Gästerna har gått hem

Nu är *festen* över. Det va gott med tacos. Mormor åt paj, tror inte att hon uppskattar tacos. Mormor åkte hem vid 22,00 och dem andra åkte nu vid 23,00. Det va mycket skoj. Jag fick ett par örhänge som va kronor. Kan visa senare. Men nu efter cirka 2 ½ glas vin så är jag mycket trött och ska därför gå och lägga mig. Ha en underbar natt. Puss.

Middag ikväll

Bordet är dukat. Ska snart börja på maten. För er som undrar vad jag snackar om så är det nämligen så att vi ska ha en liten middag här hemma. Det är jag, mamma, brorsan, mormor, mammas lillebror och hans tjej som ska komma hit på en bit mat. Kommer bli trevligt. Såg inte mammas lillebror och hans tjej förrän i julas. Kan dem ha förändrats? Njae tror inte det har hänt så mycket den senaste tiden.
Kanske kommer bilder, vad vet jag.

Tog några bilder på alla mina haslband, dem flesta i alla fall. Är ni intresserade av några så kommentera. Säg även hur mycket du vill ge för halsabandet / halsbanden.
image261

image262
image263image265
Det är bara det sista halsbandet på denna bilden som inte kom med på den förra bilden.

Mobilen sönder :(

Har städat hela lägenheten nu. Puh. Både ovanvåningen och nedervåningen. Damma, dammsög och torkade golvet. Nu är här fint igen. :) Man måste ju ha fint när det kommer gäster. Jag ska rappotera att dem ville komma hit och äta middag imorgonkväll. Jag skrev om det i förr förra inlägget, tror jag. Ja ni får ju se om ni vill veta. Det får la bli tacos. Enkelt att göra också. 
Nu klockan 17,00 så kommer mamma hem och så ska vi åka till systemet och köpa vin.

Min mobiltelefon har gått sönder. Det är en Sony Ericsson K700i. Det är laddkontakten som är kass. Det har gått av en liten pigg eller vad man kan säga. Tråkigt :(
Nu får jag ta min gamla mobil när jag ska åka till Polen med plugget. Om jag inte hinner fixa den innan förstås. Jag blir så less på när saker och ting bara ska gå sönder. Det värsta av allt är väl att det är pappas mobil.
Någon som vet var och hur man kan fixa den? Skriv en kommentar i så fall.  

Nu kommer glassbilen. Men jag ska INTE köpa glass.
image260
Detta är en laddkontakt. Det säger ju sig själv. Det är där man stoppar in laddaren.

Otrevlig person

Va nere i stan i förmiddags och handlade hem lite mat på Ica. Jag handlade själv, mamma jobbar. Det blev 2 tunga påsar som jag fick släpa hem. Men det gick bra. Nu är kylen lagom full igen. Träffade min gympalärare på Ica. Tror ni att hon hälsade ELLER? Nej det gjorde hon minsann och da inte. Snacka om att vara otrevlig. Jag stod nästan bredvid henne när jag plockade frukt. Men ändå så hälsade hon inte. Man skulle väl sagt.HEEEJ!!! SER DU INTE MIG ELLER! HALLÅ, VI STÅR JU BREDVID VARANDRA. ÄR DU BLIND ELLER? (haha).Eller något sånt.
Aja jag skiter i henne, surskrockan.Åt precis lite middag. Ska ta och dammsuga här uppe på ovanvåningen. Dammtussarna flyger omkring här (nästan).


Ni får ha en trevlig helg. Men jag återkommer säkert med några inlägg i helgen.

//Puss


Tack

Fan va glad jag blir av alla fina kommentarer och att det är så många som är inne på min blogg. Dagligen. Tack så mycket alla som tittar! ;)
image259
En roligt bild :)

Gäster

Imorgon när mammas lillebror och hans tjej (gästerna) kommer så tänkte vi fråga ifall dem skulle vilja gå ner på rökeriet och ta en fika på lördagseftermiddagen och senare på lördagskvällen äta middag här. Någon som vet något gott att bjuda på? Kommentera i så fall. Låt er fantasi flöda, så väljer jag ut det som låter godast.
image258
Rökeriet :) Mycket folk. Sommaren 2007.


Nya solbrillor

Detta är mina senast köpa solbrillor. Jag är sjukt nöjd.
 image256
Oj, va stor bild. Men då ser ni ju tydligt hur fina dem är. (host)
image257

Här är mina andra, också rätt nya solbrillor. Också sjukt snygga.
Ser ut som att hyllan bakom mig sitter helt på sne, men det gör den inte i verkligheten.

Har precis gjort våffelsmet nu. Den står och drar sig lite i kylen. Blir godast då + att vi ska inte äta våfflor förrän til kvällen. Vad kommer på tv idag då?
Imorgon kommer mammas lillebror och hans tjej. Ska bli kul. Får väl hitta på något tillsammans. Hon är ju hur mysig som helst.
Vad ska jag göra nu då?...Aja, inte sitta här i alla fall. Fint väder ute ju. Kanske ta en till promenix? Chingeling!

Fan va härligt väder

Kom precis hem ifrån en underbar och mycket varm promenad. Det är härligt att gå när det är underbart väder. Ska snart käka mat sen ska jag och mamma handla mat till mormor, åka till maxi och baka våfflor. Det var ju våffledagen häromdagen, men då hade jag inte tid att baka våfflor, men det har jag idag. Jag gör våffelsmeten själv. Inget färdilagat. Hittad en mycket fin klänning på Lindex, får la se om jag köper den idag.
image253

A wonderful shop...

Ja det är så det e´. En underbar affär, eller hemsida.
Hittade massa skoj till ett "perfekt" kök. Något som jag älskar. Här får ni ta del av mina önskesaker. Varsågoda och njut! I stora drag.
image240image241image242image243image244image245image246image247image248image249image250image251image252
Jag blir så lycklig när jag ser sånt här! ;)

Oh lala

Den snygge Lost-stjärnan Josh Holloway är en bad-boy.
image235image236image237image238image239
Denna bilden är nog ändå snyggast, eller?

Träffade en kändis på stan

Ja du läste rätt. Jag träffade en kändis i Halmstad. Han heter så mycklet som Joe Labero. Ni vet han som trollar. Vet ni inte vem han är så kan ni inte så mycket i er hjärna må jag säga. Han är ju en världskänd trollkar.
Jaja, han stod i alla fall på stan och pratade i mobiltelefon. Varje gång där kom folk nära honom så gick han iväg en bit längre bort. Han ville väl inte bli störd.
Det va mysigt i Halmstad idag. Såg en lärare från min skola. Det var många laholmare i Halmstad idag.
Va på ett mysigt café, kommer inte ihåg vad det hette. Kaffe 19 kr, smakis 12 kr och kladdkaka med apelsinsmak och vispgrädde 25 kr. Gott men dyrt.

Sitter och tittar på Verner Verners hemsida. Gillar sådana affärer och ställen.
Här kommer lie bilder på allt vad man skulle vilja ha. Men som är tok fördyra för att passa min plånbok.

image223image224
Gissa priset...20.000kr.
image225image226
Har gul, rosa och gröna bunkar nu.
image227image228
Vilken färg är snyggast på en köksmaskin? Orange?      Svart?
image229image230
Mörkgrå?                                                                  Gul?
image231image232
Vit?                                                                              Röd?
image233image234
Eller kräm/vaniljvit?
 

Hallojsan

Nu känner jag verkligen för att sola solarium. Jag och mamma ska göra det på hennes jobb men glaset som man lägger över sig har gått sönder vilket innebär att vi inte kan sola förrän vi har köpt nytt. Eller asså vi kan sola, men det blir bara halva kroppen, och hur kul är det? Inte så speciellt.
Senare idag blir det Halmstad. Shopping. Det blir väl fika av något slag också. Eftersom vi åker in till Halmstad klockan 13,30. Mamma slutar då.

Nu är det bara 2 veckor kvar tills vi åker till Polen. Härligt. Hoppas bara att det inte blir snö. Pallar inte ta med vinterkläder. Ska bli skönt att få komma bort ifrån lilla Halland ett tag. Måste växla pengar också. Till Zloty.
Skrev ut en liten lapp om hur mycket 1 krona är värd o.s.v. Så man vet ifall det är lönt att köpa eller om det är billigare i Sverige.
Någon som har varit i Polen? Ni kan kanske berätta lite tips eller så. Vad vet jag. Något bra att tänka på.


Ha en fortsatt skön dag allihopa // Puss

Jag är så glad, glad, glad. Tjejen här är väldigt glad ;)

Åhh jag är så glad idag. Jag har verkligen en bra dag idag. Vaknade klockan 8 imorse och sminkade mig, åt frukost och sen va vi och hämtade mormor vid 9. Åkte in till Halmstad. Mamma och mormor åkte till läkaren och jag gick på stan. Mysigt. Köpte ett klädesplagg och lite annat. Det blir Halmstad imorgon igen. :)
Efter att mormor va färdig hos läkaren så ringde mamma mig på mobilen och sa att jag skulle gå till bilen. Sen åkte vi och åt middag på en resturang. Och där vet du, där fanns världen snyggaste kille. Jag blev helt förälskad. Åhh! <3. Han va kanske 17-18-19 år. Och han hade en tatuering på sin arm!
Oh lala säger jag. När vi hade ätit färdigt och skulle gå så ser jag att han står vid utgången. Vi gick mot utgången och så precis innan jag gick ut genom in- och utgången så tar mormor fatt i mig för hon vill gå krok i hand med mig eftersom hon går så dåligt (sakta). Fatta hur pinsamt det är att gå krok i hand med sin mormor framför denna snyggingen! 
Aja vad ska man göra. Han tittade konstigt på mig när mormor gick med mig, haha.
Som sagt, Halmstad imorgon igen. Kanske träffar snyggingen igen, vem vet.

Nu ska jag gå och göra ingenting. Tror jag. Men pallar inte sitta här i alla fall.
image209
P.S. Ska klippa mig på Måndag den 31:a.


Pizza + AA

image203
Ena stunden så snöar det, andra stunden så regnar det. Jag blir hyper på detta vädret. Nog pratat om väder.
Har precis klistrat in lite recept i min receptbok, var annars? (haha). Ska lägga över lite bilder från mobilen till datorn (datan) nu. 
Senare ikväll blir det pizza och Andra Avenyn. Det är spännande nu i AA. Eller vad säger ni alla AA-fans? Håkon hängkuk som jag kallar han. Å Roxanas mage har ju blivit riktigt stor nu. Roligt att det händer något. Med magen alltså.
Glöm inte alla AA-fans att det är öppet hus hos Andra Avenyn på Lindholmen i Göteborg den 5 april klockan 10,00-13,00. Får la se om jag åker dit. Vore ju roligt att träffa skådisarna och byta några ord, och "tjöta litta".

Men ha det gött :)
image204

Promenad i snö

Nu ska jag alldeles strax börja på maten sen ska jag gå ut och gå en promenad i snö. Det är kanske 10 centimeter snö här. Får la se ifall det är någon som vill följa med mig.
Imorgon blir det shopping i Halmstad, lite i alla fall. Jag ska shoppa själv, kul :)
Men aja, ska kanske ut och skotta snö nu innan middag, puss

Ville bara säga...

Ville bara säga att tigerkakan blev skitgod ;) Hurra för den du :)
image205
Gräddas
image206
Kocken själv
image207
Muffinsen av den överflödiga smeten
image208
Inte direkt ett tigermönster, men god i alla fall

Smeeet

                                   image202
Har suttit och slaskat i mig resten av smeten som blev över från tigerkakan. Nu står den i ugnen och gräddas. Jag älskar att baka i storkök, allt finns hemma. Oj nu ringer klockan, muffinsen är färdiga. Jag gjorde några muffins för där blev lite för mycket smet över, jag kan ju inte vräka i mig allt det, så jag gjorde muffins. Men lite av smeten fick jag smaka i alla fall. Tanterna och gubbarna på avdelningarna här på äldreboendet ska äta min tigerkaka nu i veckan. Dem har mjuk kaka några gånger i veckan och på helger så har dem en hemmabakad småkaka eller kondisbit. Idag får dem en biskvi.
Till lunch hade vi potatis, skinka och mimosasallad. Det var mums filli babba. Å jag fick stå i kassan och ta betalt av dem som kom och åt. Det är bara äldre som kommer och äter, oftast.
Nu ska jag gå och sätta på kaffe, om mamma inte redan har gjort det. Sen är det fikadax.

Uppdaterar bilder sen.
*Kyss*

Godmorgon Guys

Sitter på mammas jobb och är rätt trött och sleten. Hon börjar nu klockan 8.30. Tidigt för mig i alla fall. Men jag följde med idag för att jag ska baka tigerkaka till avdelningarna. Skoj.
Satt uppe till klockan 23.10 igår för jag tittade på den underbara filmen "Så som i himmelen". Man börjar ju nästan gråta varje gång jag ser den, d.v.s. att jag har sett den 3-4 gånger. Men den är lika bra varje gång. Jag kan se den kanske 100 gånger utan att jag tröttnar på den, men det får gå några veckor emellan.
Jag älskar Mikael Nyqvist! <3 å jag älskar när Helena Sjöholm sjunger den där låten...åhh, vad heter den nu?
"Gabriellas sång" så heter den. Egentligen kommer den ifrån Kristina från Duvemåla. Det är ett av dem finaste ögonblicken i filmen. Och Per Moberg (Gabriellas man) som misshandlat Helena hela tiden står och blir röd om kinderna troligen för att han tycker att det är vackert och att han fattar vad han har gjort mot Helena (Gabriella).

Men nu ska jag gå och göra parfait.
image201


Lite bilder från idag

Här kommer lite bilder som jag tog idag på mammas jobb och från igår;
image197
Myskväll framför tv:n med mamma.
image198
Jag gjorde bakelser på mammas jobb.
image199
Ser gott ut va?
image200
Resultatet av mina kycklingar och en tupp av färgad mandelmassa.
Kanske inte världens vackraste. ;)

Jobbar :) Påskafton

Sitter just nu på mammas jobb och äter toscapäron med vispgrädde. Ska snart gå hem. Slutar klockan 13.00. Har gjort påskbakelser, lägger upp bilder på dem senare när jag kommer hem. Har middagsrast nu så det är därför jag sitter här. Gjorde aldrig påskkycklingarna av mandelmassa igår, så när jag kommer hem så ska jag göra dem. Sen ska jag och mamma göra Janssons frestelse och så ska vi hämta mormor. Hon får bli våran gäst ikväll.
Nä nu ska jag gå och färglägga en bit mandelmassa som jag tog med hemmifrån. Ska färglägga den här på mamma jobb. Det får bli röd färg till kycklingarnas fötter och näbbar. 

Glad Påsk!


Tack

Tack alla personer som är inne och kikar på min blogg. Mina tittare har stigit enormt mycket på senaste tiden. Tack !
Ett kort men vänligt inlägg ;)

<3 //Stefanie

Påsk

Hej hej. Imorgon är det påskafton och så är det påsklov. Härligt. Vad ska ni göra på påsklovet då?
Idag har jag och mamma varit och fyllt våra påskägg med godis. Nu kanske många personer där ute tror:
- Hur gamla är ni egentligen?
Men då säger jag; Man blir aldrig för gammal för ett påskägg (haha).
Ska snart åka till mormor och ta ner hennes påsksaker från vinden. Det är inte bra om hon kättrar upp där själv, för då kan hon ramla ner från stegen och skada sig, eller vem vet. Dö.
När jag kommer hem så ska jag göra lite påskkycklingar och tuppar av mandelmassa som jag färglagt med gul hushållsfärg. Tar kanske några kort på dem ifall dem blir fina. Annars idag ska jag inte göra något speciellt. "Chilla". Men ha ett härligt påsklov och GLAD PÅSK på er!

*Puss*
image194image195image196

Ensamhet

Varför är det så jobbigt och tråkigt att vara ensam? Varför har inte alla någon att umgås med? Speciellt nu till högtider som påsk, jul m.m.
Om jag fick önska mig en sak så är det att jag skulle ha någon att umgås med. Kunna gå ut och käka pizza, gå på ett fik, prata skit, fira högtider tillsammans. Varför är jag så ensam. Är det något fel på mig?
Jag vet att detta som jag säger nu är fel, men jag säger det ändå.
Varför har "till och med" handikappade vänner att umgås med?
Visst det finns ju folk som är handikappade men som är helt klara i huvudet. Men jag som är helt normal över allt och ändå inte har någon RIKTIG kompis att umgås med.
Man har väl en och annan kompis, men dem är ju inte särskilt schyssta. Om man säger en hemlighet så skvallrar dem för någon annan, och det kallar inte jag en RIKTIG vän. Jag vill ha en RIKTIG vän! Som jag kan dela mina känslor med utan att någon ska skratta, kommentera en jävla massa och ja, ni vet ju själva, ni som inte heller har så många kompisar.

Och för er personer som är "POPULÄRA", hur känns det för er när ni ser någon som inte har en enda människa att umgås med?
Visst, ni skiter väl bara i dem eller rycker på axlarna. Men det är fel!
Ni kan väl gå fram och prata, säga hej eller det räcker att ni bara LER!!!
Om ni kaxiga där ute nu vet vad det är! Om ni inte vet det så är det ju något fel på er också!
I alla fall i mina ögon.

Nu är inte jag en sådan person som blir mobbad, eller inte har en enda vän. Jag har vänner, men inga jag kan lita på till 100% om man säger så. Ibland kan dem vara jätte snälla mot mig och ibland kan dem vara värsta rävarna. Alla ni där ute i Sverige och Världen. Jag säger er en sak.
DELA MED ER TILL ANDRA!


//Tack

;)

Snygga saker. Kanske inte passar allas plånböcker, i alla fall inte min.
image183
Ska köpa, snarast!
image184
Mycket vacker tröja från Brownsfashion.com 3,963 kr
image185
Oh lala...Din Sko 299 kr
image186
Tokigt snygga solbrillor från Lespecs 599 kr
image187
Perfekta solbrillor till en date, kommer ifrån Lespecs.se 599 kr.
image188
Snyggt armband från Lindex 59,50 kr
image189
Guuuud va söt, Monki 350 kr.
image190
Armband från Monsoon.com 75 kr.
image191
Kuvertväska från Scorett 199 kr.
image192
Läcker väska ifrån Ted Baker 1,299 kr.
image193
Armband från Topshop 126 kr.

AA

Satt och kollade på Andra avenyn. Eftersom det var säsongsavslutning av bygglov och andra avenyn samtidigt så fick jag välja, och då kollade jag på bygglov. För jag visste nämligen att andra avenyn kommer lite senare på kvällen på svt24. Men nä då, tydligen inte ikväll. Så därför fick jag kolla på avsnittet på webben. Men det laggade hela tiden, men jag fattade vad det handlade om ändå. Alla repriserna från veckan kommer ju på lördag (påskafton), hoppas jag. Så då får jag väl kolla. Men...då ska ju jag vara med mamma på hennes jobb (storkök) och hjälpa till med påskbuffén. Hmm...?
Aja, det löser sig.
Ibland råkar man ut för problem där man måste välja ett alternativ.

Här kommer i alla fall några bilder från Operakällaren in Stockholm. Det var ju någon prisutdelning och så. Bilderna kommer ifrån svt.
image180

Två snygga puddingar. oh yea!
image181

Fortesa Hoti
image182

(Host) Vad ska man säga om dessa puddingar? Jezscus va brun den där tjejen är i mitten ("Kims" nuvarande tjej).


Jobb

Fick ett erbjudande om att jobba på lagagården som servitris och diskare...eller servitris och servitris, folket tar ju maten själva framme vid bordet. Denna festen skulle vara den 19 april. Synd bara att min farmor fyller år då. Men jag tackade ja ändå. Jag få la träffa henne en annan gång, d.v.s. dagen efter.
Jag vill ju tjäna lite pengar så då får jag ju ta chansen.

Nä nu ska jag hoppa hopprep. Ska hoppa 30 hopp idag. Får ju börja med lite mindre och sen gå upp till kanske
80. Jag brukar inte hoppa hopprep men eftersom jag inte har varit ute och gått idag så hoppar jag istället. Lika bra motion.
Imorgon är det tema Auschwitz i skolan...+ att det blir påsklunch. Gottigott. Nä nu måste jag kila, ha det gött allihopa puss.

P.S. "Bråkade" med Adnan i skolan haha, han slog mig, jävla fucking mongo idiot. Bara för att jag sa "Din mamma" hela tiden.
MEEEEEEEESSSSSSSS Adnan!
image178image179

En kaxig jävel...

Nya bdb

Är det någon här som har bilddagbok? I så fall, vad tycker ni om den nya versionen?
Asså dem har ju ändrat stil och så.
Jag tycker att den gamla va bättre. Men det som är bra med den nya är ju att man kan ha färg, ändra storlek och stil på texten som man skriver under sin bild.
Både bra och dåliga saker. Men det är ju så det ska vara med nya saker. Det ska inte bara vara positivt och det ska heller inte bara vara negativt.

Ha det gött. // Stefanie

Myspys framför tv:n

Nu blir det myspys framför tv:n med chips och dipp från gårdagen. Ska titta på AA och wallander också. Spännande avsnitt båda två. Vad ska ni göra ikväll?
Ha en fortsatt bra kväll allihopa. Det ska i alla fall jag ha. Pusspuss
image177

Blondinbella + Ebba Von Sydow

Satt och kollade på en gammal repris av "debatt" på svt1. Brukar aldrig kolla på det, men idag så var det något speciellt. Jo, det som var speciellt var att det handlade om shopping, och vem tror ni inte satt i publiken och debbaterade då?
Jo, Blondinbella (Isabella Löwengrip) och Ebba Von Sydow. Shit vilken debatt dem hade med resten av publiken asså. Dem pratade i munn på varandra nästan hela tiden.
Dem blev sura på varandra och allt möjligt. Så larviga dem är. Jag gillar inte alls hon där "Blondinbella", hon verkar kaxig och spydig. Inte min smak direkt.
Och hur i hel**te kan hon tjäna miljontals pengar på sin blogg? Den är ju inte ens bra. Tycker jag. 
Hur kan dem döpa den till en modeblogg? Den handlar inte så mycket om mode.

Kolla in hennes blogg:

http://www.blondinbella.se
image175image176
Blondinbella (Isabella Löwengrip)                              Ebba Von Sydow


:(

Det blev ingen Malmö för min del idag eftersom jag skulle hjälpa mamma att sälja kvällsposten. Men jag ska ju snart dit ändå så att det kvittar ju. Håller på att laga en underbart god gratäng med lax i. Så jag väntar på att den ska bli färdig. Sen ska nog mamma och jag gå ner till stan och köpa oss en varsin kaka till kaffet. Eller vem vet, kanske fika nere i stan? Vi får la se.
Fick reda på att veckan efter påsklovet så ska mammas lillebror och hans tjej komma ner hit ifrån Göteborg. Ska bli skoj. Ska nog baka något gott att bjuda på när dem kommer hit. Förslag?

Annars idag så ska jag bara ta det lugnt. Slappa, titta på tv. Måste se på "Hjälp", var för trött för att titta på det i fredags. 

Grattis Charlotte!

image174

Grattis Charlotte Perelli som vann melodifestivalen 2008!
Nu ska hon representera Sverige i Serbien. Men 2.410.200 tv-röster så vann hon. Ett nytt svenskt och nordiskt rekord!

Jag tyckte att rätt låt vann!
Grattis grattis!  

Lördag


image173
Såhär ser då min nya plattång ut från Babyliss. Fast min är svart. Men den är liten och bra, så det är lätt att komma åt. Ett bra pris också.

Dagens vill ha...

image172

En ny regnkappa!

Lördag

Har precis kommit hem från stan. Köpte en mini-tandborste och schampoo på apoteket. Ska snart äta soppa, hemmalagad. Väntar bara på att pappa och brorsan ska komma hem.
Idag ska klasskompisen Olivia firas med pompa o ståt...Fast hon fyller inte år förrän på måndag.
Tyvärr så ska inte jag vara med på den tillställningen. Men jag skickar en massa skit till hennes istället haha.
Annars idag efter maten så ska jag och mamma köra in till Halmstad. Mamma ska köpa ett par skor som hon hade lagt undan på skopunkten. Blir väl att vi fikar någonstans i Halmstad.
Nu ska jag gå och äta. Pusshaj


Tiden går...

Det var värst va tiden går fort. Nästa vecka är det skärtorsdagen vilket betyder att vi är lediga på fredagen. Gött. Veckan därpå så är det påsk! Sen efter vecka 13 så blir det skola i 1 vecka och sen vecka 15 så blir det Polen. Fy farao va skönt man har det egentligen. Fast ändå inte.

Är så himla trött på vissa personer just nu att jag bara skulle vilja...???(pip)


Fredag hela veckan

image171

Idag är det fredag och fy fasiken va skönt det e´. Imorse var jag hos tandläkaren och lagade mitt sista hål. Låter kanske som att jag har lagat JÄTTE MÅNGA hål, men det har jag inte. Fick extremt ont i min rygg när jag låg i den där stolen hos tandläkaren. Nu ska jag inte dit förrän om 1 år. YES säger jag!
Sen var det skola som vanligt. Hade hemkunskap och lagade viltskavspanna. Det blev jätte gott. Efter skolan så fikade mamma och jag här hemma, sen åkte vi till "Lillstugan" och köpte godis till ikväll. Efter det så handlade vi lite mat.
Ska berätta en sak som hände hos tandläkaren.
Jo det var så att när hon hade lagat färdigt, eller jag hon lagade bara halva hålet, så sa hon att min mun är så liten så hon kommer inte åt där som hon ska laga (det var tanden allra längst in). Så då sa hon till mig:
- Det gäller att du borstar, tar fluor och tandtråd varje dag. För om hålet blir större eller om fyllningen går bort så måste vi dra ut tanden.
Då tänkte jag för mig själv.
Vad i helsicke! Vad är min tandläkare till för? Jag trodde att hon var till för att fixa mina tänder. Och laga dem! ORDENTLIGT! Men nä då.
Kan jag hjälpa att jag inte kan gapa större än vad jag kan? Nä det kan jag inte. Jävla CP!!!
Aja nu ska jag gå ner och laga tacos.

Cela Rothenberg

Om fyra veckor så ska alla nior på min skola åka till Polen. Så idag var det ett ögonvittne som hade överlevt lägrerna i Auschwitz. Hon va på vår skola och pratade om vad som hade hänt under tiden dem var på lägrerna. Det var spännande och eftersom vi hjälpte läraren att sätta ut stolar och fixa ett bord och en skön stol till Cela så fick vi ta emot henne. Hon va en himla mysig och skön person. Kanske ca. 80 år. Men rätt pigg för sin ålder. Hon pratade i ca. 2 timmar och sen fick vi ställa frågor. Men där kom inte upp så många frågor. Så hon gick till personalrummet och tog en fika och sen åkte hon säkert hem.

Mamma hämtade mig efter skolan, sen körde vi och lämnade en jacka och så handlade vi mat till mormor. För imorgon så kan vi inte handla eftersom jag och mamma ska åka till Gekås IGEN och lämna tillbaka min plattång som är isönder. 


Andra världskriget

Har suttit och skrivit en uppsats om Andra Världskriget nu. Skit tråkigt. Men det måste göras. Den ska vara inlämnad imorgon! Men det är lugnt, I´m finish!
Skönt och inte behöva oroa sig över att den ska bli klar. Det blir ju som en klump i magen liksom. Aja, nu ska jag gå ner och titta på tv. Sen blir det AA. Nej! Inte anonyma alkolister! *

Imorgon ska vi simma med klassen och NEJ, jag tänker inte vara med!

Fina saker från DUKA

image166
Detta är snyggt som ett uppläggningsfat
image167
Fina skålar
image168
Snyggt glas
image169
snygg skål
image170
Fin dukning

Nya skor :)

Dessa skorna köpte jag igår på skopunkten:

image163
Har redan fått skoskav av dem :( Men det går över när jag gifter mig :)
image164
Dessa var det extrapris på.
image165
Dessa ska jag ha på skolavslutningen till min klänning.

Melodifestivalen

Var det rätt folk som gick vidare till globen? Jag tyckte att Nordmans låt sög! I så fall så va Sibels bättre. Men jag tyckte båda va lika dåliga.
Det var ju inget "spännande" program. Men det kommer att bli spännande nästa lördag.

Ska snart hoppa in i duschen och sen laga mat. Sen ska jag, mamma och brorsan in till Halmstad. Ska köpa mig ett par skor tror jag. Några förslag på skor på skopunkten? Sen måste jag köpa en ny bamburullgardin, snöret har repat av så den går inte att ta upp.


Vårkänslor

Idag är det lördag och det är skönt. Har varit nere på stan med en kompis. Kände att det va ett perfekt väder för att gå på stan. Dock så stängde dem nästan innan vi hade hunnit ner, men vi hann gå i 2 affärer. Sen blev det glasstajming. Jag köpte den nya calippo med smak av citron och ananas. Den va grymt god. Det var GB:s glasskollektion. Det var årets första glass för mig. Tycker inte det är särskilt trevligt att gå och köpa en glass mitt i vintern. Men nu är ju våren här och då passade jag på. Ikväll blir det melodifestivalen.Då får vi se hur det går för alla nominerade. Hmm...vad ska jag äta till kvällsmat? Ska jag lyxa till det eftersom det är melodifestivalen kanske?
Njae, får se. 
Ska säga att jag gick min promenad idag också. Medvind, usch.
Plockade fram min sommarjacka också. Går jag för snabbt fram eller? Tog faktiskt på min solglasögon också.
Ja, jag vet Calle Schulman att du tycker att man inte ska ta fram sina solglasögon förrän den 2:a veckan i april. Men det skiter jag i, + att du vill att man ska köpa nya solglasögon varje år. Men där klarar jag mig. För det har jag redan gjort.
Tog några bilder i alla fall från innan idag.
image160
Detta är INTE mina nya solglasögon!
image161
Min underbart goooooda glass.
image162
Årets kanske första Margerit?

Bowling

Här kommer lite bilder från när vi bowlade i onsdags:

image151
Matsäck? Njae, jag hade med mig "RIKTIG" mat också.
image152
Frukost: 1 glas äppeljuice och en hälsomacka.
image153
Bowlingklot
image154
Här "kastar" jag ut bowlingklotet på banan.
image155
Här rullar Cajsas klot
image156
Alla stannade och fikade
image157
Här har vi ???
image158
Här har vi ???MIG!!!
image159
Dagens outfit

Dagens kändisbilder

image147
Nej detta är inte Kylie, Beckham och Posh...det är lookalikes.
image148

Lindsay har börjat umgås med Samantha Ronson.
image149
Nicole Richie med sitt nyfödda barn.
image150

Vilken blick Hillary har när hon shoppar loss!


Fredag

Hallå hallå. Idag är det fredag och det är så jävla gött. Ska sova läääänge imorgon.
Idag efter skolan så gick jag hem och så åkte mamma och jag ner till stan för att fika på cecilias. Det var mysigt. Sen handlade vi lite mat på Ica. När jag kom hem så satte jag på tv:n och bläddrade till tv4film. Där va det "Nils Karlsson Pyssling", så det tittade jag på. Nu har jag precis ätit paj som mamma och jag tillagat. Ikväll blir det tv och snacks. Ska se på Så ska det låta, Hjälp! och sen vet jag inte mer.
I nästan blogginlägg så ska jag visa "dagens kändisbilder".
Så kolla då!

Måndag

Va och hämtade ut mitt paket från H&M idag. Blev riktigt nöjd med det jag hade köpt. Solbrillorna va skit läckra. Tog en bild så ni kunde få se.
Imorgon har jag sovmorgon till 9,15...Annars brukar jag börja skolan klockan 8,40. Inte så mycket sovmorgon, men det är ju alltid nåtgot. Sen drar vi inte till Halmstad och spelar bowliiiiing.
Nu ska jag gå ner och fixa till imorgon.

image146


Prov

Idag har jag varit i skolan. En seg dag. Vi hade So-prov och det gick bra.
Är så jävla nervös för imorgon. Vi ska simma, och jag vill verkligen inte vara med. Hatar att bada och simma. Ska be mamma att skriva en lapp eller något, så att jag slipper. Jag har redan sagt till henne att jag inte vill. Då sa hon: - OKEJ.
Imorgon har vi ett prov till. Då är det biologi. Usch och bläää. Men det har vi först på eftermiddagen. Innan lunch har jag engelska glosor. Kan typ bara 5 av 30. Aja, får se hur jag ska göra. Jag pallar inte plugga mer idag. Får plugga imorgon innan jag går till skolan.
På onsdag ska vi ha friluftsdag och då ska jag bowla. Bättre lycka denna gången. Om jag tar några bilder så kan jag lägga ut dem.
Åhhh...det tjuter sånt där flyglarm ifall det skulle hända någonting typ krig och det behövs helikoptrar och flygplan eller vad det nu är.
Jag hatar i alla fall det ljudet. Det låter så högt. Men dem testar ju bara det ifall det funkar, och det gör det, så nu kan dem sluta. TACK!

Nu ska jag gå och koka lite kaffe. Och sen kommer mamma hem.

Söndag

Idag har jag spenderat min halva dag med Cajsa och Alma. Det var roligt. Vi va på cecilias, men denna gången så handlade bara Cajsa. Sen va vi hemma hos Cajsa till klockan 2. Sen kom mamma och hämtade mig och så körde vi till SkoDon och tittade på skor. Jag hittade ett par göfräcka rosa pumps. Men jag köpte inte dem.
Här kommer lite bilder från dagen och en bilder från när jag var med i LT. Den där intervjun.
image139
Där e jag i tidningen. Den första bilden!
image140
image141
image142
image143
image144
image145

Vann rätt låtar?

image138
Kollade precis färdigt på Melodifestivalen. Tyckte ni att rätt låtar vann? Av hela programmet så tyckte jag att Sebastian Fronda, Charlotte och Calaisa va bäst. Jag gillar Frondas musik. Tycker han är en skön snubbe med en cool attityd.
Fast alla var ju bra på sitt sätt. Får se sen hur det går i finalen. Ska bli spännande.
Jag tycker inte om Linda Bengtzing. Hon har en sån himla kaxig och uppkäftig attityd + att hennes låtar låter likadant. Kan hon inte variera lite?
Det är tråkigt att lyssna på låtar som låter likadant som hennes gamla. Men ändå så röstar folk på henne. Jag tror att det är lite fusk med den där röstningen. Det vet ju inte vi "tittare" någonting om, vad som sker bakom kameran eller inte.
Aja, men Charlottes klänning var ju glammig. Precis som det ska vara i schlagerfestivaler.
Sebastian Fronda får ju ett plus i kanten eftersom han är söööööt. ;) I alla fall lite.

Glammiga skor

image133
Riktigt snygga skor. Vill ha sådana. Dem finns på Haléns 549 kr.
image134
Snygga skor med en krona på. Finns på Haléns 995 kr.
image135
Guldiga Adidasskor från Haléns 995 kr.
image136
Yeaa, glammiga nikeskor från Haléns 749 kr.
image137
En favorit ifrån VANS. Ett bra märke med skor som håller länge. Här är ett par streetskor från Haléns 729 kr.

Lördag

image131image132
Helloj. Idag har jag och mamma varit nere på stan. Det var utförsäljning på Niveas produkter, så vi köpte en rouge och en brunkräm. Sen gick vi inom Knut Jöns och köpte en varsin kaka som vi ska ha till fikat. Annars idag så händer inget speciellt. Ska bara ta det lugnt. För på måndag drar det igång igen, tyvärr.
Min kompis Cajsa sa på msn att hon skulle passa ett barn imorgon, så jag skulle vara med och vi skulle gå ut och gå en promenad med henne. Hon är så himla mysig. Ni skulle bara veta hur mysig hon va igår. Men nu ska jag skila ner till vardagsrummet och titta på tv. Hoppas där är något bra. Jo, det är nog Andra Avenyn nu.  *Kram*

RSS 2.0