JellyBean


Jag var inne på JellyBeans hemsida och såg några fina och dyra saker som jag skulle vilja ha! Alldeles fördyra för min ekonomi, men drömma kan man ju alltid!

Ska snart ta bussen in till Halmstad, till brorsans lägenhet. Sen ska jag storhandla mat. Imorgon ska jag in till Halmstad igen med mamma. Hon ska ta bort gipset på sin opererade fot. Ska bli skönt när hon kan börja köra bil igen så vi kan göra någonting och jag slipper åka buss!
Sist jag åkte buss kom jag på en direktbuss, tyckte först att chauffören körde en konstig väg, och det var en konstig chaufför också. Så det förvånade mig inte!
Ja och sportlovet rullar på...skönt att vara ledig! Har lite att stå i, men vet inte riktigt vad jag ska börja med!
I söndags ringde en arbetskollega till mamma hit och vill prata med mig. Hon var ensam på jobbet (restaurang) och undrade om jag kunde komma och jobba någon timme. Så det var bara att gå upp från sängen, sminka sig och sen raska vidare till jobbet som tar ½ timme att gå till. Kallt! Men det blev 3 timmar i alla fall, och pengar tackar man ju inte direkt nej till! De pengarna ska jag lägga i min reskassa till Paris som jag ska åka till i september med klassen! 


Sportlov!


Det är februari, vinter, snö och det åskar! Jag har aldrig varit med om att det åskar på vintern! Läskigt!
Att avnjuta lite Cloetta Good mintcrisp och ett glas kall coca cola och veta att sportlovet just har börjat är en underbart skön känsla!
Skolan har varit rolig idag, många roliga skratt, haha! Och det är ju självklart killarna som gör det roligt!
Igår körde jag bil på körskolan, det gick bra och det var roligt att köra! Nu ska jag inte köra på körskolan förräns i kanske april. Nu ska jag övningsköra hemma eftersom jag insett att jag faktiskt KAN köra bil! Nu har jag precis lärt mig hur Volvon som vi kör med på trafikskolan fungerar, det lär ju ta lite tid innan jag lär mig när kopplingen drar i mammas bil. En Renault! Men man lär sig fort. Jag körde inne i stan i Halmstad och på lite småvägar. Mötte ett rådjur, som tur var så kom rådjuret precis när jag hade svängt och jag hade väldigt låg fart, så jag körde ju inte på det! Jag fick även köra vägen till Halmstad!
Denna fräcka t-shirt beställe jag från shirtstore. Lite rolig text faktiskt! Mamma och brorsan beställde också några t-shirtar.
Maria Larssons eviga ögonblick

Kollade på lite filmer i veckan eftersom jag har varit sjuk. Och då är filmer ett bra tidsfördriv! Det blev två filmer som jag laddat ner...Scener ur ett kändisskap och Maria Larssons eviga ögonblick. Den sistnämnde var den bästa filmen. Den andra filmen var en jävla B-film! Värdelös!
Så ska ni kolla på film ikväll, välj inte Scener ur ett kändisskap!

Tänkte passa på att visa hur den vackra karamellskålen och de två fina ljuslyktorna som jag fick i julklapp passar så fint in i på min byrå :)När jag är sjuk så ser det ut såhär på morgnarna när jag ligger i sängen under duntäcket och pluggar i körkortsboken och dricker kaffe för att det onda i halsen ska försvinna. Mysigt!


Körkort, ja tack!


Nu längtar jag verkligen efter sommaren! Det finns så många fina kläder och allt! Och jag längtar tills jag får mitt körkort! Jag ska köra min andra lektion på körskolan nästa torsdag (18/2). Jag körde på körskolan förra måndagen, den 1/2 och det gick jättebra! Jag körde runt i Laholm, där jag bor och inne i stan i Laholm och lite över allt. Nästa torsdag ska vi köra i Halmstad.
Det är jag och Johanna i min klass som kör tillsammans. Man vill ju köra med någon som man känner.
Start i backe gick jättebra! Inte ett enda motorstopp! Johanna fick destor fler motorstopp än jag. Jag fick 2 stycken...och det var rätt klantiga misstag! Det var när jag skulle backa så stod jag still och hade "glömt" att lägga i backen och bilen stod i 3:ans växel...utan någon fart. Klantigt! Men annars gick det toppen. Fick även parkera. Det enda jag ska tänka på är att när jag rattar så håller jag "inne i ratten", man ska hålla "utanpå ratten". Och det har jag lärt mig av min bror och pappa. Inte bra!
Det är faktiskt riktigt roligt att köra bil!

Just nu är jag sjuk, åkte på en förskylning i helgen! Är på bättringsvägen redan. Känns skönt! Men jag ska vara hemma imorgon. På onsdag ska jag gå. Vi börjar inte förräns vid 14.00 för vi har restaurang med gäster på kvällen. Så det ska bli kul!
Jag har även fått reda på vart jag ska ha min praktik. Jag är i köket nu, skönt att slippa servera. Jag ska vara på Enehall i Båstad. Mitt eget önskemål. Vi får ju inte välja själva, utan det göra min restauranglärare. Men efter ett hatiskt brev till henne så fick jag vad jag önskade! Jag var på Enehall när jag var i servisen också. Men vill se hur det fungerar att vara i köket där. Och Johanna ska vara i servisen på Enehall denna gången! Skönt att ha med henne, hon är ju så himla rolig. Lilla Johanna!

Den högra bilden är en biooutfit...när jag och Johanna skulle se Snabba Cash på premiären!


RSS 2.0