Utan internet!

För tillfället så krånglar min laptop så jag kommer inte åt internet. Det ska komma en och fixa det antagligen i veckan! Får verkligen hoppas att det funkar sen! Så nu blir det ett inlägg i alla fall, dock inte så långt eftersom jag är hos brorsan i Halmstad.
Jag övningskörde hit och det gick jättebra! Det är kul att köra bil :) Jag övningskörde igår också, lite där jag bor och till Willys!
Har fikat här hemma hos brorsan idag, mysigt!
Imorgon är det sista veckan på praktiken...tråkigt! Alla som jobbar på Enehall i köket tycker att jag är jätteduktig! Och jag hade ett stort test i fredagskväll när jag jobbade. Jag fick komponera ihop en 3-rätters meny, lägga upp snyggt på tallrikar och sedan skicka ut till 8 gäster som skulle äta supé. Gästerna var supernöjda, vilket känns jätteskönt!

Nu ska jag fortsätta kolla vidare lite sidor på internet! Kommer inte kunna uppdatera alls eftersom datorn inte ens funkar med nätverkskabel!

Praktik


Lite outfits från veckan och förra veckan! Bild 1 och 3 är inte likadana! Inte byxorna!

Nu har mina praktikveckor börjat! I 3 veckor ska jag vara på Pensionat Enehall i Båstad. Jag var där i servisen förra året, iår är jag i köket! Och jag stormtrivs! Det är jätteroligt att jobba med Petter, Christel, Björn, Jeanette och Jacob. Idag är min lediga dag eftersom jag ska jobba helg! Imorgon jobbar jag och Johanna tillsammans, eller det gör vi alla dagar, men vissa dagar jobbar vi olika. Men imorgon ska vi jobba kväll mellan 15-22. Så det ska bli kul! Det är alltid roligare på kvällarna. Jag jobbar med Petter i köket imorgon, han är lite roligare än de andra, haha!
Snart ska mamma och jag åka in till Halmstad och storhandla och så ska mamma åka inom Movement och kolla sin opererade fot eftersom den blivit lila! Tänk om det är kallbrand?
Förövrigt så gick reperationen på mammas bil sen vi krockade, på 7000 kronor! Som han får betala som körde in i oss! Problemet är bara att vi måste ha en hyrbil sålänge eftersom mamma jobbar, och den får vi betala själva. Eller i alla fall en del! Men det är ju inte rättvist! Det var ju inte vi som krockade i hans bil. Han borde få betala en hyrbil då!
Ibland är livet fan inte rättvist!

Krockat!

 

Precis ätit en jättegod med mäktig pastarätt med skaldjur i! En ny rätt som jag aldrig ätit innan.
Dagen har förövrigt varit fylld med händelser. Började skolan vid 13.10 eftersom vår lärare var sjuk. Slutade skolan vid 13.55. Klockan 14.30 skulle jag ha möte med Bergmansgården, om sommarjobb! Och jag fick det, sommarjobbet alltså! Så i sommar ska jag kunna tjäna pengar! Känns bra att tjäna egna pengar!
Jag var där och kollade hur det fungerar och lite sånt. Där finns även en inredningsbutik med massor av fina saker. Fina skålar och sånt som jag älskar!
Sen skulle vi åka till Willys för att handla lite och när vi ska köra där ifrån så blir vi påbackade av en äldre man! Faaan! Det blev ingen buckla, men färg från den röda bilen som backade in i oss. Så vi fick åka till Rejmes så de fick ta ett foto på skadan som ska skickas vidare för att beräkna vad detta kommer kosta och hur man ska fixa det. Om man ska lacka eller bara putsa. Det är den äldre mannen som får betala HELA skadan! Eftersom det var han som backade in i oss!

Nu ska jag äta lite av godiset som jag köpte på Lillstugan - godis på landet i eftermiddags.
Övningskörde häromdagen! Det gick bra! Ska köra till mormor på söndag! Jag ska köra :)
Nu väntar jag på att brorsan ska komma hem från Tyskland med vin och cider! Bordershop!Luftslottet som sprängdes


Ja, det har kommit ytterliggare en smak bland läskhyllorna i mataffären. Denna gången är det LOKA som kommer med en frisk smak av päron och krusbär! Jättegod :) Den ska serveras riktigt välkyld! Glaset ska nästan bli frostigt, så kall ska mineralvattnet vara!

Förövrigt har jag åkt på kräksjukan! I lördagseftermiddag / kväll mådde jag riktigt dåligt, började med att jag blev väldigt yr, hade riktigt ont i magen, slog lock för öronen och jag frös. På kvällen, direkt efter att Melodifestivalen tagit slut mådde jag skit och gick in på toan eftersom jag hade ont i magen. Där började kräksjukan! Spydde hela kvällen och natten! Så det blev inte mycket sömn den natten. I snitt kanske jag sov 2-3 timmar. Dagen efter, alltså söndagen låg jag och frös hela dagen och kunde inte äta någonting. Mamma var iväg på morgonen och köpte nyponsoppa, fruktsoppa och coca cola. Man ska dricka avslagen coca cola när man har kräkts! Det ska vara bra! Och det hjälpte för jag spydde inte en enda gång på söndagen. Sen kunde jag inte gå till skolan på måndagen och inte heller idag eller imorgon eftersom man ska vara hemma några dagar efter att ha haft kräksjukan för att inte smitta andra! Kräksjukan sprids väldigt snabbt till andra...har fortfarande ont i magen.

Har även hunnit kolla på mycket bra filmer!
I fredags var jag och brorsan på Gekås i Ullared. Köpte inte alls mycket. Skulle bara åka dit för att mamma skulle ha en JabuShe-kräm (hon kan inte gå så bra sen operationen så hon stannade hemma). Men jag hittade några saker, verkligen inte mycket. Men jag ska ta ett foto och lägga upp bilder senare!

RSS 2.0