Grilldags


Håller på att spraya mig nu med Loreáls Sublime Bronze, eftersom jag är väldigt ljus i hyn så kan jag inte direkt påstå att
den ger färg, just nu! Men jag ska spraya på ett lager till snart. När detta lagret har torkat.
Jag och mamma satt ute i det fina vädert, fast i skuggan eftersom det är väldigt varm och fikade :)
Var även i stan för en stund sen och köpte ett par nya shorts. Riktigt snygga!

Dem kommer från Rut m. fl. och kostar 129 kronor.

Nu ska jag tända grillen, ikväll blir det grillmat :)

The beach


En snabb uppdatering innan jag åker. Ska ut till stranden nu och jogga och gå lite. Det är skönast nu när det är svalt ut!
Imorgonbitti klockan 10,30 ska jag till mormor och damma. Så imorgon får jag gå upp tidigt. :(
Ringde även farmor innan ikväll. Det var OK att jag kom ner till Malmö, frågan är bara hur jag kommer dit eftersom dem håller på att bygga citytunneln vid centralen så jag vet inte hur det blir med tåg eftersom man måste byta och hålla på. Jag ska ringa pappa imorgon och fråga ifall han kan köra ner mig eftersom han ändå har semester.

Ska gå och ta på mig mjukiskläder nu eller träningskläder.
Skriver mer imorgon...så godnatt till alla!

Malmö nästa vecka

 
Ledsen att jag inte uppdaterat bloggen idag, men nu tänkte jag göra det. Sitter ute och solar och det är väl egentligen inget kul för er att veta.
Ska ringa farmor senare idag och fråga ifall det är okej att jag kommer ner till Malmö några dagar. Hon är ju rätt sjuk och jag vet inte om hon orkar med att ha någon där. Fast jag vet också att hon inte säger ifrån om hon tycker det är jobbigt. Sån e hon! :)
Jag har tänkt åka ner till Malmö någon gång under vecka 28. Om 1 veckor alltså, och så ska jag gå på stan själv och shoppa :)
Är lite nervös inför att gå på stan själv, det händer ju en massa nere i Malmö hela tiden. Mamma tycker egentligen inte om att jag går själv, men vad ska jag göra liksom. Jag kan inte ta med mig någon kompis för det blir alldeles för jobbigt för farmor. Men jag klarar mig i Malmö, jag hittar ju och så, så det är ingen fara! Hoppas jag i alla fall.
Det värsta är nästan tåget, för SJ samarbetar ju med andra tåg och jag var inne på SJ:s hemsida igår och kollade tider och där står att man måste byta tåg i Ängelholm. Fan heller att jag tänker byta tåg! Vi ska ringa dem sen någon dag, för det är enklare att prata med dem än kolla på deras värdelösa hemsida!

Nu kommer snart mamma hem, hon skulle åka inom Ica och köpa glassbåtar som vi ska ha till fikat :)
Solen kommer och går hela tiden! Ska fortsätta sitta ute i solen lite till innan jag sätter på kaffe...

 

Hula-Hula


Jag mumsar på en glass :)

Som jag skrev innan i mobilbloggen så har jag varit på Kungsrasten i eftermiddags. Ända till klockan 16,45 var vi där. Det var himla mysigt!
Här kommer lite bilder från dagen...

Jag köpte en jättegod glass från Diplom-Is. En nyhet!
Hula-Hula heter den och överdraget var jättegott med smak av lime och riskrisp. Innuti var där vaniljglass och nån slags sylt, jordgubbssylt eller nåt sånt. Fast det var väldigt god! ♥
Brorsan köpte en Kit Kat-strut :) Med en liten bit av Kit Katchoklad på toppen.

Kungsrasten eller Rasta som det också heter har väldigt god kanelbulle. Färsk och mjuk. Man skulle kunna tro att man äter den ogräddad, så mjuk och god är den!



Mina läckra gladiatorskor som är så sköna!

Vädrar rummet, eller har öppet fönstret helt och det blåser på ryggen. Skönt! Det blir så varmt här datorn står så man måste öppna, annars kan man inte sitta här inne!
Ikväll grillade vi hamburgare. Fast grillbriketter är piss! Det tar evigheter innan man kan grilla och det tar sån tid innan maten får någon färg! Kolen bara släcks hela tiden. Fast att grillen inte blivit varm.
Krillkol är fan så mycket bättre, ska köpa det nästa gång!


Sitter och...

5ec733db4271d15f7148705455066841.png

Kolla varifrån!

Sitter och solar på kungsrasten nu. Riktigt skönt faktiskt! Har tagit bilder som jag lägger in på bloggen när jag kommer hem. Jag tror inte man kan skicka mer än 1 bild via mobilblogg. Det är skönt att sola, det blåser emellanåt, och då kan det vara riktigt skönt. Nu ska jag fortsätta sola och dricka kaffe! Vi har med oss kaffe själva och så köpte vi glass och kanelbulle här. Ha det bra sålänge! Kram


Kväll på altanen


Cajsa, en vän kom förbi en sväng ikväll. Jag har ju varit ensam hemma. Så vi satt på altanen och lyssnade på underbar musik och drack cider, San Fransisco-drink och åt chips. Riktigt mysigt!

Tack för ikväll Cajsa! :)


Ja, det är ju riktigt skönt väder på kvällarna under sommaren så man kan sitta ute länge och njuta. Och det är hyffsat ljust ute också.

Skål förfan! ♥

Lite godis jag åt innan ikväll ♥

Nu blir det snart sängen...ska fortsätta läsa min nya bok "Tillsammans-andra boken"


Proppmätt



O milda maktar så mätt jag blev. Jag orkar inte äta allt på en gång så jag fick vila emellanåt :)
Men gott var det! 1 glas coca cola till ur glaset jag fick på McDonalds är inte helt fel.
Jag fick 3 (!) feferoni, jag brukar inte få mer än 1. Fast jag gillar inte feferoni, så det kunde ju kvitta. Jag gillar inte utländsk sallad över huvudtaget. Eller sallad som man får till kebab och sånt på pizzerior. Den är ju svensk, den blir så varm och tomaten blir så mjuk och varm, det är riktigt äckligt!
Och så får man en jävla massa lök och sånt som man inte gillar!

Såhär ser det ut när man är proppmätt hemma hos mig, man har lagt sig ner i soffan och bara pöser. Man har fortfarande inte orkat äta upp allt mat. Det är tur man inte har hund, för då hade den slickat upp det!
- Fyyy vovvsen, det är MIN mat! Pscch...

Nu ska jag kolla på en en massa avsnitt av The City :)
Snart får man väl plocka fram godispåsen och bli ännu mer mätt som man är på väg att spy!

Ha en bra lördagkväll allesammans!

Kebabtallrik



Dagens lunch blev hemmagjord sparrissoppa. Vi har gjort den förr på restaurangskolan och jag kan lova er att den är hur god som helst! ♥
Med FinnCrisp till så blev det ännu godare.
Var och jobbade innan i eftermiddags. Började klockan 13,00 och slutade klockan 15,00.
Är ensam hemma ikväll. Morsan ska till sin jobbarkompis på middag och brorsan ska till folkracefest.
Hör av er ni som är i närheten om ni vill göra något! Är öppen för föslag!

Nu ska jag käka kebabtallrik, beställde en när mamma slutat jobbet, så det är lagom varm nu!
Skriver mer sen ikväll!

(Detta är inte kebabtallriken jag ska äta)

Det funkade...

-1232142a2c55c3484b8d60f68c92509.png

Kolla varifrån!

Det funkade bra att mobilblogga, inlägget kom fram till bloggen. Just nu sitter jag och tittar på en film om Michael Jackson. Dem pratar om han som nu när han är död. De pratar i dåtid alltså. Inatt ska vi hämta brorsan på en jobbfest, så nu ska jag försöka sova lite. Innan vi hämtar honom. Godnatt!


Nu testar...

0251e11004e1da6b066ad5d4eaf1f475.png

Kolla varifrån!

Nu testar jag att mobilblogga för första gången. Spännande!


Sommarkänslor



Hejsan! Idag har jag inte gjort mycket alls, varit och köpt tofflor till mormor. Hur gammalmodig kan man vara? Hon har använt tofflor sen hon föddes nästan och hon ska tvunget gå med sådana fast att hon har ont i ryggen. Konstigt att hon knappt kan gå? Nej!
Sen var vi på Elkedjan och lämnade ett par säkringar som inte passade till dimmern i hallen. Sen åkte vi inom Kraftaktörerna eftersom morsans avtal hade gått ut med dem. Och då måste man ju förlänga det. Gick även inom bokhandeln för vi ska köpa ett par kort till mammas jobb. Jag ska upp där imorgon eftermiddag och jobba extra. Dem ska få fler personer till packet och då ska det skrivas namn och vad dem inte tål etc. Det tar ju sin tid.
Och det är jag som sköter sånt då. Extrajobb. Jag ska även upp någon dag nästa vecka och baka kakor :)
Jag gillar ju att baka så det är perferkt!

Satt ute nu i eftermiddags och fikade. 1 kula vaniljglass, färska hallon, bananskivor och kaffe. Vi har en hallonbuske utanför lägenheten, men dem var inte färdiga ännu och dessa är köpta :)
Några bär var färdiga, men inte många.

I Love Hallon ♥

Dagens outfit. Jeansleggings från Gina Tricot, T-Shirt från Lindex (födelsedagspresent)

Här är en helbild på T-Shirten jag fick i födelsedagspresent för knappt 1 vecka sen :) Från Lindex.

Gårdagens lunch bestod av stekt laxfilé, potatissallad, tomatsallad (hemgjord, speciellt recept från pappa), citronskivor


Michael Jackson död!


EXTRA!!!

Michael Jackson är död. Han fick hjärtstillestånd och dog hemma i huset i Los Angeles.
Det var på torsdagen vid lunchtid klockan 12,21 (21,21 svensk tid) som Michael drabbades av hjärtstillestånd.
Innan ambulansen kommit till hans hem höll dem på att göra hjärtlungräddning, med Michael Jackson andades inte. När dem kom till sjukhuset låg Michael Jackson i djup koma.
Klockan 14,26 dödsförklarades Michael Jackson som blev 50 år.

  
Bild 1 . Folk samlades utanför sjukhuset för att hylla Michael Jackson
Bild 2. Ambulansen anländer till Jacksons hus
Bild 3. Poliserna har spärrat av sjukhusområdet.

R.I.P. Michael Jackson




Lyssnar på en av Michael Jacksons fantastiska låtar och sörjer :(
 

Här är en länkning till en trevlig tjej

Coca Cola Vanilla


ÄNTLIGEN!!!! Ja äntligen hittade jag den efterlängtade Coca Cola Vanilla med vaniljsmak i butiken. Jag hittade bruken framme vid kassorna på CityGross och så skulle jag gå och kolla ifall den fanns vid läskhyllan, men det gjorde den inte. (Naturligtvis!) Men jag stoppade ner Coca Cola Vanilla i vagnen och framme i kassan så slog kassörskan in streckkoden i kassamaskinen. Men hon tog inte betalt eftersom den inte var svensk. Den hade en utländsk etikett och där stod en 0:a i streckoden, där ska stå en 7:a om den kommer från Sverige. Så jag fick Coca Cola Vanilla gratis!
Denna underbart goda läsk har inte funnits på flera år i Sverige, och nu hittade jag den. Den sälj fortfarande utomlands. Så antagligen säljs den i utländska affärer till exempel i invandrares livsmedelsbutiker. Detta ska jag forska vidare på!För jag älskar verkligen Coca Cola Vanilla.♥ Jag älskar vanilj överhuvudtaget!
Det kan ju vara så att någon unge som köpt Coca Cola Vanilla i en utländk butik och ställt den vid kassorna och glömt den. Eller så var det ren tur! :)
Fy fan va jag är lycklig nu! Och den var gratis och allt!

Skriv på listan här (länk) om du vill att Coca Cola (företaget) ska fortsätta tillverka Coca Cola Vanilla i Sverige.
Gör som jag, skriv på listan och håll tummarna!

Sitter och mumsar på den nya chipsen med smak av Sourcream & Sweet Chili, dem är väldigt goda. Satt och åt dem samtidigt som jag tittade på Sommar med Ernst, som hade premiär idag på tv4.
Och en burk Coca Cola Vanilla till det, mums!
Tyvärr delade jag burken med alla i familjen eftersom där bara fanns 1 burk i affären eller på hyllan kan man ju säga och alla i familjen gillar den coca colan.
Jag menar, man hann knappt känna av smaken av vanilj i Coca Colan förräns dem inte lanserade den längre! Typiskt.

Kortis

Det blir ett snabbt inlägg innan jag sticker. Jag ska in till Halmstad och storhandla, denna gången ska vi testa CityGross. Jag har aldrig varit i affären i Halmstad, så det ska bli spännande och se hur det ser ut här. Innan var det ju Eko:--hallen som låg där, men nu har dem gjort om det till City Gross.
Uppdaterar sen med outfit etc.
Nu ska jag slänga lite kläder i tvättkorgen och lägga handellappen i väskan :)

Lika fint väder idag också, men idag blir det inget solande för min del! Jag kommer inte hem förräns senare ikväll. Vi ska först ner till stan och hämta mormors nya glasögon som är färdiga och så ska vi handla mat till henne eftersom hon inte klarar av det själv.

Ha de så bra sålänge, så hörs vi ikväll!

Smink jag använder


Mamma och jag ska snart åka till Maxi och köpa foundation. Jag använder NIVEA:s Beauty Lift. Man får en lagom bra färg i ansiktet, och den varar ett bra tag om man inte svettas mycket!
Och flaskan är inte så ful den heller :)
Kostar ca 170 kr

Jag använder 2 stycken foundations, för att jag är rätt blek i ansiktet och det hjälper inte så mycket med 1, så därför har jag två lite blekare färger istället. Man vill ju inte precis ha ränder eller märken i ansiktet, ofta vid hakan om man har en jättemörk foundation. Det har man ju sett på vissa undomar! Och det är sååå fult när man ser strecken. Därför kan man hellre använda ljusare och 2 stycken!
Fast det blir rätt dyrt för plånboken, men oftast så tar dem inte slut samtidigt!
Denna foundation heter NIVEA IDEAL FINISH.
Kostar ca 150 kr

Jag anväder NIVEA Stay Real Blush rouge. Den är bra eftersom den är tvåfärgad vilken blir en glansigare färg.
Kostar ca 130 kr

Mascaran jag anväder dagligen är Maybelline Great Lash, very black heter färgen. Den är bra, lätt att applicera och kladdar inte! :)
Kostar ca 80 kr

Kajalpennan eller eyelinern jag använder varje dag är IsaDoras Perfect Contour med färgen Dark Brown. Den är väldigt smidig och lätt att applicera på "kanten" på ögat och den får en lagom tjock färg :)
Just nu är min penna snart slut, den är 2 cm lång, men den är ändå lika enkel och smidig att använda. Så jag kan ha den ett bra tag till!
Kostar ca 95 kr

Så summan jag lägger ner på smink är ca 625 kronor. Dock behöver jag inte köpa allt samtidigt och det är väldigt sällan jag behöver köpa nytt. För dem varar länge, och jag brukar passa på att köpa mascaran när den är billig på H&M, som den ofta brukar vara.
Jag köpte NIVEA IDEAL FINISH sist på Lindex för bara 40 kronor, då köpte jag 2 stycken. Och den första är fortfarande inte slut!
Den finns inte längre på Lindex, så dem sålde ut den. Jag skulle egentligen köpt fler, men dem andra såg man att dem var använda och jag vill inte köpa någon som dem har varit och tagit brunkräm ifrån!


Solar

Nu drar jag ut i solen och solar. I en stol på gräsmattan :) Ska bli skönt!
Vad ska ni hitta på idag? Är det fint väder hos er?
Ska ta och göra mig en smoothie senare att svalka mig med ute i det varma vädet!



The Hills stjärnan Audrina har skaffat extraknäck

 

Audrina i The Hills har skaffat sig ett nytt jobb :)

 

Detta är fan inte klokt. Poliser flörtar med fulla tjejer. Usch!



Vilken äcklig tatuerare, piercingar på hela läppen! Äckligt! Och stackars henne, som hon ser ut! Verkligen inte snyggt.

Gynning gravid?



Har varit ute och solat hela dagen. Ritigt skönt! Och fortsatt läsa Veckorevyn. Kolla så häftig bild jag tog med mobilkameran. Den blev fräck!
Jag använder en lotion som jag smörjer mig med innan jag solar som hjälper till att få fram den bruna färgen i brännan :)
Jag har bestämt mig för att INTE sola så länge varje dag, utan ta 20 minuter och sen gå in och hålla på så, för det är inte bra att sola i mer än 30 minuter!
Så jag gör det hellre gradvis! Så jag ska göra detta några dagar och låta det ta sin tid!

Igårkväll klockan 21,30 åkte mamma, jag ch brorsan till stranden och gick ut och gick och joggade. Riktigt jävla skönt! Det var sååå svalt och gott väder då. Och där är ju inte precis folk på stranden klockan 21,30 så vi var iprincip helt ensamma.
Vi ska nog åka ut där idag igen :) Vi snackade om det innan...

Lunchen idag blev pasta och köttfärssås. Ute på altanen. En heldag utomhus! :)



När jag satt och kollade på Sommarkrysset så fick jag syn på Carolina Gynnings mage. Är hon gravid? Någon som vet?!

Frukost + Veckorevyn = LOVE!



Kan man starta dagen bättre än såhär? Frallor, kaffe, juice och en Veckorevyn ute på altanen med en filt på axlarna.
Gick upp tidigare imorse för att gå ner till Ica och köpa detta och sätta in pengar på banken. Jag tänkte "Nu ska jag vara så smart och gå upp tidigt, precis när banken öppnat klockan 10,00 när där inte är några folk". Men gud med folk där var inne på banken. Jag fick stå jättelänge i kö!
Aja, sitter fortfarande och käkar fralla och dricker kaffe. Veckorevyn är en helt underbar tidning! Man kan inte få nog av den!
Jag satt och läste om Isabella Löwengrip (Blondinbella) Och hennes kille Nils (Storstadspojken) om deras förhållande:
- Jag kan bli avundsjuk på Bella eftersom hon kan lägga upp en bild på en schampoflaska och få 100 kommentarer. Hon behöver bara skriva " Kolla, vilket fint hår jag har" - och där är inlägget klart, säger Nils.
Haha ja, tänkt om det vore så enkelt att skriva ett inlägg. Fast Nils har ju rätt i sin sak.
Bondinbella skulle säkert kunna skriva "Nu ska jag gå på toa och göra nummer 2". Ni kan ju tänka er hur mycket kommentarer hon skulle få i det inlägget! Massor!


En osminkad jag. Kaffe är godast på morgonen! :)


Dem bästa frallorna är rosenbröd ♥

Nu ska jag bädda sängen och fortsätta läsa i Veckorevyn. Ska nog sola lite också. Men det är fortfarande rätt kallt på altanen.

Ny frisyr inför sommaren 09



Min favoritlåt just nu! Den är så somrig och så jävla bra!

Var och klippte håret, noppade och färgade ögonbrynen för en stund sen. Marianne min frisör testade en ny frisyr på mig och är helt ny. Hon visade mig en planch som kommit upp i salongen nu inför sommaren. Och ja, man ska ju kunna lita på sin frisör och det gjorde jag.
Resultatet blev såhär! Vad tycker ni? Kort och somrigt.




Såhär blev det i nacken. Åhh vad mitt hår lukar gott nu! Så snart man svänger med håret så känner man doften.



Ikväll är det premiär för Lotta på Liseberg på tv4 klockan 20,00. Ska bli kul att se på!
Och imorgon är det premiär för Allsång på Skansen på svt1 klockan 20,00 och efter det klockan 21,00 så börjar Morden i Midsomer. Väldigt bra serier börjar nu alltså!

Äta på altanen i 19 ´C värme


Ska fixa lite käk nu, det blir rester från exotiska brickan från igårkväll. Ska ta med mig maten ut på altanen och sitta där och mysa!
Det är bra när man har rester kvar...
Efter maten ska jag göra mig iordning och sen ska jag ner till stan och klippa håret. Får se hur det blir denna gången. Känner att jag vill ha kortare nu, det är jobbigt att göra vid på morgnarna och nu när det är varmt så vill man ha så lite hår som möjligt! :)
Ska ta en promenad ikväll när det är svalare väder. Nu är det tok för varmt för att gå ut och gå! Det är helt kvaft ute.
Termometern på tv4vädret visar 19 grader. Så det är klart det är varmt!

Vi hörs senare!


Idag fyller jag 17 år!



Nu har mormor och pappa åkt hem. Födelsedagsfesten va lika kul som vanligt. Det händer inte särskilt mycket, men bara det att umgås och vara tillsammans är kul! :)
Vi åt lite exotiskt bricka med melon, kiwi, päron, rädisor, färsk ananas, rostbiff, kassler och potatissallad. Och lite baguetter. Gott! Så nu behövs ingen kvällsmat. Haha...
Kolla in så fin tårta jag gjorde imorse! Spritsade lite extra fint med tyllen som jag köpte innan sommarlovet. Jag blev riktigt nöjd med den! Fast den ville kasa när jag la på grädde. Men den höll i sig! ♥


Innan gästerna kom var jag snabb att hänga ut lite ballonger vid dörren för att få den där födelsedagskänslan! :)
Och jag lyckades!


Dukningen som jag gjorde. Gult och blått fick det bli dagen till ära!


Fick blommor av mormor som hon plockat i trädgården. Det är tanken som räknas! ♥
Glöm inte det!


Fick den efterlängtade blendern som är piano black. Tjusig! Tack mamma! ♥


Födelsedagsbarnet själv! Idag tog jag på mig min nyaste klänning från H&M. :) Klocka från Ur & Penn, armband från H&M, halsband från Cubus.


Exotisk bricka. Gott!


Flaggan var självklart på plats!

Jaha, då är man 17 år!
Tack Johanna (i klassen), Katja (mammas kollega, Irene (mammas väninna), Mats, Linda (passade mig när jag var liten bebis), Kjell (min morbror), Ulrika (hans tjej) och Lewin (Ulrikas barn) som skickat sms till mig idag eller ringt! Det uppskattas! ♥
Och tack mamma, pappa, brorsan och mormor som firat min födelsedag!
Och solen sken på himlen! ♥

 

Sent filmtittande

Har precis kollat färdigt på filmen Grease, det är en film man kan se hur ofta som helst. Man tröttnar inte. Klockan är nu 00,55 och det är dags att gå och lägga sig.
Jag skriver mer imorgon!

Imorgon fyller jag år! 17 år! :)

Godnatt!


Videos från Balen

Allt är filmat med MIN mobil. Och är ©(copyright)...



Här är en video som jag spelade in med mobilen när vi dukade på skottorps slott. Väldigt dålig video på mobilen!

 

Ni får vända huvudet på sne! Det år ju inte att ändra i filmerna så dem blir på rätt håll!
Brandbilen man hör, där var en student inuti, så det vart inget som hade hänt!
Man kan även se lite paraplyer (olika färger), dä människorna står och väntar på sina studenter.

Midsommar i bilder



Ja, jag lovade ju att visa bilder från Midsommarafton och här kommer dem.
God nypotatis och färsk dill. ♥



Dukningen som jag gjorde när jag kom hem från jobbet. Blev rätt enkelt, men samtidigt väldigt snyggt!
Dem gråa servetterna köpte jag på ICA, så det är inga linneservetter eller några dyra.



Lite midsommaraktigt fick vi allt ha med Sveriges flaggstång och lite serpentier. Det gör dukningen festligare!

Nu blir det soffan och tv för resten av kvällen. Ska plocka fram Marabou Sommar, köpte en till innan den tog slut, chips och lite lösgodis :)
Vad kommer det för bra film eller program på tv ikväll? Vet ni något bra?!
Käkade McDonald´s mat för en stund sen. Brorsan och jag tog + meny så vi fick varsitt svart McDonald´s-glas. Jätte fräcka!


De 2:a glaset från vänster har vi fått :) Egentligen är det grön färg denna veckan. Men det var slut (som vanligt)!

Midsommarafton



Midsommaraftons outfit såg ut såhär. Randig tröja från Gina Tricot (används flitigt), beiga chinos från Gina Tricot och vita pumps från Skopunkten.

Midsommarafton var trevlig! Mamma tog hit hennes väninna och vi åt matjesill, nypotatis, gräddfil, ägg & anjovismacka, ägg, gräslök och tomater. Sån mat som tillhör midsommar!
Jag åt inga jordgubbar eftersom jag åt det på mammas jobb och jag blir väldigt hård i magen när jag ätit jordgubbar. Det har jag tyvärr blivit sen jag var liten bebis!
Mammas väninna hade med sig chips och vi hade köpt godis. Så vi satt och pratade om allt möjligt och åt godis. Egentligen skulle mamma och hennes väninna åka in till Halmstad och gå på någon pub, men dem hade ingen skjuts hem så dem fick bli hemma. Sista bussen hem gick 01,30 så det hade inte varit lönt.

Ledsen att jag inte hann skriva någonting igår, men det vart rätt stressigt på jobbet. Men jag var inne på bloggen för att svara på kommentarer, men jag hann inte skriva någonting. Efter fikat klockan 15,00 så körde mamma hem mig eftersom jag skulle fixa och duka här hemma.

Bilder från midsommarafton kommer i nästa inlägg!


 

Grattis till bebisen!



Sitter i vardagsrummet och äter Estrellas nya chips. Sour Cream & Dill. Jättegoda! Dricker Rekorderlig pärocider. Lite smålyxigt dagen innan midsommarafton :)
Ska hoppa in i duschen nu och tvätta håret. Så slipper jag det imorgonbitti innan jag åker och jobbar klockan 8,00.

Grattis till Martina Elverius som fick en liten flicka inatt ♥ 1 månad förtidigt!

Vi hörs imorgon vid lunchtid då jag har rast på jobbet!

Jordgubbar 38 :- / litern



Gick upp lite tidigare imorse eftersom jag skulle ner till stan och köpa jordgubbar, glass och jordgubbssylt. Det blev även en paket servetter. Gråa, passar bra till vårt vita bord och gråa tapeter. Vi hade inga roliga servetter hemma, så det vart lika bra att köpa ett paket.
Jordgubbarna i stan kostar 38 kronor för 1 liter, och då är det små jordgubbar. Men jag tycker inte att dem va så små. Så jag köpte dem!
De lite sörre jordgubbarna kostade 42 kronor för 1 liter. Jag gillar hellre små och många jordgubbar till glass eller grädde och socker än att få 3 eller 4 stora jordgubbar. Man ska ju dela dem också och det är enklast med dem små.
Jag provsmakade en jordgubbe och den va rätt god. Inte jättemycket smak. Men den smakar ändå lite gubbe (jordgubbe alltså, inte någon äcklig gammal gubbe).
Har ni köpt jordgubbar ännu? Vad kostar dem där ni bor?

SIA:s vaniljglass är godast till jordgubbar eftersom SIA använder riktigt vaniljstång. och det är finare att servera också, när man ser vaniljstången! ♥
Till jordgubbar tycker jag att man ska ha vaniljglass, en rätt dyr sådan. SIA:s kostade 33 kronor för 1½ liter på ICA. Jag tycker inte man ska köpa någon billig äcklig glass eller glass med smak ex päron med något okänt märke om man inte vet ifall den är god.
Midsommar firas bara 1 gång om året och då ska det vara lite lyx!


Dagens lunch är stekt lax, nypotatis, tomat och en hemgjord, riktigt god sås! ♥
Jag har aldrig gjort så god sås förut. Inte själv i alla fall.


En bild från MAX bamburgerrestaurang. Mamma och jag var inom där igåreftermiddag innan vi skulle storhandla. Testade MAX nya glass i bägare med dumle i. OKEJ, den smakade inte dumle ett skit. Men man måste ju testa!
MAX:s cheesecake med hallonglasyr ovanpå är riktigt god! Fast där är inte så mycket digistivkex i botten!

Håller på att göra tårtbottnen till födelsedagstårtan på söndag. Ska gå ner och dela den nu i 3 delar. 

Ensam på midsommar


Mörka jeansleggings från Gina Tricot, randig - rosa tröja också från Gina Tricot, klocka från Ur & Penn (syns ej), vita skor från SkoStop.

Kom hem för ½ timme sen efter att ha varit ute och gått. Det är verkligen skönt när det är gjort!
Pratade också med pappa i telefon. Bjöd hit honom på söndag när jag fyller år. Vi ska ha lite exotisk bricka med färsk ananas, kiwi, honungsmelon, rostbiff, kassler och potatissallad. Jag känner att man får ju bjuda på något!
Och så en vanlig tårta med jordgubbar på! Han skulle fråga sin tjej om hon vill följa med. Klockan 16,00 kommer dem har jag bestämt. Ska säga til mormor också...imorgon.
Imorgon ska vi åka och köpa jordgubbar till midsommar. Vi tyckte det var förtidigt att köpa dem nu. Man vill ju ha så färska som möjligt! :)
Mamma ska iväg och festa på midsommar och brorsan skulle nog iväg med sina kompisar. Så det känns som om jag kommer få sitta ensam hemma då. Tråkigt, men vad ska man göra!

Kolla så bruna mina fötter blivit! Fantastiskt fint.

Beroendeframkallande spel

 
Har precis ätit lunch, broccoligratäng. Precis sån som på bilden. Den är riktigt god! Jag gör min i ugnen så man får en god och krispig yta. Det blir det inte i micron. Och det är ju den skripiga ytan man vill ha!Klockan 15,00 när mamma slutar så ska vi åka till Willýs i Halmstad och storhandla. Midsommarmat och all sorts mat. Jag har lagt fram papperspåsarna i hallen så vi inte glömmer dem när vi åker. Vi handlar med självscanning, det går både snabbare och det är roligt. Det är kul att dra streckkoderna och sätta lappar på grönsakerna etc. :)Sist när vi köpte cider med 2,25 VOL % så när vi skulle betala i självscanningskassan där man gör allt själv, en obemannad kassa så behövde vi inte tillkalla personal som ska slå in en kod att någon av oss är över 18 år. Konstigt. I så fall skulle jag kunna gå och köpa cider och öl som bara är 17 år...hmmm!
 

En bild på mig innan jag somnade igår. Jag satt och spelade ett bilspel på mobilen. Man blir beroende! Inte bra. Borde sova istället. Precis när jag körde ett race så dör mobilen, så det var bara att hämta laddaren och fortsätta spela.Som tur är så kostar det inte att spela. Väldigt tur!
 

Dagens outfit ser ut såhär. Bilden är tagen inne i ett provrum på Gina Tricot. Jag sitter och töjer ut mina jeansleggings nu. Dem är riktigt tighta. Äckligt! Fast dem börjar bli lösare...Ska fortsätta göra mig iordning nu. Sminka mig och ta bort gammalt nagellack som sitter kvar sen veckan. Det sitter bara kvar på halva nageln. Ser förjävligt ut!

NY smak! Rekorderlig Jordgubb - Rabarber

Här kommer sommarens hetaste solbrillor 2009!
Alla solglasögon som där är ett hjärta (♥) bakom skulle jag vilja ha eller gillar jag extra mycket...

111 kr

Riktigt somriga med blommor och allt! 157 kr ♥

Också jättefräcka. Snyggt med rosa glas eller plast är det ju bara! 157 kr ♥

Vita fake rayban 157 kr ♥


Var på Maxi innan idag och köpte OBH Nordica Blender i Piano Black, vilket är glänsande svart. Den är jättesnygg.
Man kan krossa is i den. Jag har alltid velat ha en iskrossare, och nu får jag det samtidigt som jag får en mixer och blandare. Lycklig!
Gick en sväng inom Lindex och köpte en tröja som jag ska få på min födelsedag. Bilder kommer på söndag eller måndag på vad jag fick.
Har även varit på systemet och köpt cider som jag också ska få. Köpte den nya Rekorderlig (ännu en ny!) med smak av jordgubb och rabarber. Låter somrigt och gott! De ni med krossad is i en sval sommarkväll på altanen med lite godis!
Yummi :)


Lauren Conrad brunett



Vad tycker ni om Lauren Conrads nya hårfärg? Brun? Jag tycker hon passar bättre i blond!
Ett modelljobb för en tidning, här med kassar från Marc Jacobs.

Exklusiva bilder från balen

Vill ni se bilder från balen på Skottorps slott så kan ni klicka HÄR (länk) för att se exklusiva bilder från balens fest.
Det var trevligt att kolla igenom alla bilderna.



Bland annat finns där en bild på hur förrätten såg ut. Laxbakelse med avocado och räkor på en ruccolabädd. Och rostat bröd.

Dumma rådjur



Nu blir det godis framför tv:n. Idag är det första riktiga dagen på sommarlovet! Gud va härligt.
Okej, jag ska inte äta allt detta godiset. Detta var vad jag åt i helgen, fast jag delade ju allt med mamma och brorsan också.

Tänkte berätta om stundetfesten. Allt gick fint och närmare 21,00 så började ungdomarna dricka och käka godis. Jag drack bara 1 cider under hela kvällen. Hann inte med mer eftersom jag faktiskt jobbade, så jag hade inte så mycket tid till att vila.
Men senare så blev det lite fest med Micke, Kajsa, jag, Pontus (studentbarnet), Josefin, Simon m.fl.
Åkte hem vid 21,30 eller nåt sånt.
Mamma ville att vi skulle åka till Statoil vid Snapparp för hon hade sett på reklamen att Bruce Springsteen släppte den nya skivan nu och den ville mamma ha. Så vi åkte dit och köpte den och på vägen hem på motorvägen, precis efter utfarten så kommer där ett rådjur och mamma höll samtidigt på att flytta sätet så brorsan såg inte djuret när mamma sa ifrån. Så brorsan fick göra en snabb väjning för rådjuret! Det nuddade bilen lite. Men det förstörde inte bilen. Som tur va eftersom broran hade lånat bilen från sitt jobb.
Jävla rådjur! Kan dem inte se sig för! Jag fick lite ont i nacken eftersom brorsan vick väja så hastigt och jag var inte beredd på det, så därför fick jag lite ont. Men det har gått över igen.
Detta var precis vid gryningen också och det är då djuren brukar passa på att gå över vägar och så.
Rådjuret hoppade över staketet sen så det vart ingen fara med den!
Det var nog inte meningen att vi skulle köpa den där skivan! 

Var ute och gick en promenad innan ikväll. Skönt! Inte lika varmt senare på kvällen. Då får man passa på!

OBH Nordica



Sitter och lyssnar på Eric Clapton, var inne och läste på en blogg som tillägnas till Theres Johansson Rojo, hon som blev mördad i Stureby utanför Sockholm. Och en av hennes kompis hade sjungit denna låten fast med svensk version på skolavslutningen till henne. Jag har aldrig hört den på svenska, men jag gillar orginalet grymt mycket!

Var nere på banken innan idag, och beställde en klipptid nästa måndag den 22/6 klockan 14,45. Håret börjar bli långt nu...
Sitter och dricker ekologiskt kaffe, det har blivit kallt nu. Men jag dricker det ändå.
Mormor ringde innan idag och ville att jag skulle komma och hjälpa henne att damma imorgon. Städhjälpen kommer på onsdag och dem dammar inte utan dammsuger och tvättar bara golvet.

Jag fyller 17 år nu på söndag och jag har inte kommit på vad jag önskar mig. Konstigt nog så önskar jag mig inget speciellt, bara prylar på IKEA, men vi ska inte dit ännu. Så det får mamma köpa till mig när vi åker dit istället.
Pappa har pratat om att han kanske ska köpa en ordentlig och bra kockkniv. Vi har ingen bra här hemma och jag skulle gärna vilja ha en bra. Som är vass i eggen!
Där kom ett reklamblad idag och där fanns OBH Nordica Blender i limegrön. Den önskar jag mig. Har sagt till mamma om den! Och så skulle jag vilja ha en liter jordgubbar (annorlunda present) och jättemånga cider från systemet!
Vet inte mer vad jag vill ha, om jag säger till mamma att jag vill ha pengar så får jag bara lite pengar så därför säger jag inte att jag vill ha det.
På mammas jobb har dem en OBH Nordica Blenden fast en vit. Så jag vet att dem är bra. Och det sägs att OBH Nordica är bra prylar!

Dillkött



Har gjort dillkött och nypotatis till lunch idag. Sitter och äter det nu. Mmmm, va gott det är!
Vad äter ni till lunch idag?
Efter maten ska jag ta en promenad och göra några ärenden i stan. Sätta in pengarna som jag fått när jag jobbade på Pontus Ståhls studentfest...

Ska fortsätta äta lunch nu. Är riktigt hungrig!

Ny smak på Rekorderlig!



Köpte hem ett 6-pack Rekorderlig, den nya smaken hallon och mango. Den var väldigt god. Tyvärr så finns denna bara i 2,25 VOL %, men den kommer säkert ut i högre alkoholprocent snart!
Detta, precis som Marabou Sommar som jag skrev om i ett inlägg är en Limited Edition och kommer bara finnas ett tag, så vill ni smaka den. Skynda er!
Jag älskar nyheter, särskilt om dem är goda!
Burkens design är ett stort plus, man känner att sommaren är här!


Stina Lee gravid

Jag sitter fortfarande och försöker förstå denna underbara händelse...
Stina Lee är gravid! 
Bloggaren som är i 20-års åldern är gravid med hennes kille Bobby. Hon är nu i 27...jag var inne på hennes blogg för en vecka sen och det syntes ingenting på bilderna, men idag hade hon på sig en klänning och det syntes ordentligt!
Magen putade ut och hon höll sig under magen, så som man gör när man är gravid.
Det är en liten flicka som Stina kommer få. Gud va lycklig hon är nu!

Jag kan inget annat än säga grattis Stina!♥


Studentfest

Nu har jag gjort mig färdig och sitter och väntar tills Kajsa Ståhl ska ringa mig. Hon och hennes mamma Milla (Camilla) kommer och hämta upp mig och sen kör vi hem till dem och dukar innan alla gästerna kommer.
Jag kommer tjäna lite pengar och det är inte helt fel. Jag har en sak som jag samlar ihop till som ni får veta en annan gång, när jag närmar mig summan!

Jag har glömt bort att jag lovade en anonym som kommenterade och undrade om jag kunde lägga ut mina favoritrecept på kakor eller annat gott! Ledsen...men jag LOVAR att göra det när jag kommer hem ikväll. Lovar!



Denna tröjan från Gina Tricot var söt :)



Det verkar vara modernt med randigt! Denna är hur snygg som helst till jeansshorts! Eller vad säger ni?



Eller denna fräcka väskan att ha till alla sommarfester, eller varför inte studentfriande!

Marabou Sommar - Ny smak!



Köpte den nya Marabou Sommar igårkväll med smak av jordubbsbitar.
Guuuud så god! Har aldrig ätit godare choklad.
Tyvärr så är den Limited Edition alltså den kommer bara finnas ett tag. Så snabba er till affären och köp den!
Jag köpte min på Ica, Willys var i konflikt med Marabou så dem skulle troligtvis inte få in den. Men på Ica finns den!
Varför tog Marabou bort deras chokladkaka med smak av cocos. Marabou Cocos? Den var nog också en av de godaste jag ätit...den var kanske också limited edition, att den bara fanns ett tag.
Jag ska nog köpa hem en kartong med Marabou Sommar!
Marabou Sommar ligger bara på 180 g, dem vanliga ligger på 200 g. Vet inte varför denna väger mindre. Jag köpte denna chokladkakan för 15,90 :-

Min tatuering



Jag har lovat en bloggare som heter Sabine att visa en bild på min tatuering, och här är den när den precis är nygaddad.


Det är såhär den ser ut i dagsläget. Har funderat att göra en till, men min homeopat har sagt till mig att det är farligt och hon hade läst en artikel om att en tjej dött efter att hon tatuerat sig. Där finns ju farliga gifter i blyet, men Daniel som jag tatuerade mig hos sa att han inte använde dem farliga färgerna. Men man vet ju aldrig.

Balen 2009



Här har vi alla 175 tallrikar till förrätten. Sallad, ruccola, tomat, gurka och en avocado och laxboll. Jättegott!
Serveringen gick bra och jag skrev ju om det mesta i förra inlägget, hur det skulle gå till och så. Jag kommer inte ta upp så mycket här. Mest skriva några rader till varje bild. Johanna tog de flesta bilderna så dem kan vara lite suddiga eller mer skakiga kanske. Hon är ju lite skakig, nervös kanske!
Det tråkigaste av allt vart nog att det ösregnade och alla finklädda studenterna var hur blöta som helst. Dem hade i och för sig paraply men deras ryggar var blöta. Det bara rann!


Julia Haraldsson i HR07 och Kajsa Ståhl i HR08 (min klass) satt och pratade innan alla gästerna kom.
Precis innan studenterna kom in så hade alla i servisen ställt upp sig fint på en linje, dem som vart kortast stod först och dem längsta sist. Som tur var så var inte jag allra kortast. Jessica i klassen vart mindre. Skönt att känna sig lite länge i alla fall :)


Oj, beklagar för en väldigt suddig bild (skyller på Johanna). Såhär såg det ut när det var mörkt. Vi hade levande ljus också, men dem hade vi inte tänt här eller så höll dem på...killarna skötte ljusen, Tobias och Patrijot.
Johanna hade glömt att servera cider till 2 av hennes gäster så dem sa det till Tobias så han var snäll och gav dem det.
Ibland är det ju så att man får gå in i någon annans "destrikt" och hjälpa till.


De 175 desserterna, glömde ta foto på varmrätten, men den bestod av kyckling, potatis, grönpepparsås och sallad med galiamelon i.
Gott, vi fick äta det sen när vi hade jobbat färdigt klockan 22,00. Alla var förenade, gästerna alltså. Så vi kunde inte sticka hem tidigare.
Desserten är pannacotta, citronmeliss, ½ jordgubb, 1 physalis och hallonsås. Jag tog kort innan dem hade hällt på hallonsåsen, men den var som en ring runt pannacottan.


Här har vi slottet, jag zoomade in bilden väldigt mycket så ni skulle se människorna eller alla personerna med paraplyer. Ni ser dem va? En massa olika färger till höger och i mitten av bilden!
Där stod dem och väntade in alla studenter som kom till balen för att ta fotografering med sin klass och dricka champagne! 
Jag stod ju vid ingången till stenstallet där festen skulle vara, så det var ju en bit ifrån!

Kvällen var lyckad och det var trevligt. Allt gick som väntat! Jag kom hem ca. 22,45 och då var jag helt slut i benen. Hade gått hela dagen. Ändå hade jag bara ballerina på mig, visste att jag inte skulle klara av att gå med klack en hel kväll!
Somnade snabbt och det var en skön känsla att sommarlovet hade börjat. 9 veckors ledighet! ♥ 

Sommarlovet har börjat



Börjar bli lite smått nervös nu. Mest för att jag ska servera vin och vi har aldrig övat på det i servisen. Men det kommer bli bra...får jag hoppas!
Ska hämta upp Jessica och Johanna i Vallberga klockan 15,30. Klockan 16,00 ska vi vara på slottet. Klockan 19,00 kommer gästerna in i stallet för att äta.
Än så länge ser vädret fint ut, men det kan ändras snabbt. Dem säger på vädret att det ska bli regn, men hoppas inte det! Allt blir så mycket jobbigare då...
Sitter och töjer ut mina strumpbyxor nu, det är äckligt när dem är jättetajta och man inte har använt dem innan. Vi måste ha svarta på oss och svarta skor!
Ska fixa mina naglar nu, jämna till dem och ta på nagellack.
Tror inte jag hinner skriva mer idag!

NU ÄR DET ÄNTLIGEN SOMMARLOV ♥

Sverige - Malta 4-0, Sverige vann!

 

Satt och kollade in matchen mellan Sverige och Malta ikväll på tv6! När jag började titta på matchen så stod det 1-0 till Sverige, med redan efter 10 minuter så stod det 4-0 till Sverige. Zlatan Ibrahimovic gjorde 2 mål! Duktigt. Nu när Henrik Larsson inte var med på grund av händelsen eller dödsfallet med hans bror så hejjade jag på Zlatan.
Alla gillar väl Zlatan? På något vis! Han har en så skön skånedialekt och är bra på sin sak. Fotboll!
Kan ni förstå, SVERIGE VANN MOT MALTA!!! ♥
Jag tyckte Malta var kassa, det såg inte ut som om det spelade någon roll att Sverige vann. Känns inte som om de kämpade tillräckligt! De tacklades ju förfan inte ens! Bara stod 1 meter bort och kollade på den vita, runda saken som kallas boll, när den åker in i målet...
- Oj, jag kasnke skulle gjort nåt! Sa en Maltes (heter dem så i Malta?)


För er som inte hört vad som hänt Henrik Larssons bror kan läsa om händelsen på dessa sidor:
Henrik Larsson stöttas av fotbollsvärlden
Vi tar över!
Zlatan tröstar Henke

Det är så det kommer en tår i ögat, fy fan va hemskt att bli av med sin bror!


Ny tyll



Gick och köpte en ny tyll igår på Dream Cakes tårtaffär. Köpte en liknande en sån tyll som på bilden (vänster) så nu kan jag göra så fina blommor som på den andra bilden. Vi lärde oss att göra en massa fina saker på spritskursen i vintras.
Bland annat dessa, dem är väldigt enkla att göra!
Fast dessa har dem gjort av kristyr (sockerpasta) men man kan även göra det av grädde. Och denna kristyren är färgad. Den gula pricken i mitten av blomman är gjord för sig själv. Med en annan tyll och gul kristyr.
Så i sommar ska det bakas och göras fina tårtor och mönster. Tror även det funkar att göra med choklad!

Tack för alla fina kommentarer! :)

Inför studentbalen 2009


Det är i detta huset / stenstallet som balen kommer att vara. Det luktar lite så som det gör i ett stall, men efter ett tag lägger man inte märke till det. Ingen som smittas av till kläderna, tack gode gud!
Det är jättesnyggt inne i stenstallet. Det är bara den nedernsta delen på huset / stallet eller den sidan till höger vi ska använda. Men där är också stort så det är lugnt.
Det är 175 personer som ska komma på balen så idag har vi stått och putsat närmare 900 glas. Rätt jobbigt!
Jag putsade väl 200, vi vart ju några stycken, så det var ju inte 1 person som putsade alla, tack och lov! Det är ju vitvins-glas, rödvins-glas, vattenglas och dessertglas som ska stå framme på borden. Det ska vara ett speciellt dessertvin. Fint ska det vara! Men en bal ska ju vara fin också!
Vill dem inte ha vin så finns det cider, öl, läsk, mineralvatten och alkoholfritt vin. Så där finns något till alla.
Jag var inte med och putsade besticken men dem som gjorde det putsade nog en 875 stycken. Det är förrätts-bestick, varmrätts-bestick och dessertsked som finns framme.
Sen vek några 175 stycken servetter, fixade apotek (salt, peppar, tandpetare), ljus + ljushållare, rättade till stolarna etc. Så där fanns ju jobb till alla!

Här på bilden är det 10 bord...det liknar ett bröllop. Snyggt med svart och vitt! Det är ju mode nu :)
Imorgonkväll kommer förrätterna redan att stå framme när balgärsterna kommer. Sen kommer en "chef" som också är elev på restaurangskolan räcka upp handen och då ska alla börja hälla upp vin, allt för att det ska se snyggt ut när alla gör det samtidigt. Såhär kommer det även att gå till när vi dukar upp varmrätten etc.
En toastmaster kommer vara vår chef och se till så alla får mat och dryck inför kvällen.

Det är fint med pelarna i mitten lite överallt. Gör det mer lite "stallaktigt".

Såhär ser Kajsa Ståhl ut osminkad. Nästan...

Se så rakt allt står!
©

Skottorps slott


Dagens outfit är chinos från Gina Tricot, huvtröja från H&M, linne med körsbär på från JC och svarta pumps med kilklack från Indiska.

Har varit på Skottorps slott (hemsida) från 8,00 imorse till 13,00 i eftermiddag. Har dukat och gjort fint till imorgonkväll!
Mer om detta kan ni läsa i mitt nästa inlägg på bloggen. Där finns även bilder från dagen!
I eftermiddags när mamma och jag skulle till Apoteket så möter vi mormor och min morbror i en bil på parkeringen. Då skulle dem in till Synsam och kolla synen för mormor. Det är inte varje dag man ser sin morbror i stan. Just för att han bor och lever i Göteborg.
Där vart 30 minuters väntetid inne på Synsam så allihopa gick och fikade tillsammans på Cecilias café under tiden.

Håller på och för över bilderna från mobilen till datorn nu...

Ikväll ska mamma och jag käka kebab :) Eller jag i alla fall, mamma tar nog en pizza. Imorgonkväll börjar mitt sommarlov! ♥ Yeha!
På lördag ska jag åka till Kajsa Ståhl i klassen och hjälpa till när hennes bror tar studenten. Diska och sånt :) Ska bli skojsigt.
Just det, ikväll är det 9:ornas bal i Laholm!
Jaja, ska fortsätta lägga in bilderna nu...


Fina redskap i köket



Har sett lite roliga saker på en restauranghemsida. Kolla bara så roliga och fina bunkar som tv-kocken Nigella Lawson designat. Dem skulle jag själv kunna tänka min att ha i köket eller varför inte den rosa kniven som kommer ifrån Kai Pure Komachi. Den är då rätt dyr och kostar 549 kronor. Men bra knivar kostar mycket! Det ska ni veta. Det har man förstått och mäkt via restaurangskolan. Vi har dock väldigt slöa knivar där!
Dessa knivar har olika symboler på knivens handtag. Symbolerna för just denna rosa kniv betyder vad man ska använda kniven till. Denna kniv används främst till kötträtter.
Kniven finns i olika färger, grön till grönsaker, blå till fisk, gul till bröd etc. Det är de vanliga knivarna!

Dessa måttredskap är lite utöver de vanliga. Också designade av Nigella Lawson.

En grymt fin kniv. Den ser dock lite farlig ut att hålla i, med tanke på spetsen som kommer mot kroppen. Redan här, på utseéndet kan man börja ana att det måste vara en cool designer som är hård, vass och kaxig. Designern är alltså Porsche, och detta är en kockkniv för er som inte visste det!
Hade faktiskt inte en blekaste aning om att bilmärket Porsche gjorde knivar. Kaxiiigt :)

Dessa underbara salt & pepparkvarnar är helt fantastiska! Visst!
Snygga, man spiller inte när man ska fylla på kryddorna och dem är en färgklick i köket. Vad mer kan man begära?

Klasskamp


Kunskapen om kaffe som vi hade imorse var inte alls rolig. Han som höll i det hade ju tagit fakta via nätet. Inte alls intressant. Jag trodde att man skulle lära sig att göra olika kaffesorter, men icke.
Jag, Johanna och Linnea fikade efteråt. Det vart inte så många i klassen som fikade. De flesta stack till skolan och åt, men där vart bara äcklig mat. Efter ett tag så kom Madeleine och Charlotta också och fikade. Jag köpte en jättegod dubbelmacka med rostbiff, paprika, sallad och philadelphiaost i. Skitgod, den måste ätas flera gånger! Och kaffe till det!
Jag älskar att dricka kaffe när man är borta!

Sen var det klasskampen mellan alla programmen som gick i 3:an, sista året och som tar studenten på lördag. Det blåste jädran i det, jag hade bara huvtröja på mig. Kallt!
NV06 vann hela tävlingen vilket betyder att dem får springa ut först på studentdagen! 3:a kom FP06! Så dem får springa ut på 3:e plats.
De olika tävlingarna i klasskampen var först att hitta äppelbitarna i en skål med mjöl och sen doppa huvudet i vatten och fortsätta leta. Man fick inte använda händerna, såklart! Dem skulle vara på ryggen.
Tävling nummer två var att snurra runt en stående pinne och sen springa tillbaka samma väg som man kom. Då vart man rätt yr kan jag tänka mig!
Tävling nummer tre var att med hjälp av 2 brädor ta sig över till andra sidan.
Tävling nummer fyra var att springa med en sked med ett ägg på och sen en ärtpåse. Man fick inte tappa något!
Jag kommer inte ihåg alla tävlingar, men när dem de 3 finalisterna skulle tävla i den sista tävlingen så skulle man lägga in 2 öppnade tamponger (som sväller när där kommer vätska på) i munnen och samtidigt dricka typ tomatjuice. Sen skulle man spotta ut tampongerna och äta 5 stycker mariekex och den som gjort det snabbast skulle kunna vissla!
 

Imorgon börjar vi klockan 8,00 och då ska vi få skjuts till Skottorps slott där vi ska duka inför balen på torsdagkväll.
Tar med mig mobilen så jag kan ta foto på dukningen!


Skit & mög



Det är inte klokt så mycket man hittar när man rensar här hemma. Saker jag inte ens kommer ihåg eller vet att jag har. Både positivt och negativt. Men det är så skönt när man väl har städat och den är snyggt och allt ligger prydligt.
Tog ett tag och rensade i den nedersta bokhyllan som kommer från IKEA. Från början hade jag rent och allt låg på sin plats, men efter ett tag tröttnade man på att ha fint, eller man vill ju ha fint, men hade man tagit något som låg underst i lådan så orkade man inte lägga det underst sen. Och gör man så med en sak, så gör man det med alla saker sen.
Tillslut såg det ut som ett bombnedslag i byrålådan. Och det vart då jag började städa upp där. Hela min papperskorg vart full med onödigt skräp. En gammal filofax, sån som vart modern för länge sen. Den var fån 2004! Kan ni förstå. Vad är det att spara! Och något jävla senilsnöre man har till glasögon som jag fått ur en tidning för många år sedan. Sånt man inte orkat slänga utan lagt ned det i lådan. Kan ni förstå detta. INTE ORKAT SLÄNGA!
Aja, hittade en bok med recept i som handlar om choklad♥

Hittade även denna tröja jag gjort i syslöjden i 8:an eller 9:an på högstadiet. En barn / bebiströja. Fin i alla fall.

Usch va jag fick ont i ryggen nu efter all denna städning i fel ställning (låter knäppt). Har suttit på huk och legat på knä.
Måste gå ner och vila ryggen en stund.
Skriver nog inte mer ikväll. Imorgon klockan 10,15 när vi börjar skolan så ska vi till Dream Cakes i stan och lära oss hur man gör olika kaffesorter alltså latte, mocca, expresso, cappuccino etc. Ska bli kul. Jag älskar ju kaffe!
När vi lyssnat på de så ska vi fika med klassen. Lite avslutningsfika. :)
Sen är det klasskampen resten av dagen. 

Lägga ihop 2 klasser

När jag kom till skolan vid 13,35 så sa några att dem ändrat tiden till 13,40. Så vi började då istället och fick sluta vid 13,50. Rensade alla papper i skåpet i skolan. Tog med alla papper hem så nu är allt rensat. 70 % av alla papper slängde jag. Såsom mattepapper, prov etc. Jag har redan avslutat den kursen och ska inte läsa matte B.
A-kursen får räcka!
Fick reda på av vår idrottslärare att vi ska ha idrott med PT (produktionstekniska). Bara för att vi två klasserna inte är så många och då ska kommunen spara pengar genom att lägga ihop de två klasserna.
Jag vill inte ha idrott med PT! Vi ska ju ha engelska och svenka också med dem. Vi läser ju för fan inte ens samma program och nu ska vi typ ha alla lektioner tillsammans! Innan har det varit så att vi har lärt oss lite saker på engelska som handlar om restaurang. Eftersom det kan vara bra för oss att kunna i framtiden. Ska vi nu sitta och lyssa på vad dem (PT) ska ha nytta av. Vet ifan vad PT är för ett program, vad man sysslar med och så. Men det är väl el och sånt tråkigt.
De som bestämmer allt sånt här, dvs kommunen tänker inte alls på oss elever, hur vi vill eller inte vill. Dem bestämmer över oss...ingen i vår klass vill ha idrott med PT! Borde man gå till kommunen och klaga?! Vad säger ni om detta fall?
Ska man behöva skita i att gå på idrottslektionerna bara för att man inte trivs med den klassen man ska ha idrott med. Jag vet ju hur dem är. Jag ser dem varje jävla dag i skolan och på rasterna. Det får räcka!

Det bästa som finns är i alla fall rena påslagan, lakan och örngott! Det får jag njuta av tills hösten.

Fick en snygg bild på lite daimgodis, smörkola och en marmeladbit. Jag avskyr marmeladgodis! Men det är inte mitt


Nu ska jag gå ner och dricka vårt ekologiska, underbart goda kaffe och läsa i dessa böckerna och få nya tips på dukningar och tårtor!

Hej så länge!

16 årig flicka mördad, här är hennes blogg



Satt och mumsade på körsbär igår. Gott! Fast vissa vart sådär bruna och äckliga innuti och det är inte så särskilt gott. Men det får man kasta!
Börjar skolan klockan 14,00 idag. Ska göra en utvärdering och sen får vi sluta. Tycket det är VÄLDIGT onödigt att ens gå dit, men om jag blir hemma så får jag ogiltig frånvaro och det räcker alldeles tillräckligt med det jag har.

Från mordplatsen

Har ni läst om den 16-åriga flicka i Stockholm, Stureby som blev mördad efter en skolfest natten till lördagen kl 00,40?
Gå in på hennes blogg och skriv några snälla rader. Vore snällt av er!
Det är rätt hemskt att hon satt och skrev på sin blogg dagen innan...och dagen efter blir hon mördad! Usch!
Här är hennes blogg www.thresrojo.blogg.se, vill ni läsa om händelsen så gå in här på aftonbladet (direktlänk)
R.I.P tjejen!

Utflykt

Kom precis hem efter en liten söndagstur. Eller utflykt kanske låter bättre. Jag, mamma och hennes kompis har varit på någon loppisaffär och sen åkte vi och fikade på ett jättemysigt café som ligger i ett gammalt stall. Där vart jättemodernt och hon som ägde stället sålde även marmelader, honung, te, kaffe, glass och inredningsprylar. Det var blandat både gammalt och nytt och det är ju det som är modernt nu år 2009.
Jag frågade efter sommarjobb där. Hon tog mitt namn och telefonnummer och så ska hon ringa mig när hon behöver hjälp. Så det kan hända att jag ska komma dit och hjälpa till i cafeét och i disken etc. Jag har alltid velat jobba på ett café. Det är inte jättelångt hemmifrån heller, eller en bit är det. Men det finns cykelbana hela vägen, så det är ingen fara.


Dagens outfit är jeansen på bilden och en tröja från Gina Tricot och pumps från Indiska  :)

Synd Sverige

Det va då satan att Sverige inte vann. Zlatan var ju sååå nära...men den hamnade precis utanför. Helvete också!
Nu hoppas jag att Sverige vinner på onsdag när det är nästa match. Men så ska jag inte kolla. Har inte tid då!

Zlatans sambo Helena Seger är gudomligt snygg. Och jag har vart utanför deras fina hus i Ribersborg i Malmö. Kallbadhuset ligger nedanför Zlatan och Helenas hus i Ribergsborg. Jag var där förra sommaren och kollade in deras hus och då höll byggfirman på att renovera, vilken nu är färdigt. Det gick ju på 30 miljoner kronor. Både Zlatan och Helena skulle ju ha handgjorda tapeter. Lyx till 100%!

Såhär ser kallbadhuset ut i Ribersborg. En google-bild!
För mer info om Ribban (Ribergsborg) som det kallas klicka här (länk).

Min pappa kommer från Limhamn i Malmö så jag har säkert varit här några gånger :)

Sommarkläder


Dessa byxor vart fräcka :) Måste köpa mig ett par nya jeansshorts. Förslag på vart dem säljer snygga?!

Det är så snyggt med stentvättade jeans. Kajsa S i klassen har de och ja, snyggt!
Här har jag hittat en bild på Kajsa på Madison. Lika snygg som vanligt, Honey! ♥

Hittade en fin tubklänning. Dock väldigt dyr.


Sverige - Danmark VM

 
Dricker San Fransisco ikväll igen och äter jordgubbar, chips, dippa från gårdagen och kollar på VM-kvalen mellan Sverige och Danmark. Hatar egentligen fotboll, men det är rätt intressant med Sverige. Henrik Larsson
är ju sååå snygg!
Fan att Danmark redan fått 1 mål. Hoppas Sverige vinner i slutet! Annars, då jävlar! 


Fullspäckad almanacka


Almanackan är full för nästa vecka, utom på lördag och söndag. Men då blir det ett jävla firande att det är sommarlov och jag har gått ut 1:an!
9 underbara veckor väntar av ledighet...kan ni förstå! Knappt jag. Har pratat med Johanna om att vi kanske sticker ner till Malmö under Malmöfestivalen för shopping. Jag ska sms:a Ida också. :)

Är ensam hemma ikväll. Mamma ska på fest med en kompis och brorsan har åkt till Bug Run för att ställa ut sin fina Corrado, som är helt nyrenoverad och underbart fin. Duktig brorsa man har!
Så det blir mys framför tv:n och fira nationaldagen med tv4. Ja, programmet heter så. Direktsänt från Skansen i Stockholm.
Nu ska jag börja på kvällsmaten. Lövbiff, kryddig bearnaisesås och pommes.

Börjar inte förräns klockan 14,00 på måndag. Har avslutat alla lektioner innan såsom matte, engelska, svenska. Vi ska bara göra en utvärdering på idrotten, sen får vi sluta. Knappt lönt att komma till skolan

En färgglad sida. Varför? För att sommarlovet börjar här och då måste man rita en sol! Och så ska vi ju servera på 3:ornas bal.

MTV



Är inne på MTV och kollar på Life Of Ryan. Gud va snygg Ryan Sheckler är! ♥
Skulle göra allt för att få träffa honom...nästan i alla fall. Inte riktigt allt! Men inte långt ifrån.
Vi har ju snabbare bredband nu, föralltid och då får man titta på lite filmer och så, innan gick det inte så bra eftersom den hela tiden buffrade och stannade upp och laddade. Jobbigt! Men nu funkar det bra!

Ska kolla vidare nu, ska snart sätta på kaffe. Det börjar suga efter koffein i magen...

Sveriges Nationaldag

 

Hittade ingen bra version av Sveriges Nationalsång, så det får bli denna!
Hur ska ni fira nationaldagen? Jag ska äta gott, kolla på nationaldagen i tv4 och bara ta det lugnt :)
Ibland behöver man ju det!
Fick höra av Johanna att dem ska ta alkoholtest på ungdomarna nästa fredag när det är fest i och med skolavslutningen. Sååå korkat. Så det blir en alkoholfri kväll. Vet inte om jag ska gå dit då. Hur kul är det? Ska man sitta och dricka coca cola eller.

Nu ska jag tvätta håret, fixa mig och sen börja på maten. Idag blir det nypotatis, fiskpinnar, stuvad spenat och citron. Mums! ♥

De rika de kunna

Ska snart hoppa i säng, kollade på halva filmen av Patrik 1,5 för någon stund sen.
Sitter ensam hemma. Mamma är med en kompis och lyssnar på musik och brorsan har åkt till en kompis.
Såg min granne att han satte upp en platt-tv i mammans dotters rum. Jag vill också ha en tv på mitt rum! Kunna ligga där på morgonen och kolla på tv, samtidigt som man ligger i sängen med duntäcke över sig!
Men jag får väl vänta tills jag flyttar. Antagligen!
Somliga har det bra!

Godnatt då!

Smokie



Sitter och lyssnar på Smokie med Have you ever seen the rain nere i vardagsrummet. En av världens bästa låtar enligt mig. Perfekt att dansa till! ♥
Om ni inte hör det innan, lyssna ovan!
Det är mammas skiva som dunkar i högtalarna. Mamma har hela skrivan med Smokie. Jag älskar Smokie! Gamla och nostalgiska...

San Fransisco



Sitter nu och dricker en San Fransisco drink. Gott! Var på systemet innan idag och köpte bananlikör.
Hade inget särskilt snyggt som dekorering så det fick bli ett körsbär. :)
Har gjort iordning vitlöksdippa, den står i kylen och drar ihop sig lite. Ska snar bära fram chipsen och marknadskaramellerna och gotta mig framför tv:n. Snart är det ju sommarlov och det måste firas!
Träffade min underbara Ida i klassen på marknaden förresten, och söta Kajsa Ståhl. Älsklingarna! ♥
Båda är helt jävla underbara! Ooops, nu märks det att jag börjar få alkohol i kroppen, svär som en jävla galning! Nu igen...helvete också. Ooops, igen!
Skärpning!


Dagens outfit, ovandelen är en rosa randig tröja från Gina Tricot, jeans med mudd från Cubus (syns ej), klocka från Ur&Penn (syns ej på bild)


Skål då för denna underbara fredag.
Hoppas du har kul på Karsefors Johanna! Tänk inte förmycket på mig bara, då blir det problem...

Ha en bra fredag allesammans och grattis till dem flesta i Stockholm som tagit studenten idag! :)
Och även ni som har sommarlov från och med idag. Njut säger jag bara! Själv har man 6 dagar kvar!



Marknad



Idag vart det marknad och jag och mamsen åkte dit en sväng. Traditionellt!
Jag minns när jag var liten och jag, mamsen, morfar och mormor åkte dit i moffars gröna Volvo. Det var alltid varmt väder och morfar hatade när vi öppnade fönstret, något jag aldrig hann fråga honom varför han gjorde. Antagligen för att det susade i öronen på honom.
Vi köpte alltid blommor, sånna tråkiga blommor som alla äldre har i fönstret och så gräddbullar förståss. Lika goda varje gång! Och det bästa av allt...marknadskaramellerna! ♥ Dem jag minns låg kvar i kylen i flera veckor, ingen åt dem. Men det vart traditionellt att köpa dem ändå. Fast några åt vi, men moffar och mormor ha aldrig varit särskilt förtjusta i karameller eller godis, något jag inte skulle klara mig utan här i livet. Eller jo, om jag inte visste att det fanns!
Så gick man runt där och kollade på alla stånd där det såldes lotter, gräddbullar, spettekaka, sockar, halsband, leksaker, dock-kläder, kläder, väskor, tofflor, jordgubbar, körsbär, blommor etc.
Mormor och moffar brukade nästan alltid köpa sig ett par nya tofflor att gå med hemma eller "fintofflor" när dem skulle iväg.
I alla fall, åter till dagens marknad. Jag köpte dem traditionella karamellerna 1/4 kg för 30 kr. Rätt dyrt, men hur ofta får man sånt gott godis? Nä, precis!
Sen hittade jag ett par snygga solglasögon som var riktigt fräcka. Där fanns några utan plastglas också, med bara ränder. Men de vart jättesvåra att titta genom. Så det fick bli dessa! På bilden ser de lila ut, men dem är rosa. En av mina favoritfärger. Fräcka va?!

Vilken utländsk kändis är det som har likadana solbrillor fast med bara ränder? Är det Flo Rida?

Vi köpte ett jättegott ekologiskt kaffe som var bönor, men dem malde dem direkt på plats. Gud va det luktade gott! Nymalda kaffebönor lukar hur gott som helst ♥
Gå in här (länk) om ni vill läsa mer eller köpa detta goda kaffe! Sidan är på engelska.

Ute vid vägen vid marknadsplatsen står dem och säljer lite frukt och så. Köpte lite körsbär för 25 kr. 1/4 kg. Man fick verkligen inte mycket. Men lite lagom! Körsbär, mmm I love it! ♥
På vägen hem körde vi inom Tajes, ett gatukök och köpte hamburgare och läsk. Åt knappt någon mat i skolan, så jag var lite hungrig! :)
Men det var en bra dag, förutom att det ösregnade nästan hela tiden!

Cremé fraiche gourmet - äpple & pepparrot


Fick sluta vid 13,30 idag. Har städat i restaurangköket hela dagen. Jag och Ida fick skrubba med en j*vla diskborste på kaklet i HELA köket. Jobbigt, fick ligga på knä och göra detta grymt tråkiga jobb. Jag har tillräckliga problem med min rygg redan, behöver inte ha mer smärtor!
När jag och Johanna rensade våra skåp så satt resten av klassen och käkade glass på restaurangen. Snällt!
De kunde ju i alla fall kommit och sagt till oss. Men där vart lite hallonsorbet kvar till oss, men ingen vaniljglass. Det godaste av allt! 
Vi fick ingen lunch på restaurangskolan för annars hade inte fått sluta förräns senare idag så jag, Ida och Johanna drog hem till mig och så bjöd jag på makaroner och köttbullar. Johanna skulle tvunget ha pulvermos. Tur att jag bor så nära stan, vi hade inte orkat gå till skolan och sen ner till restaurangskolan för att fortsäta städa igen. Usch nej!
Ska snart göra några ärenden i stan, apoteket bland annat. 
Diskmaskinen går för fullt...satte igång den när jag kom hem. Lika bra att göra det nu.

Tom Sjöstedt, årets kock 2008 har gjort en egen smak av cremé fraiche gourmet med smak av äpple och pepparrot. Låter gott! Ska testa och köpa den. Och se ifall den är lika god!
Alla som vinner årets kock får göra en egen smak av cremé fraiche gourmet. Kul!

Födelsedagsfest på G med de bästa! <3



Gjorde en god potatissallad igårkväll med nypotatis i. Den blev god!
Nu börjar man känna att sommarlovet närmar sig, vi har mindre och mindre lektioner. Nu har vi aldrig mer matte och livsmedelshygien. Jag kommer inte läsa matte B i 2:an. Inte engelska heller, men vi har engelska fram till jul i år. Så ett ½ år till får jag klara mig med engelska!
Vår engelskalärare Evy berättade att vi inte längre ska ha henne som lärare och att vi ska slå ihop 2 klasser. HR och PT (produktionstekniska), åhhh så jävla jobbigt att behöva prata engelska för dem! Undra vilken idiotlärare vi kommer ha i engelska nu då!
Men men, nu är det snart sommarlov. Och jag längtar som bara den. Tyvärr har jag inget sommarjobb, men jag ska jobba 2 dagar på mammas jobb. Och så fyller jag år om 18 dagar! YES!
Då blir det grillparty. Har tänkt bjuda hem tjejerna i klassen, eller de flesta tjejerna som jag gillar och uppskattar till 100%...Dricka lite, grilla och en jävla massa andra saker :) Frågan är var vi ka vara...hmm. Får fundera på detta!

Nästa vecka händer många saker:
Måndag - Sovmorgon (vi har ingen engelska), svenskalektion (lämna i böcker och får reda på resultat av prov, sen sluta), 3 timmars håltimme ( bla ingen matte), sen ska vi göra en utvärdering av idrotten! Typ 15 minuter, sen slutar jag för dagen.
Tisdag - Sovmorgon, livsmedelskunskap - vi ska gå till Dream Cakes café och kolla hur man gör olika kaffesorter, ex kaffe latte och så ska vi fika där :), sen är det klasskampen mellan 3:orna eller 06:orna som de också kallas.
Onsdag - Börjar 8,00, duka på Skottoprs slott till balen, får lite lunch där. Sen slutar vi ca 13,00.
Torsdag - 8,00, städa ur skåpen och lämna in nycklar. Vi skulle nog köpa lite glass att fika. :) Slutar vid 11 eller 12, vet inte ännu. Klockan 16,00 ska vi vara på Skottorps slott och servera på balen. Slutar kl 22,00. Sen är det SOMMARLOV!!!!!!!!! Får inte glömma ta foto på kvällens engagemang!

Just det, på fredag denna veckan är det Våxtorps marknad. Ska bli skoj! ♥ Sa köpa lite marknadskarameller och se om där finns något annat kul. Hittar kanske en ny väska.
 

Veckohandla

Nu drar jag in till Halmstad och Willys för att veckohandla mat. Självscanning igen. Rätt kul, börjar lära mig det helt nu :) Eller det är egentligen inte så svårt. Bara om det inte funkar att scanna en vara. Då måste man gå till en bemannad kassa och stå i kö troligtvis!

Skriver mer när jag kommer hem!

Ciao!

Nypotatis / färskpotatis


Har ätit årets första nypotatis idag. Riktigt gott var det! Det var ju ½ år sen sist.
Jag gjorde en potatissallad med lollo rosso-sallad, coctailtomater, rädisor, rödlök och potatis. Och en hemmagjord dressing på det! Stekte chorizo till...lite kött måste man ju ha till.
Imorgon ska jag hem på lunchen och då blir det matjesill, gräddfil, gräslök, tomater och nypotatis. En midsommarlunch alltså :)
Vi börjar 09,25 och då har vi lektion i ½ timme, sen börjar vi igen klockan 13,00 och slutar 13,55. Skön dag!

Appropå matjesill. Det är inte klokt så dyr den är. 2 fileér i en sån paket kostar 30 kronor! Och 2 fileér räcker ju knappt till 2 personer.
Så mamma och jag köpte en majtesillhink eller vad man kallar det, den ligger på 2 kg och kostade 79,90. Så det är ju mycket billigare än att köpa en massa småförpackningar. Hur många lär man inte få köpa till midsommar annars? Väldigt många!
Nej, nån måtta får det allt vara!

Bränt mig



Det verkar har varit riktigt hett vid middagstid och i eftermiddags idag alltså. Jag och många andra av mina klasskompisar satt ute på middagsrasten från 09,50 till 12,40. Visserligen inte hela tiden, men emallanåt gick vi ut. Och jag har bränt mig, inte så farligt på ryggen, men på armarna. Nu har jag fått lite mer brun färg på ryggen eftersom jag solade ryggen nästan varje dag förra sommarlovet. Och då brände jag mig! Jag bränner mig väldigt lätt eftersom jag har ljus hud. Men det går mot bättre tider. Jag blir brunare och brunare för varje år :) Något positivt...
Det är 21 grader varmt ute nu. Kollade termometern på tv4vädret...puuuh, det känns!
Som ni ser på bilden så vart jag så "vit" som jag är i nacken på bilden. Synd att brännan inte tog där!

Okej okej, det är INTE så farligt som det ser ut på bilden. Det märks mer i kameraläge!

Och lite framme på bröstkorgen :) Alltså under dessa år jag levt än så länge så lär jag få hudcancer när jag blir äldre. Inget som kommer märkas nu, men så många gånger jag bränt mig, så vore det inte alls konstigt! Känns fel at säga så. Men det är så jag tror det är! Tyvärr.

Hade en fint linne eller vad man ska säga att det är. Man kan ha den som tubtopp också om man vill :=) Den är köpt för 2 år sen har jag för mig.

Detta får även blir "dagens outfit" bild från igår när mamma och jag vart vid kungsrasten. Jag kan ju ha fått lite färg  på ryggen när jag var där också. För jag satt mot solen, så det är inte helt omöjligt!

RSS 2.0