köpte även den gråa TIGER-tröjan från Gina Tricot för 1 vecka sen. Var och hämtade H&M paketet igår. Den gråa tröjan med peace-märket var förliten för jag tog en mindre storlek eftersom jag trodde det var sån froté-kvalitet, men icke! Så jag har skickat tillbaka den igen och väntar nu på att den andra storleken ska komma. Skorna var riktigt sköna! De ska jag ha när jag springer runt på Paris gator i september :)



Som prenumerant av Veckorevyn fick man köpa detta armband för 10 kronor genom ett sms. Fanns i silver och guld. Tur att jag fick silver, gillar inte guld så mycket!
  
Köpte ölen Red Stripe sist jag var med på Systembolaget! Den var riktigt god! Importerad från Jamaica!

Fick även med mig en Bacardi Breezer hem, med mangosmak! Inte god!

Min frukost imorse, min lediga dag idag dessutom! Famors goda gurkor som nu börjar ta slut, och farmor som inte finns längre kan inte göra nya heller! Men jag har receptet! Men det blir nog inte samma sak ändå!
Imorgon och på söndag jobbar jag helg! Sen har jag jobbat färdigt för hela sommaren! Imorgonkväll blir det antagligen hem till Elin i klassen och fira hennes 18 års-dag, sen ska vi ut på nån krog i Halmstad!
Så jag hoppas på fint väder!!!

Nu ska jag fika!


RSS 2.0