Polisen på besök!



Massa snygga skor, hade lätt velat ha alla! Problemet är bara att jag knappt kan gå i högklackat! Något jag önskade att jag kunde! Ser bara ut som en kobent människa som försöker gå normalt. I alla fall i klackar högre än 9 cm. Under det kan jag gå i. Sen gäller det att skorna är bekväma också! Jag får typ alltid skoskav och det är inte så skönt! Men man kan ju drömma om en massa fina skor i alla fall! Vi kan ju låtsas att jag kan gå normalt i dem!

Beställde dessa grymt snygga haremsbyxor och den vita tröjan från H&M. Byxorna var riktigt snygga på! Åhh! I Love ♥ 

Nu ska jag berätta en "kul" sak som hände i helgen. I lördags kl 19 ringer telefonen. Mamma svarar. Hon ger mig luren och säger att det är polisen. Först tänker jag "va!!! Nä hon skojar", men jag tar luren och säger mitt namn. Jag var nära att säga till den i andra luren att det är inte kul att ljuga om att det är polisen, men tur va så sa jag inget. För det var ju polisen!
- Hej! Det är ***** från polisen i ******. Vi har fått ditt mail och...är du hemma ikväll?
När han sa att de fått mitt mail klarnade allt upp!
- Ja, jag är hemma ikväll!
- Okej, då kommer vi förbi dig om ca 30 min. Vi har med oss en bild och sånt!
- Okej!
Jo anledningen till varför jag skickat mail till polisen är för att det är en försvunnen 65-åring här där jag bor och i tisdags när jag var på restaurangskolan på kvällen så såg jag denna mannen. Jag visste ju inte att han var försvunnen då, men la ändå märke till honom. Jag stannade upp och kollade ut genom fönstret. Han stod en bit ifrån, utanför. När jag sen hörde en polishelikopter dagen efter som flög runt lågt och länge så förstod jag att något måste ha hänt. Att de letade efter någon. Jag gick in på vår lokala tidnings hemsida och läste då artiklen om den försvunna mannen! Eftersom jag hatar att ringa till folk jag inte känner (om det inte brinner eller någon är sjuk) så skickade jag istället iväg ett mail till polisen i hopp om att de skulle läsa det. Tiden gick och jag fick inget svar på mailen. Jag tänkte att de kanske inte läser mailen de får med tanke på att vi bor i ett så litet samhälle. Men så i lördagskväll så hörde de av sig. De sa att jag var den enda som sett mannen efter att han försvunnit. Jag fick se en bild på honom och beskrivningarna på vad han hade på sig stämde överrens om vad jag såg honom i!
Jag var skitnervös precis innan polisen väl kom hit! Klart man blir nervös när polisen ska komma hem till en! Men det hade varit värre om man hade gjort något olagligt eller nåt sånt!


Saffranspannacotta med pepparkakssmulor



Har slutat nu! 1 timmes lektion idag bara! Från 13-14. Satt helt själv med en massa killar. Hade webbdesign och eftersom bla jag har lång håltimme innan så har vi bestämt att jag får komma kl 13-14 istället för 14-15, så det är ju bra! Man vill inte vara i skolan så länge en fredag ändå!
Nu dricker jag kaffe och ska snart ta på mig kockkläderna, eller byxorna i alla fall. Sen kl 16 ska jag och klassen iväg till en fest som en i klassens mamma håller i. Vi ska laga maten. Till förrätt blir det tunnbrödsrullar med fyllning i, till varmrätt blir det potatis, fläskfilé, brunsås och till dessert saffranspannacotta med pepparkakssmulor ovanpå! Kan nog va gott! Pengarna vi får kommer vi lägga till vår klasskassa som kommer användas till champagnefrukosten på studenten, balavagnen och om det blir över så ska vi göra nåt med klassen! 

Imorgon ska jag jobba! Långt pass, börjar 7 och slutar 16.30. Men det är goa pengar! OB (obekväm arbetstid) också!  
På söndag ska jag nog åka till mormor en runda och fika kanske. Mamma jobbar så jag har ändå inget att göra. Förresten, jag jobbar tillsammans med min mamma i morgon. Det är jag och hon bara så det är skönt! Måste dock köra och hämta henne kl 9 när hon börjar, för jag tar bilen på morgonen!

Receptet på saffranspannacottan hittar ni HÄR!

Riiiight now

Åhh! Nu är skolan äntligen slut! Det va på tiden! Slutade 16.30 idag! Plågeri! Imorgon är det projektarbetsdag kl 14-16.30 igen! Asså ni anar inte hur jobbigt det är att vara i skolan så länge, till 16.30! Börjar 9.45 på morgonen! Jag hoppas verkligen att vi inte behöver vara där så länge!
Tänkte visa vad jag köpte på Gekås, har bara bilder på två saker men jag köpte ett fotoalbum som jag kanske skrev i förra inlägget, ett rosa och ett vitt blockljus och lite andra småsaker som jag inte kommer ihåg!



Dessa snygga khaki-gröna byxor som är stuprör i benen, fina mönster vid knäna och på sidan.

Köpte även denna jeansjacka som är av kortare modell! Gillar den skarpt!

Fick min första ELLE Mat & Vin igår. Jag fick 5 nr i julklapp! Har inte hunnit läsa den ännu! Har lite annat att tänka på just nu!

Nu ska jag fixa hamburgare!




Flowers



Köpte fina blommor till pappa igår när han fyllde år! Och så fick han två 10:a -lotter. Vi fick mat hemma hos pappa och kaffe! Var där till lite över 10, sen skulle jag lämna brorsan och det spöregnade när jag skulle köra hem! Torkarbladen tog knappt vattnet och våra är dåliga ändå! Måste köpa nya! Så jävla dyrt bara... höll 70 km hela vägen hem, gick inte att köra snabbare! Allt vatten låg som floder på vägarna och man vill ju inte få vattenplaning! Men hem kom jag!

Idag har jag skrivit mitt CV, jobbar med en uppgift från skolan nu. Alla i klassen har ett varsitt land som de ska skriva om det är demokrati eller diktatur. Kan knappt skillnaden haha! Står typ ingenting på nätet heller! Jag har Jamaica, tycker det är ett spännande land! Bra musik!

Egentillverkad Fransk manikyr! Som jag gjorde i fredagskväll!

Det kommer upp bilder på vad jag köpte på Gekås imorgon kanske, eller nån dag!
Nu ska jag duscha och njuta av sista dagen av helgen!

Fredag!



Fredag idag! Veckan har gått snabbt vilket är skönt! Beställde precis min bok från Solentro. Har som projektarbete i skolan att göra en egen bok med dukningar i, efter olika teman! Arbetet ska vara färdigt i april så jag ligger väldigt bra till! Har beställt den och är redan uppe i 82 timmar. Man ska ha 100 timmar till april! Vissa i klassen har inte ens börjat! Jag känner att jag hellre vill jobba hårt i början och kunna lägga arbetet åt sidan i mars! Få vara lite ledig då!
Imorgon blir det en snabb tripp till Gekås! Inga kläder! Men man vet ju aldrig! Ska kolla på en mp3/mp4 spelare (den ovan) med radio och 4 GB-minne! Jag får inte plats med fler än 20 låtar på min! Och så lite mascara och sånt måste jag också köpa, och hår balsam! Men inga onödiga saker tänkte jag! Jag måste vara hemma till 6 för då ska jag köra och hämta brorsan i Halmstad och sen ska vi köra hem till pappa som fyller år! Måste köpa blommor till honom! Det kanske jag måste göra idag förresten? Oj, får kanske köra och köpa det nu då! 

Nu är det helg!
 


Sebbe



Ikväll blev det filmtittande. Först Stjärnorna på slottet på Svt1 och sen filmen Sebbe. En riktigt bra film, men tragisk också! Den är värd att se! Jag fick syn på denna filmen när jag var inne och kollade på Guldbagge-nomineringarna. Bland nomineringarna så fanns Sebbe med!

Förra lördagen var jag i Halmstad, skulle egentligen köpa en låda/box till att ha alla mina teknikprylar i. Mp3, mobilladdare, hörlurar, kablar, sladdar och allt sånt tekniskt man har hemma. Var inne på Lagerhaus men den billigaste lådan de hade kostade 59 kronor! Och så mycket vill jag inte ge. Får åka till IKEA istället, där får man ju i alla fall 2 lådor till det priset. Mamma ville inom Gina Tricot och det går ju bara inte att gå inom där och komma ut ur affären utan att ha handlat något. Så denna tunikan/tröjan köpte jag. Mamma köpte en likadan fast i en annan färg. Kan ju vara fin till sommaren! Ingen vintertröja direkt! Tycker inte jag!

Imorgon blir det kanske en sväng in till Halmstad. Får se! Möbel och inredningsaffären Chilli Store ska ju lägga ner och har 20 % på allt i butiken. Jag har sett att de har kandelabrar. Vill gärna ha en sån, helst en som står på golvet, men de är svindyra! Men kandelabrar som står på bord är också fina! Vi får se om jag kör in!
Nu ska jag lägga mig, börjar svida i ögonen! Godnatt!

Moccamaster

Här är lite bilder från mitt nyårsfirande!







I mellandagarna köpte vi en ny kaffebryggare, en Moccamaster. Och jag inhandlade tallrikar!



RSS 2.0