Lägga mig

Hopp, nu är klockan 23,59 och jag tänkte gå och lägga mig. Mamma och brorsan har fortfarande inte kommit hem. Men ska läsa lite veckorevyn innan jag väl somnar.
Nu är klockan 00,00.

När mamma dammsög innan så råkade hon stöta till modemet eller bredbandssaken så den stängdes av...och internet funkade inte. Men vi fixade det. Så nu funkar det (har gjort ett bra tag).

Händer imorgon? Vet ej...nä nu ska jag gå och tvätta av mig sminket...redan ny dag nu! Hehe

Godnatt!

Myskväll framför tv:n

 Snart börjar Andra Avenyn igen, är så himla glad för det!
Satt precis och läste Olgas och Liv blogg. Dem skriver typ brev till varandra. Himla spännande att höra om hur dem har det i Tanzania och New York. Ibland skriver även Jossan. Hon åkte ju till Boston.
Men om dem är där i verkligheten vet jag inte. Tror det. Dem skriver om begravningen för Angelica. Men det är ju inte sant på riktigt, bara i serien.
Vilka ska kolla på nystarten av AA?

Idag skulle jag egentligen tatueras, men tatueraren var sjuk. Så vi får väl ringa igen på måndag. Drygt !

Har även skurit mig på en glasskärva som låg på golvet. Tråkigt, men det går över när man gifter sig, om man nu gör det.

Igår var jag och klassen (HR08) nere på resturangen (på hotellet) och lagade mat. Trivs jättebra i kockkläder. Vi lagade grönsakssoppa...den gjorde jag, eller man gjorde en sats var. Till dessert hade vi kanelpannkaka med äpplen. Gotti.
Brännde mig två gånger på händerna eftersom vi inte har några grytlappar, bara "slängan" (en handduk)...sen skar jag mig i nageln. Men blödde inte. Josefine i klassen tycket att jag var klantig, jo tack. I know!

 Ensam hemma ikväll...mamma ska till en kompis och brorsan är i Malmö med sina kompisar. Ska bli skönt...
Ska laga lasagne till kvällsmat. Hmm, vad är klockan?! Kanske får börja på den nu. Det tar ett tag innan den blir färdig.
Och eftersom det är lördag så ska jag mysa till det med godis.
Ha en bra kväll!

//Peace

Lothigiius

T-shirts

Om ni undrar var man kan köpa tröjorna eller vad dem kostar så kommentera vilken tröja ni menar :)


Peace,

Lothigiius

Etnies


Fruktishhh


Nu har jag fått mina kockakläder...eller ja, skjortan och mössan fanns inte hemma men jag får dem till på fredag då jag ska jobba i köket. För er som är nya med att läsa min blogg fattar så klart ingenting, men läs inläggen innan så förstår ni vad jag pratar om. :)
Skolan har varit lugn...sovmorgon, sen hem och käkade middag med mamma eftersom hon var ledig idag, sen skola igen...två lektioner sen hem igen.
Fyllde i ett papper som vi behöver till på fredag i köket och gjorde en annan läxa om frukt & bär. Just det, vi hade som läxa att gå in på www.fruktogront.se . Då får jag väl göra det nu då.
Annars har jag inte gjort så mycket idag mer än att varit ute och gått, och tvättat håret. Sitter just nu och skriver här på bloggen och messar med Josefine i klassen.
Hoppas dagen har varit bra för er!

Peace,

Lothigiius

I hate Mondays!

Hatar måndagar! Finns ingen sämre dag än denna! Hatar att gå upp tidigt, hatar allt på en måndag!!! Bläää.
Skoldagen var väl helt okej. Känns bara som att vi har rast hela tiden, vilket börjar bli rätt slitsamt. Finns inget att göra på rasterna. Som tur var så var jag och några andra i min klass och beställde tofflor till skolan eller ja, resturangen som vi ska jobba i på fredag...då gick tiden LITEEE fortare. Men inte mycket. Man gick ju dit och hem på en ½ timme.
Det var äcklig mat i skolan. Texmexbiff (Hallå, vakna!), ris och brunsås...fy fan asså! Spyr ju bara av namnet på TEXMEXBIFF.

Det ska bil så jävla skönt med lite sovmorgon imorgon...sen ska vi va på hotellet halva dagen och sen 2 timmars rast och sen typ 1 lektion sen slutar vi. Härligt!

NU får jag ta och göra något bättre än att sitta här...vill inte vara datanörd!


Kristallen 2008

Idag har jag varit inne och röstat på dem som jag vill ska vinna Kristallen 2008...gå in och rösta du med.
Här är olika länkar som man kan rösta på:

www.svt.se

www.tv4.se

www.tv3.se


www.UR.se

www.kanal5.se

www.tv6.se


Imorgon är det skola...usch, längtar verkligen inte!!!

Motion :):):)

Idag bestämde jag mig för att börja gå ut och gå igen, la ju av ett tag men kände för att jag ville börja igen. Och idag blev det av. Det kändes skönt på något sätt. Men jag blev jätte varm och svettig, men det är då det förbränner fett.
Ska snart cykla ut till min bror. Han behövde hjälp med en sak. Får ta med mig en flaska med vatten eftersom det är sååå varmt.

Sitter och kollar på Cafés stora modefest på www.cafe.se
Dem delade ut Cafés stora modepris för någon dag sen: Kolla in alla bilderna här: http://www.cafe.se/?id=664702

Ska även lägga ut bilder på vad jag köpte när jag var och shoppade i fredags...

Ska bara kolla in min bilddagbok också, sen cyklar jag. Hejdå!


Kass i kroppen


Tja!
Sitter med en filt omringad om min kropp. Känner att jag fryser väldigt mycket. Kanske börjar bli sjuk?! Usch, vill inte bli det nu när det är ny skola och allt.
Som tur är så är jag och min klass lediga imorgon. Bara VI på vår skola. Härligt. Tror faktiskt inte att det kan bli bätte för att vara den första veckan i skolan.

Den första veckan i skolan har varit bra. Börjat känna dem flesta i klassen. Har i alla fall någon att sitta med på varje lektion. Hoppas att nästa vecka blir lika bra. Då ska man få börja att laga mat på hotellet. Det är ju det roligaste :)
Idag slutade vi egentligen klockan 13,55 men vår lärare släppte oss redan 13,30.

Tror att jag ska smyga ner i sängen och vila ett tag. Känner mig så himla trött. Det kanske blir en lång, varm dusch senare...skulle inte sitta helt fel.
Ska nog förresten in till Halmstad imorgon och shoppa LITE. Någon ny tröja och nån väska vill jag ha. Helst en Friis & Company eller vad den heter. Dem e snygga. Och dyra. Men man får ju betala för det som man vill ha! Så är det här i världen.


Ge mig här och nu!!! CHOKLAAAAD <3

HR08



Hej!
Nu är klockan 13,40 och jag är hemkommen från min första dag på gymnasiet med linje hotell & resturang. Läraren var trevlig och det var även de flesta av alla i klassen.
Hade lång rast så hade ingenting att göra. Jag kunde väl hängt på dem andra om jag ville, men dem är ju nya så man är inte "säker".
Imorse blev vi bjudna på en ½ fralla och saft...sen satte jag mig med tre nya i klassen. Linnea, Charlotte? (tror jag hon hette) och Sofie.
Fick även mitt schema och det blev jag nöjd med. Sovmorgon till klockan 10,00 på tisdagar och fredagar (bara på fredagar på vårterminen). Vi slutar runt klockan 15,00 varje dag. Rätt skönt. Alla i klassen hade lite olika scheman. Hade man språk så kunde man gå till klockan 16,30...skönt för mig att inte jag hade det.

Imorgon ska klassen gå ner till resturangen och ha lektion där. Vi får nog även våra kläder och skåp nere på resturangen.

Nu ska jag vila lite, det har varit en stor och jobbig dag idag.

Lycka till alla ute i världen som kanske också har börjat på gymnasiet, dagis, förskolan, mellanstadiet, högstadiet eller var ni nu ska börja eller sluta för den delen.

Ny skola, nya vänner...usch

  Under den senaste veckan har jag haft det slappt. Gått upp vid 09,30 varje dag och käkat en dunderfrukost som bestått av en kopp kaffe, juice och macka. Det kallar jag frukost!
Sen har jag suttit i pyjamas fram till middag och inte gjort ett skit.
Men imorgon börjar verkligheten igen. Gå upp klockan 06,30, gå till skolan, gå hem från skolan, sova och vakna om på vartannat. Skit tråkigt!

Känner inte någon i min nya klass på gymnasiet vilket inte är så kul. Vem ska man umgås med, vem ska man äta med i matsalen? Har ju inte någon...i alla fall inte dem första dagarna. Usch nej, så vill jag inte ha det!
Jag vill inte börja skolan. Bara gå när jag känner för det.

Ikväll ska jag i alla fall se på bio. Mamma Mia. Hoppas den är bra. Det är väl det enda som är ett + för mig just nu.

Mc Donald´s = Gratis toabesök

Denna veckan har börjat bra. I måndags var jag med en vän som heter Cajsa. Vi cyklade till SkoDon och kollade på skor. Jag hittade faktiskt ett par jättesnygga klackskor. Mamma och jag ska åka och kolla in dem idag igen. Jag hade inga pengar med mig då. Dumt, jag vet.
Det är sådana modellskor och dem finns ju bara i 1 ex och 1 storlek och den storleken var min storlek. Hoppas att det finns kvar idag bara. Sen körde vi inom mig och hämtade min plånbok. Cyklade till stan och fikade på ett café. Kaffe, chokladbolle och sorbetglass. Det var vad jag tog.
Kollade i lite affärer och var inne på "Önska" en porslin, glas och alltmöjligt-affär. Hittade jättesnygga koppar med fat som jag nog ska köpa idag. 18 kronor bara. Säkert REA.



Igår innan middag kom Cajsa och ringde på dörren, hon ville hitta på någon men eftersom jag skulle till tatueraren i Ängelholm på eftermiddagen så hann vi bara gå ner till Ica eftersom hon skulle köpa en dricka. Sen gick jag hem till mig och hon till sig.
Åkte till Ängelholm - tatueraren efter maten, skulle höra hur mycket min tatuering skulle kosta och tidsbetällning. Tatueringen skulle kosta max 200 kronor vilket jag tyckte var billigt. Jag trodde den skulle kosta kanske 500 kronor. Han hade jättemycket att göra under veckan så vi skulle ringa honom idag klockan 12,30 och beställa en tid.
Efter att ha varit i Ängelholm så åkte vi direkt in till Halmstad. Vi ville åka och titta på "Myrorna", men där var inget roligt. Inte så som i storstäderna i alla fall.
Sen fikade vi på Mc Donald´s vid Eurostop eftersom vi behövde gå på toa. Det är ju det enda stället som är gratis, än så länge i alla fall.
Åkte sedan till Rusta där jag köpte en jättesöt liten neongrön termos och ett kakfat.

Det är hur veckan har sett ut än så länge. Uppdaterar igen en annan gång. Puss 


Kaffet i sig

Hej igen!
Just nu sitter jag och dricker kaffe, äter av mitt lördagsgodis som är kvar från igår och kollar på en film på tv4 som heter Election.
Helgen har varit avslappnad och skön. Inte gjort något ansträngt.

Igår bakade jag kladdkaka som jag blev sugen på till kaffe. Konstigt att man alltid vill ha något sött till kaffet. Varför inte bara njuta av kaffet som det är ?!
Efter att ha bakat kladdkaka ställde jag mig och rullade köttbullar som jag hade till middag idag. Dem blev faktiskt himla goda.

Nu ska jag fortsätta att titta på filmen. Lägger in två webblänkar med låtar...för er som är musiksugna. Det är basshunter. Ibland är han bra och ibland är han dålig.

http://www.youtube.com/watch?v=sE7W8FFSKRE

http://www.youtube.com/watch?v=IgFwiCApH7E


Hur har ni det i helgen?
 

1 dag i Sthlm

Några kända personer från Stockholm har fått vara med i en tävling där dem har 1,000 kronor att röra sig med under en dag i Stockholm. Dem får göra vad dem vill med pengarna, men det ska vara något som dem vill dela med sig till andra, om man bara har 1 dygn i Stockholm.

Personerna som är med i tävlingen bor i en liten husvagn som är inredd som ett hotellrum. Husvagnen ligger på "plattan" på Sergelstorg i Stockholm.

Den person som spenderar det bästa dygnet i Stockholm vinner 10,000 kronor. Man röstar på www.kulturfestivalen.stockholm.se

Här är två bloggar som jag har kikat på. Det är Linda Rosing och Adam Tensta som har varit med i denna tävlingen:

http://www.kulturfestivalen.stockholm.se/blog.php?BID=11

http://www.kulturfestivalen.stockholm.se/blog.php?BID=10


Lauren Conrads

Lauren Conrads, 22 år från serien "The Hills" på mtv har blivit tillfrågad att designa galaklänningarna till kändisarna under Primetime Emmy Awards den 21 september. -Det kommer att bli en minnesvärd och spännande show säger produktionsledaren Ken Ehrlich.


Här ser ni några snygga bilder och klänningar som Leuren kommer att designa:


Maybellines Great Lash

Läst på veckorevyns hemsida:

För många var Great Lash det självklara valet som första gångs-mascara. Den är USA:s mest sålda mascara och finns numera också som vattenfast. Många har den som absolut favorit och följeslagare medan många anser att den klumpar ihop sig och inte ger någon effekt. Ett plus för det låga priset och att den går att få tag på i praktiskt taget vilken skönhetsbutik som helst. Pris från ca: 60 kr.

Theréses utlåtande: På vilket sätt den här mascaran har nått sitt kultrykte är helt oförklarligt. Mascaran är blöt och klibbig och ger varken volym eller längre fransar. Dessutom är förpackningen allt annat än snygg.


Men alltså även om dem tycker att den är dålig så tycker jag att den är bra. På mig ger den volym och längre ögonfransar, men kanske inte på henne. Då är det ju inte mascarans fel om den hjälper på vissa. Jag tycker att dem som utlåter testen ska kolla upp hur den fungerar på andra först innan dem går ut med ett sånt här meddelande.
För mig är den perfekt! Så är det bara! Och billig!!! 75 kronor där jag bor.


Muller och buller

Jag fick ordning på min låt som jag ville ha, men som jag var osäker på ifall jag kunde ha. Men det gick och nu har jag låten som ringsignal.

Idag är det fredag och det betyder helg. Vilket är skönt. Håller på att ringa tatueraren, men han svarar inte så får se om han svarar senare.
Mamma dammsuger just nu och jag sitter här. Har tvättat håret idag och hängt ut mitt täcke på vädring. Det behövs ibland.
Jag gjorde jätte roliga spel innan på datorn. På svt:s hemsida. Brukar inte gilla att spela spel, men detta var faktiskt roligt och inte barnsligt. Just därför som jag spelade.

Igårkväll var det ett jädra åsk-oväder över Halland. Usch, det kom många blixtar och det regnade jättemycket. Mamma var på brottet i Halmstad och kollade på Lars Winnerbäck, Miss Li och han Markus Krunegård. Hon tyckte det var synd att det regnade, men annars var det bra. Man fick inte ta med sig paraplyet in där heller. Kanske för att det är så lätt att peta någon i ögat och att det blir så trångt om alla ska ha sina paraplyer uppfällda. Sen fick man inte heller ha glasflaskor, säkert för att det är lätt att om man blir full eller något så kan man ju bara slänga en glasflaska i någons huvud och det är ju inte så kul. Det är ju bra att dem har sådana regler och att dem bryr sig. Sen är det ju ett badställe också och då vill dem klart inte att där ska vara en massa glassplitter eftersom där springer en massa barn på dagtid.

Senare i eftermiddag så ska mamma och jag sticka till Maxi och handla mat och köpa lite lördagsgodis.
Här kommer lite bilder på några häftiga saker som jag hittade på bluebox.

Denna tyckte jag var ursöt. Visst ?!

En tårtspade som liknar en klacksko.

Glas gjorda av is. Det gäller att man dricker upp snabbt, annars lär glaset smälta.

Häftig matlåda. Äpple <3 Finns i flera färger.

Diamant isbitar---grymma!

Tattoo-beställning

Idag har dagen gått både snabbt och långsamt. Hade ställt mobilen på ALARM klockan 09,30, men tänkte
- Vad ska jag göra uppe såhär tidigt? Jag har ju sommarlov, behöver inte passa någon tid.
Så jag bestämde mig för att ligga till i alla fall klockan 11, men jag kunde såklart inte somna om igen fast att jag var dödstrött. Så jag gick upp och satte på tv:n. Kollade på Blue Water High och käkade frukost.
Sen tvättade jag håret och lagade mat. Köttfärssås med pasta stod på menyn idag.
När mamma kom hem så ringde vi tatueraren om tid, men där var upptaget, när vi ringde andra gången så svarade han inte. Han kanske hade en kund. Vi ska försöka att ringa innan 18,00 ikväll igen.

Vad gör ni själva alla andra folk i övriga Sverige? Ligger och steker på en sandstrand eller en strand med klippor? Klipper gräset? Festar? Röker? Pussas? Sover? Jobbar? Shoppar?

Hoppas att ni har det bra i alla fall...

Püss

Mp3-format ?!

Jag har lite frågor kring min mobiltelefon. Hoppas att det är någon bloggläsare som kan hjälpa mig att ge svar på frågorna.

Jo det är så att jag kan lyssna och använda MP3-låtar i min mobil, men jag kan inte ha dem som ringsignal, varför detta?
När jag fick mobilen så är det bara MP3-låtar i den, men med en nyckel bredvid. Alla MP3-låtar med nyckel kan jag ha som ringsignal men inte dem låtar som jag tar från ex. datorn som är av MP3-format. Varför?
Vågar jag då ladda ner en låt från Jamba som är av MP3-format. Jag vill ju ha den som ringsignal, men kan jag inte ha den som det så vill jag inte lägga pengar på att köpa en låt från Jamba.

Jag har en Sony Ericsson K700i, bra att veta kanske.

Hoppas någon förstår vad jag menar. Jag vill kunna ha dem låtar jag köper som ringsignal även om det är MP3-format.

Snuggle Song

Hej alla som läser bloggen! Idag har vädret lugnat ner sig, min bror kom hem igår och det hade inte hänt något förutom att hans motorcykel hade stannat eftersom det blåste, så motorn klarade inte av trycket. Men som tur var gick den att starta igen.
Det dåliga vädret ska fortsätta imorgon igen. Inte så roligt. Det ska bli stormbyar,  åska och regn. Vad är detta för sommar !? Jag vill ha sol!

Sitter och lyssnar på den "kramsången" med den där kaninen som sjunger. Eller inte. Det är ju falskt. Vem har sett en riktig kanin sjunga? Inte jag. Den är faktisk bra. Just nu lyssnar jag på den svenska versionen men jag ska lyssna på den, är det engelsk versionen? I alla fall orginalet...kanske är den på tyska?

När mamma kommer hem ska vi nog sticka till Maxi. Måste ha en ny brunkräm. Det är värst vad den tar slut snabbt. Jobbigt, det är ju rätt dyrt också.

Oväder på gång...

Regnet bara öser ner och jag tror till och med att jag hörde en smäll. Kan det vara så att det åskar kanske?
Jag älskar inte åska men är heller inte jätterädd för det.
Just nu sitter jag och väntar på att brorsan ska komma hem från jobbet. Han kör motorcykel idag vilket kanske inte va så smart med tanke på vädret. Hoppas att det inte händer något bara.
Jag får hålla tummarna.
Hur är vädret i övriga Sverige?
Kanske bäst att stänga av datorn nu om det åskar. Hejdå!!!

Inköpt

Okej, nu när det är så tråkigt väder så får jag väl lägga upp bilderna på alla saker som jag har köpt på Ge-Kås.
Jag har ju lovat.



Fotlänk






halsband

lång svart kofta

svart tjocktröja


Hello Kitty pyjamas

påslakan + örngott

ljus inte brickan

jeans

skinnjacka + rosa sjal

örhänge

t-shirten

Lagom är bäst!


Just den här sommaren har jag faktisk längtat efter solen enormt mycket. Men jag tycker inte om när det är övernaturligt varmt heller. Det ska vara lagom.
Under den senaste veckan har jag bara legat ute på gräsmattan och solat. Fått färg och solat ännu mera, vilket kanske inte var så där jättebra eftersom jag brände mig. Men nu efter 2 dagar så känner jag inte av brännan längre utan har fått lite brun färg utav det istället.

Jag har ju lovat att jag ska lägga upp bilder på vad jag har köpt på Ge-Kås. Men det gör jag imorgon. Känner inte att jag har lust med det nu.

Nu är det väl ca 2 veckor kvar tills jag börjar skolan...mindre skoj. Vill ha sommarlov hela tiden. Men man tröttnar i och för sig på att inte ha något att göra under en längre tid.

Nu ska jag gå ner och göra mig en kaffe latte och avnjuta den och titta på en ny film som jag köpte på Ge-Kås. Vad säger ni om det? Mysigt va!

RSS 2.0