Snygga vårjackor

Här kommer lite vårjackor som är grymt snygga. Ska nog ta och köpa mig en jeansjacka. Hade en, men sålde den för jag trodde aldrig att det skulle bli "modernt" igen. Men där ser man. Man ska aldrig sälja.

image123
Anne Hataway är snygg i sin skinnjacka.
image124
Funderar på att köpa en jeansjacka.
image125
Vårsnygg! En svart kappa ifrån Haléns 899 kr.
image126
Fräch jacka ifrån Lindex 499 kr.
image127
Riktigt snygg jacka ifrån Miu Miu 6517 kr.
image128
Jacka ifrån Prada 6950 kr.
image129

Kappa ifrån See by Chloé 4080 kr.
image130
Blå kappa ifrån Topshop 945 kr.


Dagens Nyheter

image121
Jonas Bane=En riktig sexbomb, eller hur? (Han i mitten)

Årets Homo/bi: Tomas Tobé
Årets Hetero: Mona Sahlin
Årets Kämpe: Elisabeth Ohlson-Wallin
QX Hederspris: Jonas Gardell
Årets Duo: Mia & Klara
Årets Gayställe: Gossip, Göteborg
Årets Åh-ett-nytt-ställe-att-gå-till: Pigalle, Stockholm
Årets HBT-fast-inte-på-riktigt: Kim i SVT-såpan "Andra Avenyn" (spelad av Jonas Bane)
Årets Drag: Diamond Dogs
Årets Artist: Måns Zelmerlöw
Årets svenska låt: Måns Zelmerlöw "Cara Mia"
Årets album: Peter Jöback "Människor som du och jag"
Årets TV-program: Melodifestivalen 2007
Årets Scen: Jonas Gardell "Tillfällig gäst i ditt liv"
Årets Film: The Queen
Årets Bok: Stieg Larsson "Luftslottet som sprängdes"
Årets Keep-up-the-good-work: KAK-killarna Daniel och Andreas
Årets utländska låt: Mika "Grace Kelly"
Göteborgspriset: Gossip
Öresundspriset: Cabaret Moulin

__________________________________________________________________

Vinnaren av Sveriges sexigaste kvinna av QX

Plats 1-10:

1. Vinnaren är Carin Da Silva.


2. (3) Izabella Scorupco, skådespelerska/modell
Vem ville inte vara Pierce Brosnan 1995? Det var året då vi blev kära i Izabella Scorupco, den ursnygga svenska bondbruden i Goldeneye, och gammal kärlek är som guld - den rostar aldrig. Förra året hade vi äran att ha Izabella på besök från Los Angeles och i november prydde hon QX:s omslag. Vacker och tidlös kvinna som verkligen är one of a kind.

3. (ny) Lena Philipsson, artist
Charmig, snygg, duktig. Klart vi faller för ikonen Ph som så länge har sjungit och dansat rakt in i våra hjärtan. Hon har blivit utsedd till både Sveriges bästa och Sveriges sämst klädda, men nu har den hemmasydda och kompromisslösa stilen landat på en skön nivå - alltid egen, aldrig smaklös. Det är klart att popdrottningen ska ha en pallplacering på vår lista.

4. (ny) Tilde de Paula, programledare/journalist
Programledare, journalist, författare, trebarnsmor; vi har Tilde de Paula att tacka för att vi aldrig missar Nyhetsmorgon söndag. Hon är vacker, duktig, trygg och samtidigt spännande. Det är såååå sexigt med en kvinna som leder ett eget nyhetsprogram! Det kallar vi kvinnlig pondus. Skönhet och makt i härlig kombination.

5. (ny) Carolina Gynning, programledare/modell
Carolina, Carolina, Carolina. Du har skrikit och levt om och i början kanske vi inte älskade allt du gjorde, men fan vad underbar du har blivit! Nu i eget program med egen stil och det känns verkligen som - ja, här har vi den äkta Carolina Gynning. Alltid på, aldrig rädd för att göra bort sig och säger alltid det som andra tänker. You go girrrrrrl!!!

6. (2) Tilde Fröling, programledare
Naturlig, rolig, härlig och snygg, snygg, snygg. Förra året dreglade vi över henne både i sexprogrammet Lustgården och i Rocky & Drago, där många hade hoppat in som frivilliga reskamrater om Pieter Siepen hade bangat? Hon är lika sexig när hon glider runt osminkad och rufsig i håret och gör resereportage, som när hon är hårdstylad i tv-studion. We like.

7. (ny) Lisbeth Åkerman, nyhetsankare/tv-journalist
När Lisbeth Åkerman levererar nyheter sitter vi bänkade framför Rapport. Vem är denna kvinna, hon ser ju ut som Snövit! Så stilig. Så intressant. Lisbeth är som ett vackert mysterium som dyker upp och förför oss med sin elegans i rutan. Henne vill vi dricka rödvin med i en tjusig bar och prata hemligheter med framåt småtimmarna?

8. (ny) Amanda Jensen, sångerska
Nyfödd sångfågel som lyckades charma både Idol-juryn och oss - Hallelujah. Nu ser vi fram emot hennes vidare artistkarriär. Det här är ju en blondin som verkligen sticker ut från mängden. Originell brutta med ett speciellt utseende som tidigt hittat sin egen grej. På Grammisgalan framförde hon låten Do You Love Me. Och ja Amanda, det är klart vi gör!

9. (ny) Rafaela Lindberg, programledare/ekonomijournalist
Aldrig har ekonomi varit hetare! Med tjusiga Rafaela Lindberg i TV 4:s ruta kan vi lyssna på siffror och titta på diagram hur länge som helst. Går det neråt så kan man trösta sig med att njuta av hennes skönhet. Och när det går det uppåt så blir det ju ännu bättre av att det är en vacker kvinna som kommer med de goda nyheterna.

10. (5) Regina Lund, artist
Mångkonstnären Regina imponerar och inspirerar och gör alltid saker från hjärtat. Den här kvinnan har verkligen något eget. När hon sjunger får vi gåshud och när hon pratar blir vi intresserade. Hon är vågad och sätter sina egna gränser. Modig, stark, struntar i normen och gör som hon själv vill. Det är så sexigt och vi slutar aldrig gilla Regina.


Tandläkaren

Fy fan. Idag har jag varit hos tandläkaren och lagat hål. Uch. Jag hatar verkligen min tandläkare!
Min kompis Cajsa följde med ner till tandläkaren haha. Hon skulle hålla mig i handen. (INTE). Sen efter det så handlade vi till mormor och så åkte vi till Cajsas syster. Hon skulle städa hennes lägenhet. Och jag satt i soffan och tittade på. Busade lite med Ajax också. Han e en hund.
Nu har jag precis duschat och ätit. Sen blir det TV.
Ska kanske plugga lite också. Fick nytt skit att skriva om på No-lektionen.
image122
Imorgon ska jag och en kompis gå ut och gå en promenad med Alma. You know? Bebisen.
Sen ska vi gå till Ica och låta henne få gå med en sån där liten, ja jag menar LITEN kundvagn. Vi ska nog köpa något gott att fika eller så. Hoppas vädret blir okej ockå. 


image120
Hittade en äcklig bild på en hemsida. TAMPONGSNÖREEEEE!!! 

Plugga = Bläää

Har suttit och pluggat i 2 timmar nu. Skit tråkigt. Och jag har inte fattat någonting. Jag pluggade engelska, men det fattade jag något av i alla fall, So-Islam. Palla bry sig liksom, och så har jag pluggat ekologi och sånt skit. Fy fan säger jag bara. Plugga är nog det värsta om finns i hela världen eller ja, kanske.
Man gör ju inte det frivilligt om man säger så! Inte jag i alla fall. 

                              image119

Blåst!

Fuck va det blåser idag. Man kan ju knappt gå hem ifrån skolan förrän man har blåst iväg. Åhh!
Idag har jag bara varit i skolan. Inte det minsta roligt. På textilslöjden så började jag på en tröja som ska vara på ett barn. Som inte finns haha. Men jag gör den för att få högre betyg. Om jag lyckas göra den fin förståss. Men det gör jag säkert. Shiit va jag e självisk haha. Imorgon har vi NO prov, eller diagnos heter det. Jag har inte övat så det kommer att gå skit. Men aja, kommer ändå att gå G i slutbetyg.

*Puss* 

Barnpromenad

Idag efter skolan så va jag och en kompis ute och gick en promenad med denna söta ungen. Alma heter hon. Hon är 16 månader. Det är Cajsas mammas någonting haha...kommer inte ihåg exakt.
Vi tittade i leksaksaffären och hon blev förtjust i en docka som jag visade henne. Det skulle jag aldrig gjort. För hon hängde sig fast vid den och ville ha den. Men det fick hon minsann inte. Nån måtta får det allt vara.
Sen var vi på Ica och jag skulle köpa lite mat och Cajsa köpte en pärondryck (Sempers barndryck) och en Fruxo (godisask). Man kanske inte ska ge godis till sådana små barn? Jag är ingen mamma så jag vet inte. Men hon satte inte i halsen i alla fall. Tur det.
Sen satte vi oss vid fontänen inne i stan och så kom där ett par journalister från LT och frågade ifall vi ville vara med och svara på några frågor. Och jag svarade självklart:
- Ja, det kan jag.
Dem sa att Halland hade varit svenskt sen 100 år tillbaka eller hur längesen det nu var och vad jag tyckte om det.
Då svarade jag:
- Jag bryr mig inte, är inte engagerad i sånt. (Haha)
Men sen tog dem kort på mig och ville ha mina namnuppgifter. Jag får se imorgon om jag har kommit med. Tror inte att jag kommer med. Jag var nog för tråkig att skriva om. Jag brydde mig ändå inte om sånt som hon frågade om. Haha.
Här är några bilder på Alma när vi var i stan.
image111
Hon vill ha "Nam nam". Godis asså.
image112
Hon skrattar och e allmänt glad.
image113
Alma i leksaksaffären. Hon försöker ta av sig vantarna.
image114
Alma äter godis.
image115
När vi gick hem så somnade Alma, och det blev helt tyst. Inget gnäll eller skrikande. Skönt.


Här är även några bilder från igår när jag var hemma hos mormor.
image116
Jag höll på med scrapbooking, men jag glömde limmet hemma så jag packade ihop igen.
image117
Vi åt mini-semlor till fika. Dem ser kanske stora ut, men dem är inte så stora.
image118
Jam Jam ;)

Kändisbilder

Kändisbilder
image107
Spice Girls spelar på Madison Square Garden
image108
Såhär se Paris Hilton när hon precis har landat i L.A
image110

Eva Longoria ligger och solar och blir lika brun som hmm?...Ja, ni ser ju själva


Oscarsgalan

I år är årets trendfärg RÖTT. En fin färg som passar till dem flesta kläderna. Själv tycker jag om rött. En fin, ljus och lagom stark färg.

Vad tycker du om årets trendfärg? Kommentera.


Snyggt eller fult?
image104
Den där klänningen passade inte så bra till damens byst!
image105 Anne Hathaway hade däremot en snyggare klänning, och i årets trendfärg dessutom.
image106

Kelly Preston hade en fin gul klänning.


Söndag

Idag har jag spenderat hela min dag åt att sitta hemma hos mormor. Från klockan 9,30 till 16,00. Det har varit rätt segt om man säger så. Detta får bli ett snabbt inlägg. För om 10 minuter börjar mitt favvoprogram. Miami ink.
Ska käka pommes, korv och bearnaissås också. Men sen blir det ett lite längre inlägg. Ska gå nu. Tar ju sin tid att fixa maten. Pusspuss...

Imorgon är det skola!!! Bläää.

Dagens vill ha...

Allt detta skulle jag vilja ha...Om jag ändå bara hade pengar!
Alla till ett värde av ca. 1705 kr
image98
En snygg svart klocka...Min kompis har en sån, och det ska jag också köpa. När jag får barnbidraget.
image99
Dessa gröna byxor ska jag också köpa. Jag lovar!
image100
Jag har alltid viljat ha ett par gula byxor, men dessa är tok för dyra. 899 kr!
image101
Snygg sommarblus eller tunika
image102
Vilken ska jag ta? Röd eller gul?
image103
Armband i snygga färgsprakande färger...Säljes styckvis.

Scrapbooking

Jag känner att jag borde börja med scrapbooking igen. Det var ett tag sen nu, jag höll på med det mycket innan. Men jag har lagt av. Men nu har jag köpt lite snygga papper och sånt, så jag tänkte börja lite smått igen. Ska bli kul. Har packat väskan med lite scrapbookingsaker och tar med väskan imorgon när jag ska till mormor. Kan vara rätt skönt att pyssla med sånt om jag inte har något att göra...vilket jag inte kommer att ha hela tiden. Kanske tar några bilder på resultaten sen så ni får se om ni vill. Men de vill ni säkert ;) Puss, nu ska jag fortsätta se på melodifestivalen...
Imorgon ska jag vara hos mormor typ hela dagen, ska äta lunch där. Och bara umgås. Hon är ju lite ensam :(
Sen på måndag är det skola!!! Bläääääääääää säger jag.


Lördagsfika på stan

Idag vaknade jag klockan 10,30. Satte igång datorn och sen började jag på maten. Sen kom brorsan och pappa och åt. Mamma jobbade, och brorsan och pappa hade varit iväg. Så dem kom lagom till maten var färdig. Sen sminkade jag mig och gick ut och gick min promenad. Va aldrig ute igår eftersom det var storm här. När jag hade gått färdigt så mötte jag Cajsa i stan och så gick vi till leksaksaffären och bokhandeln och köpte lite saker till scrapbooking. Jag köpte inget eftersom jag är urfattig sen i torsdags.
Efter att vi hade handlat så gick vi till ett café och drack kaffe och en varsin chokladboll, vi delade även på en kanelbulle. Mums va det. Jag drack 3 koppar kaffe. Det är ju så gott. Sen gick vi hem. Och så tog jag lite foto på mina saker som jag köpte på Gekås. Cajsa ville se dem så jag la ut dem på min bilddagbok.
Tänkte visa er också.
image89
Axelväska
image90
Klänning
image91
Plattång
image92
Björn Borg necessär
image93
Gul och rosa, Everlast tröja
image94
Rosa jeans
image95
Mörkblå jeans
image96
En brun hundtandsmönstrad blus eller vad man kan kalla den
Den ser stor ut, men den är inte så stor...

image97
En röd tunika.

Annars idag så ska jag titta på melodifestivalen och käka godis.
Kram // Stefanie


Helena Seger i Jeanschock

image88

Lilla damen, vad ska man säga? Köpt för liten bh eller vad är felet? Tycker ni att detta ser särskilt snyggt ut? ÄRLIGT?
Zlatan, du kanske borde tänka på att köpa en större bh nästan gång?!
Vad sägs om 80D?
Eller är det förlitet?

Bär du på en av sommarens vackraste väskor kanske?

Här är några grymt snygga väskor.
image82
Rosa väska från Mango, 349 kr
image83
Väska från Miu Miu 6600 kr
image84
En snygg lila väska från Brownsfashion, 7500 kr
image85
Gul väska från Marc Jacobs, 6600 kr
image86
Vad sägs som att komma till jobbet med en sådan här portfölj? Avundsjuka kollegor kanske? Denna är från Wilma Design och kostar 1595 kr
 image87

Är det någon färg jag gillar i sommar så är det GUL. Här är en väska från LaRedoute, 149kr


Sommarens snyggaste skor

Här är kanske sommarens snyggaste skor. Eller vad tycker du?
image70
Rosa ballerinaskor från Wedins, 299 kr
image71
Dem rosa pärlorna från  Halens, 449 kr
image72
Grymt snygga skor från Asos, 450 kr
image74
Lila Converse med paljetter, 599 kr
image75
Svårt att välja färg på dina Converseskor? Köp då ett par regnbågsfärgade för 950 kr
image76
WOW! Ett par pärlröda skor från Rizzo, 995 kr
image77
Ett måste i sommar kanske? Dessa skorna är från Miu Miu och kostar 5000 kr
image78
Blå-röda skor från Louboutin och Netaporter, 6000 kr
image79
Snygga skor från Adidas, 700 kr
image80
Mintgröna ballerina från Don Donna 599 kr


Victoria Silvstedt - Fortsatt modell för Sisters

Nu har Victoria Silvstedts syster klivit in i strålkastarljuset. Vad tycker ni? Passar hon att vara med i modevärlden eller ska hon förbli sin syster till Vickan? Själv tycker jag att hon ska vara sin gamla syster till Vickan. Jag tror inte att detta är hennes grej, tyvärr. Victoria Silvstedt har fått fortsatt förtroende som modell för klädkedjan Sisters. Så roligt för henne, säger jag. Idag börjar reklamfilmerna att sändas med Vickan och hennes syster.
image65

image66
Konstorsjobb kanske skulle passa dig?image69
Systrarna Silvstedt
image67
Snyggt Vickan!
image68
Nästan en helt vanlig svensson, eller?


Fredag

Idag vaknade jag klockan 9,30. Sen sminkade jag mig och åkte och handlade mat tillsammans med mamma. Vi brukar handla mat varje torsdag till mormor eftersom hon inte kan själv, men eftersom vi va borta igår så fick det bli idag. Sen va vi på hälsokostbutiken, för hon skulle ha någon sälolja. Den va skitdyr!
Nu så sitter jag här och bloggar och väntar på att maten ska bli klar. Efter maten så ska vi nog åka till maxi och köpa mascara till mamma. Och så ska vi handla mat till oss. Eftersom jag sitter och väntar på maten så kan jag ju ladda upp bilder från igår, som jag tog när vi va i Ullared och lite andra bilder. Så får ni se hur där ser ut om det är någon läsare som inte har varit där. Annars idag så ska jag bara ta det lugnt.
Jag ska ringa till mormor och säga att jag och brorsan kommer på söndag och äter middag. Ska hjälpa henne också lite med maten och sånt. Det blir köttgryta. Och efterrätt, men det vet jag inte vad det blir.
image57
Såhär såg jag ut...
image58
Mamma står och kollar på kläder...
image59
Jag provade ett par vita byxor. Men jag köpte inte dem.
image60
Haha...min provhyttslapp. Nr. 15
image61
Kolatårta...enormt goooood
image62
Som vanligt...på förpackningen så ser det mycket godare ut.
image63
Lunchen som jag åt för 2 dagar sen.
image64
Detta blogginlägget får jag avsluta med en bananbild. Ha bäst i helgen och gå på fest! *Kram*

Gekås + Olycka

Idag har jag och mamma varit på Gekås. Det var inte alls mycket folk. Så vi kunde ta det lungt och gå och slappa. Handlade för alldeles för mycket pengar, men jag fick fin fina saker. Kanske laddar upp bild på sakerna senare. Får se. Nu är mina ben helt slutkörda. Har mycket att berätta om ifall ni vill veta. Säger det kanske en annan gång. Men en sak måste jag berätta i alla fall. Och det var att när vi kom hem till Laholm igen så var det en bilolycka vid lagan, så vi fick stå och vänta i kö några minuter...Dem hade kört på varandra så där va brandkår, ambulans, polis och civilpolis. Oj oj oj. Stackare. Det såg faktiskt ut som vår grannes bil, det var samma registreringsnummer i alla fall. Så det måste ju nästan vara dem. Eller?
Det är inte roligt när det händer en massa saker. Men det verkar inte som att någon bilförare eller passagerare hade blivit allvarligt skadad eftersom ambulansen stannade kvar en stund och antagligen pratade med dem. Dem var väl uppspelta, man det kan man ju förstå. Men nu ska jag gå ner och titta på tv och käka kolatårta med vispgrädde och dricka mig en koppa kaffe. Har inte fått kaffe på hela dagen så jag känner mig extra trött. Ska packa upp alla saker också. *Puss*

Ifrån Alex Schulman blogg, när han sitter på X2000 mot Stockholm...

Adam: Ser du vem sitter alldeles framför dig?
Jag: Nej.
Adam: Horace Engdahl.
Jag: Å fan. Stort.
Adam: Som fan.
Jag: Ja? Undrar varför det är stort egentligen.
Adam: Han är med i Svenska Akademien.
Jag: Ja, jo. Men ändå. En gubbe i en akademi.
Adam: Det finns något värdigt över honom.
Jag: Jo.
Adam: (Tystnad)
Jag: (tystnad)
Adam: Fattar du att det här tåget åker i 200 kilometer i timmen.
Jag: Jag vet, helt sjukt fort.
Adam: Om du åker en bil i 200 kilometer i timmen och vevar ner rutan och kupar handen i vinden, vet du vad det känns som då?
Jag: Vad?
Adam: Det känns precis som att greppa tag i ett par fasta kvinnobröst.
Jag: He he.
Adam: Men det måste vara precis den hastigheten. Åker man långsammare så blir brösten?inte så fasta. Saggiga.
Jag: Har du provat, eller?
Adam: Nej, nej. Det var nån som sa det.
Jag: Visst?
Adam: Det var det. Jag har inte provat det.


Hennes ben väger 70 kg!

image55
Stackars människa. Hennes ben väger 70 kg! Och hur snyggt är det? Kolla bara skorna.
Detta är i London och hon heter Mandy Sellars och är 32 år. Hennes ben slutar aldrig att växa.
Stackare.
Denna artiklen läste jag i aftonbladet för längesen. Men kände att jag ville lägga ut den ifall det är någon av er läsare som inte har sett det.
Här är lite text av tidningen:

"Mandy Sellars från Accrington utanför Blackburn i England lider av den sällsynta sjukdomen Proteus syndrom. Namnet kommer från havsguden Proteus, som enligt den grekiska mytologin kunde anta de mest varierande gestaålter. Mandy Sellars är en av knappt 200 människor i världen som har en kropp av Proteus-natur.

Mamma June har alltid sytt hennes byxor. De gigantiska skorna specialtillverkas på ett sjukhus i Burnley. Mandys ben väger i dag 70 kilo och fortsätter växa. Högerfoten är fyra decimeter lång. Hon kan gå med hjälp av kryckor men sitter mestadels i rullstol.

Läkarna har förberett henne på att en amputation kan bli oundviklig."
image56
Kolla bara som det ser ut när hon sitter...


GeKås

image54
Imorgon blir det GeKås för hela slanten. Det är mamma och jag som ska shoppa loss. Ska handla lite grejer till Polen och en massa kläder förståss. Det ska bli mysigt. Fast det är ju aldrig mysigt att göra av med pengar. Tänk, livet går bara ut på pengar.
Vi åker väl härifrån klockan 09,30. Så ni får ha det så bra hemma i era lägenheter eller hus. Vem vet, vi kanske ses på GeKås...

Puss // Stefanie

Gult i vår och sommar :)

Gult lär vi se en hel del av till våren och till sommaren. Själv så älskar jag gul färg och köpte faktiskt en gul kofta på B.Young. Den ska jag använda mycket i sommar. Här är fyra gula fynd!

image53

- Hoodie Juicy Couture
- Skor från Asos
- Trosor från Accessorize
- Duschcreme Philosophy


Aftonbladets Tv-pris

Ett litet kort inlägg...Har precis varit inne och röstat till Aftonbladets tv-pris.
Gör det du också på aftonbladet.se
image52

Snygga skor till sommaren

Eftersom det är modernt med starka, färgglada skor i år så har jag passat på att hitta några snygga skor. Bland annat ballerina, pumps m.m.
Alla dessa skorna kommer ifrån Ellos och är nyinkomna. Se och ta för er av er egen smak...
image40image41image42image43image44image45image46image47
                                                Ett par snygga guldiga skor till grillfesten kanske?
image48image49
Eller varför inte ett par vita eller rosa pumps till balen?
image50
Och så hittade jag en favorit ifrån Puma...gröna va ju grymt snygga :)
Passar ju bra om man har lite mer "häng stil" eller streetstil.
image51
Det har ju blivit väldigt modernt med att gå omkring med gummistövlar i byxorna, speciellt till vida eller stuprörsjeans. Så varför inte satsa på ett par stövlar med en snygg färg? Dessa gröna faller mig på smaken eller ett par rosa...?

En dag med Cajsa

Igår va jag med Cajsa...vi spelade in lite med hennes videocam. Men när vi skulle lyssna så funkade inte ljudet. Men här är några bilder som hon tog med sin cam. En trevlig dag i alla fall.
image38image39
Haha på den första bilden så ser det ut som att jag har lösögonfransar. Eller?


Dagens vill ha...

image36
E jag konstig som lägger ut en bild på en tetra pak?
Dagens vill ha är i alla fall massor med sådana här mjölkförpackningar. Dessa små och söta. Och det är viktigt att det är med kardemummasmak. Den är ju bäst! Testa. Denna mjölkförpackningen kommer ifrån Arla.

Nu ska jag kila in på toan och pudra näsan, ja allvarligt. Jag ska sätta på mig lite smink, för sen ska jag ut och gå. Puss
P.S. Här kommer en bild på mig:
image37

2008-02-18

Hallojsan. Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Bara suttit framför datorn ända tills nu, för nu ska jag laga mat. Idag blir det potatis, grädde och fiskpinnar. Gott :)
Annars idag så ska jag ta en promenad. Fint väder ju. Igår efter att jag hade gått min promenad så var jag och en kompis och fikade på ett mysigt café nere i stan. Där va fullt med ungdomar. Skit jobbiga är dem ju. Veingebo allihopa, om nu alla vet vad det är. Aja för att förklara det snabbt så är dem KONSTIGA. Haha.
På torsdag ska jag och mamma åka till Ge-Kås i Ullared och handla lite. Göra av med pengar som vanligt. Sen är nästan sportlovet slut. Fy fasiken va snabbt det går. Jag vill vara ledig länge!
Aja men nu måste jag gå...nya uppdateringar senare.
image34
Fiskpinnar
image35
Potatis

Haha så blev måltiden...eller ja. Jag äter ju inte ur kastrullerna men ni fattar väl?

Tidsfördriv


Senaste impulsköp: hmm, en kofta på B. young
Bästa fikat: Kaffe med kardemummamjölk och en hmm...någon kaka
Färg du hatar: turkos
Så får du motion: 30 minuters promenad om dagen + fram och tillbaka från skolan
Om du var en blomma: ros
Det dyraste du äger: crocker jeans
Tidigaste barndomsminnet: ingen aning ;)
Samlar på: inget
Pryl du inte kan vara utan: mobil
Ditt livs aha-upplevelse: ingen aning
Du gör med 100 upphittade kronor: sparar sen handlar jag
Nån du saknar: en kille ;)
När grät du senast: hmm igår
Du tycker det är tantvarning/gubbvarning då: vissa sorters kläder eller skor
När är du gammal: 70
Höger eller vänster? vänster
Natt eller dag? dag
Felix eller Heinz? felix
NK eller Myrorna? NK
Rakad eller orakad? rakad
Blåögda eller brunögda? båda, snyggt med killar som har bruna ögon!!!
Naken eller pyjamas? pyjamas
Linda Skugge eller Linda Rosing? Linda Rosing
Peter Stormare eller Peter Jihde? Peter Jihde
Kaffe eller te? Kaffe!!!
Champagne eller ramlösa?
båda men mest ramlösa
Bakispizza eller bakischirre? ???bakispizza
Engångssex eller engångstallrik? engångssex
Plastbestick eller plastbröst? plastbestick
7-eleven eller Pressbyrån? Pressbyrån
Glasögonorm eller linscooling? linscooling
Planka eller pröjsa? planka
Yngre eller äldre? .yngre
Om du träffar någon som du blir förtjust i och han/hon talar om för dig att han/hon är rasist/nynazist...Skulle du fortsätta dejta honom/henne? Ja om jag älskar honom så :)
Om någon sviker ditt förtroende; kan du förlåta sånt? kanske
Tycker du om ord? trevligt :) om dem är snälla ;)
Nämn namnet på en tennisspelare? Björn Borg
Finns det någon du ogillar starkt? hmm, njae
Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd? bra på att lösa
Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? reder mig själv, blir bäst så ):
Är du svartsjuk? JA!
Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? Ja om dem vill så
Använder du bokmärke eller gör du hundöron? hundöron
Finns det någon bok du önskar att det gjordes film av? vet inte
Tycker du om att gå i skolan? NEJ!!!
Vilket ämne gillar du bäst i skolan? Hemkunskap
Har du fortfarande kontakt med någon från din klass? Ja, typ hälften
Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag? ja, ledigt ju!
Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta? städare på en skola eller bibliotikarie
Hur tror du att du skulle reagera om en mycket närstående "kom ut ur garderoben"? <3<3 jag skulle bli helt paff
Vad är ditt favoritpålägg? ost
Vad är det första du tänker på när du vaknar? en ny dag! nästan helg!!!!
Är du troende? NEj!
Ska kvinnor kvoteras till höga poster inom näringslivet? va?
Tycker du om stearinljus? Ja, mysigt ju
Använder du hårbalsam? Ibland...mitt hår är alltid blankt
Vilken färg har din tandborste? ska se...
Har du lök i köttbullarna? Ja
Hav eller sjö? Hav
Har du någon skrivare? Nej
Har du någon scanner? Nej
Vad har du för väckarklocka? en från Ikea och min mobil
Hur ofta klipper du tånaglarna? när det behövs
Har du hår på ryggen? haha nej
Använder du hudlotion? ja
Har du åkt ambulans någon gång? Nej
Sötlakrits eller saltlakrits/salmiak? äter inte lakrits men isåfall sötlakrits
Chips/ostbågar/jordnötsringar? chips
Tycker du om Dr Pepper? ja
Äpple eller Päron? båda
Äter du fiskbullar? nej, blääääää
Svettas du mycket? nej
När klippte du dig senast? hmm, innan julafton
Vad kollade du senast hos doktorn? min rygg, har ont i den
Har du fått riktig massage någon gång? nej eller kanske
Tycker du om rökt kött? ja
Vilken är din favorit på McDonalds? big mac, chicken mc nuggets
Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat? alla
Platt eller vanlig dataskärm? spelar ingen roll
Vad har du för mobiltelefon? Sony Ericsson K700i
Vad är den värsta sjukdom du haft? Ingen eller kanske ont i ryggen
Lever din mormor? ja
Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? kanske sova
Använder du tofflor? nja isåfall morgontofflor, om jag inte är hos mormor för då använder jag hennnes utetofflor haha
Använder du morgonrock? ja, ibland
Är du en Besserwisser? nej
Kan du dricka mjölk som "gått ut" för 3 dagar sen? usch äckligt...men kan gå bra i kaffet kanske


Sjukdomar

Vilken sjukdom är egentligen värst att drabbas av? Cancer, parkingson, alzheimers, demens, artros, bronkit, anorexia, astma, alkoholmissbruk, alopeci, propp, blodbrist, blindtarmsinflamation, bulemi, benskörhet, ADHD, diabetes, diarré, down syndrom, utbrändhet, epilepsi, eksem, förkylning, HIV, AIDS, hjärtinfarkt, magkatarr, stroke, skabb, social fobi, turbekulos eller whiplash?
Jag vet, det är en svår fråga. Men kan någon egentligen svara på den fråga helt korrekt? Enligt mig så tror jag inte det. Där måste man få lägga till sin egen åsikt.
Jag tycker att cancer överväger allt! Nästan i alla fall.
Men jag tror att HIV, AIDS, stroke, alzheimers är några som är precis lika jobbiga att leva med. Exempel som Alopeci, det är ju när man tappar håret. Liksom, visst kan det kännas jobbigt i början. Men om jag var tvungen att leva med det så skulle jag gjort det eftersom idag så finns det ju oerhört fina peruker och allt annat skit att sätta i håret. Så egentligen kanske man inte ska bli JÄTTE orolig om man har / har haft alopeci.
Själv har jag och min familj en mycket nära kompis eller ja, det är mormors kusin tror jag. Hon har haft alzheimers nu i kanske...ja, i många år i alla fall. Och det har ju inte blivit bättre om man säger så. Men så brukar det vara med alla sjukdomar. Det blir bara sämre.
Fy fan att leva med en sjukdom resten av sitt liv. Fast att den är borta, exempel tumören, så finns det ju ändå spår av den i kroppen. Så den kan ju komma tillbaka. Kände bara för att jag vill skriva av mig lite om sjukdomar.


Inatt så drömde jag en oerhört härlig dröm. Men den kommer jag inte att berätta. Tror inte ni vill veta heller. Speciellt inte en person. Så min natt har varit WONDERFUL! Hur har er natt varit?
Nu ska jag snart laga lite mat. Sen ska jag gå ut och gå. Måste komma igång igen, nu efter att jag har suttit inne i en vecka med min infuensa. *Kram* 

I Love You!

image33

Ett varmt och kärleksfullt hjärta till:

Morfar - som dog i cancer
Farfar - som dog pga hjärtat
Gammelfarmor - som dog pga hjärtat
Simon - min halvkusin som dog i cancer när han va 10 år.

Cancer!

Vad tänker du på när du hör eller ser ordet cancer?

Jag ser framför mig en lång och mycket jobbig sjukdomstid. Många strålbehandlingar som har sina biverkningar. Jag tänker på en otroligt dum och onödig sjukdom som är svår att bota. Men alla sjukdomar är onödiga. Jag tänker på min morfar eftersom han gick bort i cancer. 81 år gammal. Jag tänker på strålbehandling, inget hår på huvudet eller inte några ögonfransar eller ögonbryn, jag tänker på löshår. Eftersom det är ju många cancerpatienter som använder sig av löshör. Speciellt så tror jag att det är tjejer eller kvinnor. Tror inte männen bryr sig lika mycket. För enligt mig så ser det mer "normalt" ut att vara snaggad om man är man. Det passar inte in hos en kvinna liksom. Jag kan ibland sitta i flera timmar och tänka på min morfar. Jag har många frågor som jag skulle vilja haft svar på,
men som jag aldrig har fått.


Varför botade dem honom inte?

Varför botar dem "kända personer" snabbare än en "vanlig" människa?

Vi är väl lika mycket värda. Eller?

Ska inte Sverige vara jämställdhet?


Självklart finns det fler frågor som jag vill ha svar på, men jag känner inte för att sitta och rabbla upp alla nu, och speciellt inte för hela svenska folket. Men jag tycker gott att ni kan tänka er själva i denna situationen.

Här är några bloggar som jag absolut tycker att ni ska gå in och kolla på och läsa. Det handlar om olika barn som haft olika sjukdomar och om döden.´


http://tidigmamma.blogg.se/

http://alfons.blogg.se/


Att kunna ta tillvara på tiden! Varje sekund!

Varför är livet så grymt?

En liten flicka springer runt sin mamma och säger;
- Mamma, gissa vad, gissa vad!
Mamman blir lätt irriterad och säger;
-Nej, jag orkar inte gissa, gå in på ditt rum.
Det blir tyst en stund och flickan säger; -okej.
Hon går in på sitt rum, men kommer ut en timma senare och säger;
-Mamma, gissa vad, gissa vad!
Mamman blir mer irriterad och säger;
-Nej, inte nu! Gå ut och lek.
"Visst" säger flickan med besviken röst. Hon går ut och leker på gatan.
Hon hoppar hopprep och hennes mörkbruna glänsande hår leker i vinden.
Flickan varken hör eller ser bilen som kommer körande.
PANG! Flickan blir påkörd och ligger närmast livlös på asfalten...
Mamman kommer ut och får se sin lilla flicka liggandes full av blod.
Flickan får fram några små ljud -mamma gissa vad, gissa vad!
Mamman ser på henne med tårar i ögonen och säger;
-Nej, jag kan inte gissa vad.
Flickan tar sitt sista andetag och säger;
-Jag älskar dig, mamma.


Varje gång jag läser denna så blir jag så oerhört ledsen och tänker på att man ska ta tillvara på varje liten sekund i livet. Lyssna på era barn om dem vill säga något. Låt det få ta en sekund, en minut, en timme att säga något. Men lova att lyssna på dem! Ni läste ju själva hur det gick här, när hon inte lyssnade på sitt barn. Vadå "jag orkar inte gissa"? Hallå liksom! Hur lång tid tog det för flickan att säga till sin mamma att hon älskar sin mamma? En, två, tre, fyra eller kanske fem sekunder. Men nu gick det så långt att hennes liv tog slut bara för att hennes mamma inte "orkade" gissa. Såhär ska det inte behöva gå till.
Sitt nu i några minuter och tänk igenom detta. Man vet aldrig vad som händer!


Bloggande

Satt och kollade på nyhetsmorgon imorse. Dem pratade lite om det här med bloggar och vad man skriver om och så. Bland annat så va Stina med och hennes blogg är ju fantastisk. Hon är ju enormt söt och jag får mycket inspiration om vad jag kan skriva på min blogg. Jag tycker det är kul att sitta på morgnarna och blogga med en kopp kaffe i handen. Att känna att lugnet faller in genom fönstret när man sitter framför datorn och bloggar. Få säga sina egna åsikter om världen, mode, politik, skönhet, regler m.m.
Det kan bli stora debatter om ens åsikt, men vad gör det? På något sätt är det ju bara roligt.
Min pappa var precis och hälsade på. Annars idag så ska jag bara ta det lugnt och vila. Jag vill verkligen att min hosta och förkylningen ska gå över nu. Det tar mycket på kraften och på mitt immunförsvar.

*Puss*
image32 <------Stina

Melodifestivalen 2008

                                           image31
Sitter här, sjuk och ohjälpsam. Nu börjar det bli tråkigt att vara sjuk. Har nästan varit sjuk i en hel vecka. Kan inte gå någonstans utan min näsduk. Idag ska mamma och jag åka till Gränsbygdens köpcentrum och hämta vår dammsugare som va isönder. Vi har fått vänta i 3 veckor nu. Och han ringer ju aldrig och säger att den är färdig, så nu åker vi dit istället. Annars får han fan ta mig ge oss en ny. Den var ju värdelös. Han sa att den dammsugaren var bäst i test, och att den knappt lät någonting alls. SURE! Den låter ju som en hel maskinfabrik. Ja det är sant!
Ikväll blir det melodifestivalen. Amy Diamonds låt var ju bra förra gången. Likaså Face 84 med "alla gamla x" eller vad den hette. Hoppas det blir någon bra låt denna omgången också. Och att rätt person vinner HELA melodifestivalen!
Ikväll kommer även "Se upp för dårarna". Konstigt att tv4 visar sådana nya filmer. Dem brukar ju bara visa gammalt skit. Har redan sett den filmen på bio, men jag tittar gärna på den igen.

Fredag

Idag är det fredag och det är fint väder ute. Synd bara att jag inte kan gå ut och gå, för då fryser jag jättemycket. I helgen ska jag bara ta det lungt och låta min hosta gå över. Sen på måndag är det sportlov! Skönt!
Är hemma ifrån skolan idag också. Sitter oh funderar på om man kanske skulle börja med "veckans tips" här på min blogg eller på bilddagboken. Vore ju lite roligt. Typ mode, inredning, affärer, café m.m. Kan inte det vara en bra idé?
Jag längtar tills jag får mina solglasögon. Jag får nog dem nästa vecka. Hoppas jag. Igår beställde mamma och jag en kokoslotion och en deodorant från Yves Rocher. Den luktar enormt gott. Jag brukar vara inne i Yves Rocher-butiken i Malmö och köpa den när jag är där. Men nu ska jag ju inte dit förrän till sommaren och eftersom den är slut nu så beställde vi en ny på deras hemsida. Denna hinner säkert ta slut innan sommaren, så det blir nog ändå att jag köper en till nere i Malmö. Förra gången jag köpte den så råkade jag ta fel haha. Jag tog duchcremé istället för lotion. Dem såg ju likadana ut. Kolla på bilderna nedan. Vad är skillnaden?
Jo duchcremén är mer glansig. Men det såg jag ju inte i affären. Aja skit samma.
image29image30

Lotion                                              Duschcremé

Alla Hjärtans Dag

image27 
Idag är det Alla Hjärtans Dag!

Sjuk!

Har fortfarande jätte ont i halsen. Så jag är hemma från skolan idag, ska vara hemma imorgon också. Men det är rätt skönt att få komma ifrån skolan lite. Sitter här och dricker morgonkaffe. Och hostar förtåss :(
Igår va jag i Halmstad och köpte ett par skor. Tur att dem fanns kvar. Och i min storlek!
Gick inom H&M och skulle köpa ett halsband och ett par solglasögon. Halsbandet fanns, men solglasögonen fanns inte. Och jag tar ju inte bara halsbandet, för då blir fraktkostaden mer, så jag beställde allt på H&M.com sen när jag kom hem igen. Men man var man ju tvungen att handla för minst 190 kronor, så mamma köpte ett par rosa ballerinaskor och jag tog en puderborste. Sen kom vi upp i summan.
När vi va i Halmstad så letade vi förgäves efter ett café. Men man vill ju inte gå och betala 20 kronor för en kaffe och 15 kronor för en chokladboll. Då skulle det ju blivit 70 kronor om både mamma och jag fikade. Usch va dyrt!
Så gick vi till donken istället, och där va ju knöfullt med ungdomar. Så vi åkte till Eurostop istället och fikade på donken där. Sen åkte vi hem. Åkte inom mormor för vi skulle lämna lite medicin. när vi körde hem så hade barnen på glänningeskolan slutat. Så när vi kommer förbi i bilen så ställer sig 2 barn i vägkanten och räcker ut tungan när vi kör förbi. Haha. Snacka om fantasi! Aja men dem fattar ju inte bättre så vi brydde inte oss. Vi skarattade bara åt dem. Löjliga ju. Nu ska jag snart laga mat. Idag blir det fiskpinnar, potatis och spenat. Senare ikväll så ska jag fixa alla hjärtans dag middag. Då blir det räkor, kex, ost, kall sås, baguetter, vindruvor och allt möjligt plock. Ha en fortsatt bra dag allihopa.


Ont i halsen

Har så himla ont i halsen idag så jag fick gå hem från skolan. Jag va i skolan i 2 timmar. Sen orkade inte min hals mer. Så idag blir det nog ingen promenad.
Imorgon ska jag, Cajsa och en tjej till ifrån vår klass leda gympalektionen. Inte jätteroligt. Och så har vi hemkunskap, och det tycker jag är roligt. Vi ska baka PIZZA!!!
Sen efter skolan så ska jag och mamma åka in till Halmstad och köpa ett par solglasögon, halsband och ett par skor. ( Se bilderna ). Nu sitter jag och äter knäckebröd och dricker mjölk och oboý. Mamma kommer snart hem.
image25

Tshirt Store i Malmö

Här är några snygga tshirts från Tshirt Store i Malmö. Kommentera gärna bilderna om ni ändå tittar på dem :)
image13image14image15


En fika på stan

image7

Chiao! Idag har det varit skola som vanligt. Jag försov mig imorse för att min jävla mobil hade dött, så ingen väckte mig. Mamma jobbade. Men aja, skönt att gå upp lite senare. Tack vare att Cajsa ringde och väckte mig så kom jag upp. Annars så skulle jag nog legat kvar i sängen och sovit. Hon skulle ringa och fråga ifall jag skulle gå nu. Då sa jag:
- Asså, klockan är bara 06,30!
Jag trodde det eftersom mamma hade tagit ut batteriet ur min riktiga väckarklocka. Det visste ju jag, men det tänkte jag ju inte på då. Men så tittade jag på min stereo och såg att klockan va 8,10. Så jag missade första lektionen, men vad gör det? Det var ju bara matte!
Efter skolan så följde Cajsa med mig och gick ut och gick. Och när vi va framme i stan så gick vi till Cecilias café och fikade. Jag tog en kopp kaffe, kanelbulle och en chokladpralin. Cajsa tog kaffe och kanelbulle. Ja, jag har inte fikat ute på jätte länge, så idag tyckte jag att jag fick unna mig detta. Vi satt nog på cafeét och pratade i säkert 1 timme. Efter att vi fikat färdigt så gick vi till bokhandeln och tittade. Och sen gick vi hem. Så nu sitter jag här igen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Take it easy! ;)

Halmstad

Idag ska jag till Halmstad och shoppa lite :) Med mammi. Snart är det sportlov, fy fasiken vad jag längtar...
Va ute och gick en promenad imorse. Skönt väder. Men solen försvann, men nu är den här igen! Hörde ni på vädret igår att det hade varit rekordvarmt väder redan i februari. 13 grader, någonstans längre ner i landet. Härligt ju ;)

En solig morgonpromenad

                                                    
Fan va härligt väder det är idag. Solen skiner och det är skit varmt ute. Nu längtar jag verkligen till sommaren och till Malmö. Vill åka dit idag, men man måste ju gå i skola! Det är onödigt att åka dit idag och vara där till imorgon, om jag ändå ska hem då. Så jag får väl stanna kvar i Halland ett tag till. Men sen jävlar. Då åker jag och troligtvis en kompis ner till Malmö. På sommarlovet :)
Har precis varit ute och gått en promenad, ska snart laga nudelwok och sen duscha. Sen bär det av på tantkalas med 7 sorters kakor.

Present

                                                   image5
Idag efter skolan så va jag och mamma på maxi. Vi gick inom Lindex för mamma skulle ha ny brunkräm och så blev det en ny kajalpenna. Den är nästan slut. :(
Sen handlade vi lite mat inne på maxi och så gick vi inom blomsteraffären för att köpa något snyggt till kalaset imorgon. Present asså. Men vi hittade inget, så vi körde och köpte kaffe och varsin kanelbulle på Mc Donald´s. Det är ju trots allt fredag, så man få ju unna sig något gott :)
Eftersom vi inte hittade någon fin present på blomsteraffären på maxi så åkte vi in till stan och köpte en bukett blommor från mormor och en lite grupp blommor med en liten kruka från oss. Så nu har vi köpt present. Imorgon ska vi på kalas klockan 14,00. Det är tantkalas. Men det tycker jag är skoj. Snacka skit om andra, dricka kaffe ur koppar och äta minst 7 sorters kakor haha :) Nu ska jag kila ner till köket och laga tacos. Mums ;)

Anmälan

 Idag hade vi nationella prov, det gick bättre än vad jag hade hoppats på. Sitter och käkar cashewnötter nu, har precis varit och handlat mat till mormor :) Är så himla trött på att en viss familj ska hålla på och ringa hit minst 110 gånger om dagen, skriva idiotiska gästboksinlägg på lunar (fast jag blockar dem hela tiden) och en massa andra jävelskap. Aja, får väl polisanmäla dem! Så blir dem säkert skrajja. Hejdå!

Hej

Idag har jag och min klass haft hemkunskap. Jag fick reda på att jag kommer att få MVG :) Jag älskar att laga mat. Just nu så sitter jag och tänker på att det bara är 2 månader kvar till april, vilket betyder att hela min skola eller ja alla 9:orna ska åka till Polen. Det kommer nog bli fett kul. Bara få komma hemifrån några dagar. Skönt :D
Jag har funderat på om jag ska börja boxas, men jag får se. Det verkar roligt i alla fall.
Nu vill jag i alla fall ha sommar! Jag vill åka till farmor i Malmö och shoppa och ta en kopp kaffe på ett skönt café och gå och släpa fötterna efter mig i timmar.
Jag vill ha nya kläder och skor! Hittade ett par dö fräcka skor på Bianco och så är det dem där kawasakiskorna. Enormt snygga. Men vilken färg ska man ha?
Satt och kollade på "I huvudet på gynning" igårkväll. Hur korkad blondin får man vara? Plus att hon röker också. Shiiit! Men man e ju som man e´.
Imorgon är det nationella prov i svenska, UPPSATS!
Pusshej

RSS 2.0