15 december 2011Godmorgon! Detta är nog det första inlägget under hela min bloggtid som jag skriver såhär tidigt på morgonen! Amazing! Ska jobba idag så det är anledningen till varför jag är uppe nu. Annars hade jag med väldigt stor sannolikhet sovit nu!!! Sitter just nu och tittar och lyssnar på Musikhjälpen som äntligen dragit igång för året. Meeen, tiden går snabbt och på söndag är det slut igen :( Så jag njuter medans det varar och går upp lite tidigare varje dag enbart för att kunna titta och lyssna på det! Käkar frukost och dricker kaffe för att piggna till inför jobbedagen. Jobbar 8-16.Köpte lite blockljus (värmeljus brinner ju ner så snabbt) så jag gjorde ett litet fint juligt fat :)Målade 2 tavlor igårkväll. Fast jag är inte färdig med dem ännu! Ska fortsätta med dem när jag slutat jobba idag!


MalmöNär jag va på kyrkogården den 7:e så såg jag denna vid en nybegravd plats. Så himla fin! Antar att mannen som dött körde lastbil eller hade gjort.
Det var morfars födelsedag den 7:e så jag var där hos honom och tände ett ljus. En riktigt jobbig dag med många känslor som kom upp! Längtar ihjäl mig efter honom! ♥ Han skulle fyllt 89...Sen blev det ett besök hos en polare som ville hänga med mig ner till Malmö. Så det blev en latte och lite snack! Alltid mysigt :)

Så det blev en liten tripp ner till Malmö igår! Åkte mest ner för att hälsa på farsans moster Ally! Sen farmor gick bort så har det blivit mer kontakt med släkten i Malmö vilket är jätteroligt!
Var ju meningen att vi skulle tagit bussen till Ally från stan och jag hade läst på Skånetrafikens hemsida att det gick att betala med bankkort på bussen. Så vi hoppar ju på och nä det gick tydligen inte att betala med bankkort så det var bara att hoppa av igen och gå till Ally. Vilket inte är så långt. Det tar typ 15 minuter. Tur att jag hittar i Malmö!!! Problemet va ju mest hur vi skulle komma till centralen senare. Skulle vi gå dit så hade vi ju i princip inte hunnit mer än till Ally och sagt hej och sen fått gå igen. Taxi kostade 100 spänn. Vilket är...ja rätt billigt ändå! 50 spänn var! Men taxi var absolut sista alternativet! Så jag smsade en polare/släkting som bor inne i Malmö och frågade honom om han ville köra oss till centralen och det ville han så det va ju snällt!

Kom hem med tåget vid 23 igårkväll så idag har det varit en lugn dag för min del! Och kommer troligtvis att vara det resten av kvällen också! Kolla lite film kanske :)RSS 2.0