Mysig fika stund på Espresso house!



Va i Halmstad igår med en polare och fikade på Espresso house. Jättemysigt! Espresso house har riktigt gott kaffe! Men kostar därefter! Kollade i lite affärer, va inom H&M och köpte denna Rolling Stones t-shirten jag letat efter länge, men som varit slut! Men nu äntligen!

Idag har jag slipat benen på ett matbord jag ska måla om. Hade bara benen kvar! Ska grunda dem nu och senare ikväll eller imorgon måla med vanlig färg. Köpte halvblank men den blev inte blank det minsta, så får köpa klarlack också! Massa meck! Men det ska ju bli fint!

En lugn och härlig helg med bra väder i alla fall! Imorgon väntar jobb på dagis mellan 14-17! De är faktiskt det enda jobbet jag verkligen älskar att gå till!


Vin och Idol !!

                       

Ska börja fixa mig nu sen kommer en polare hit och så ska vi hem till en annan polare och kolla på Idol, käka tacos och dricka vin! Ska bli mysigt! Lite knytfest: Josefine köper maten, jag har köpt godis och Charlotta står för drickan! 
Dessutom väntar jag på ett spännande mail/samtal! Letar nämligen bil på blocket, och har hittat en riktigt fräck nu som jag vill köpa. Men väntar på svar ifall den finns kvar eller om den redan hunnit bli såld! Fick en besvikelse innan idag om en bil som redan hunnit bli såld! Då blir man ledsen...i ögat!

Måste sticka nu, polaren kommer hit 18.45! 

 


Vallåkra -11







Har återigen varit på IKEA och handlat tills jag ska flytta hemifrån! Det är så kuuuul!! Ni anar inte! Och svaret på frågan som ni ställer nu är NEJ, jag har inte allt till att flytta ännu! Även om man skulle kunna tro det. Några saker kvar, sånt tråkigt som strykbräda, strykjärn, dammsugare...tråkiga och dyra saker kvar! Blir antagligen en runda dit sen igen, IKEA alltså. Behöver låna caddyn på brorsans jobb. Ska köpa en MALM byrå, eller skänk och den är rätt lång så då funkar det inte med den lilla bilen jag har, inte mammas heller! Och går det inte att låna caddyn så får jag se till att fixa en kombi. Låna förståss!
Denna gången köpte jag assietter, skålar, knivlist, förvaringsburkar, duschhanddukar, en ram, flyttlådor (aa, det kan man köpa där) och lite sånt. Gick på 750 totalt så ja...det är handdukarna som är dyrast! Blir lite mer än 300 spänn för bara handdukar! 
Som sagt nästa IKEA besök blir det skänken, en ryamatta, troligtvis en hög byrå att ha i hallen och...nej tror inte det var något mer! Eller... 


Jag har ju inte lagt upp bilderna från Vallåkra ännu! Gjorde en film med bilderna inatt så här är filmen!
Se och njut av fantastiskt fina bilar!




Höstväder!

Usch vilken tråkig höstdag! Det regnar och blåser! Ska snart fixa lite käk och klockan 15 ska min läkare ringa och säga hur provsvaren var. Är faktiskt lite nervös! Men jag håller tummarna på att allt är som det ska!
Ska även köra in till Halmstad i eftermiddag och handla mat! Det är rätt så tomt i kylskåpet! 
Förövrigt händer inte jättemycket i mitt liv! Söker jobb när det kommer några intressanta. Sökte ett igår! Men sista ansökningsdag är den 30:e september, så det lär ju dröja innan man får något svar! Spännande! 
Fick jobb på ett dagis i 2 dagar nästa vecka, i köket. Det rullar ju in lite cash i alla fall!

Nä nu ska jag inte sitta här mer och tjata! Ska fixa mig och sen fixa käk!


Hosta!




Förkylningen börjar avta, men inte hostan! Hostar så jag klöks! Sån där irriterande hosta som kittlar långt ner i halsen! Imorgon ska jag i alla fall jobba. Jobbar på dagis nu! Är uppskriven på vikarielistan i min kommun så då ringer de när de behöver personal. Rätt jobbigt att vara vikarie eftersom de kan ringa tidigt på morgonen och säga att man ska in och jobba timmen senare. Så man måste vara förberedd HELA tiden! Helst ska man inte tacka nej till ett jobb heller för då hamnar man liksom längst ner på vikarielistan igen och då tar det ju sin tid innan de ringer igen! Men jag är med på vikarielistan tills jag hittar något eget jobb! Bättre än inget alls! Pengar behövs ju!

Och av pengar kan man köpa saker som jag gjort som ni ser ovanför! Termosen är till när jag ska flytta hemifrån! Den påminner om Stelton termosen, och den är ju snygg! Fast svindyr!

Nu ska jag köra och köpa eucalyptustabletter som jag ska ha till min hosta. Kokar vatten, lägger i tabletten och honung och dricker medans det är skållhett! Hjälper faktiskt!


Vistelsen i Malmö

Nu äntligen kommer bilderna upp från min och mammas lilla tripp till Malmö i slutet av augusti. Hotellet var underbart vackert! Mysigt och allt man kan tänka sig! Vi bodde på Grand hotell Garden, 2 minuter från Stortorget. Nära och bra och det är ju så man vill ha det när man bor på hotell!
Packade upp lite och bekantade oss med hotellet och vårt rum! Sen gick vi till stan där det var festival! Malmöfestivalen, årets höjdpunkt! Var inne i lite affärer, handlade inte så mycket första dagen. Sen gick vi och åt på Harrys. Det var faktiskt rätt varmt ute den kvällen så vi satt på uteserveringen! Drack öl och lyssnade på musiken som spelades från den stora scenen på Stora torg som låg nån meter ifrån Harrys! Mätta och glada fortsatte vi gå omkring på festivalen. Gick inom Ahlgrens konfektyr, en underbar chokladbutik med chokladpraliner i lösvikt! Köpte med oss lite praliner till hotellrummet. På vägen tillbaka till hotellet gick vi även in i Malmö chokladfabrik / gamla Mazetti:s tält på Gustav Adolfs torg där de stod och sålde choklad, kaffe och deras hemgjorda chokladpudding. Köpte med oss 2 chokladbars. Sen gick vi tillbaka till hotellet och mumsade på chokladen som var riktigt god!
Vi befann oss i Malmö i 2 dagar. Blev inte så mycket shopping som jag hoppats på, men vad gör det?!






















RSS 2.0