Planering + Majbrasa

Har suttit och skrivit in i min kalender när alla saker inträffar. Det är ju så mycket nu när man går i 9:an.
Det är "Bal middag", dans i Karsefors, Liseberg, klassens dag m.m. Min bror tar ju även studenten så det blir ju fest också.
Jag har bestämt mig för att dagen då jag kommer hem från skolvslutningen då ska jag äta tårta och fika. På kvällen vill jag ha grillning. 

Idag är det Valborgsmässoafton. Inget speciellt händer mer än att jag och Cajsa ska cykla och se på någon majbrasa någonstans. Vi vet inte vart vi ka cykla ännu. Kanske fika lite också eller något.

Är hemma ifrån skolan idag eftersom min mage är dålig. Jag har haft ont i den i veckor nu, men igår och inatt gjorde det extra ont. Så jag stannade hemma.
Imorgon är det lovdag och även på fredag eftersom det är klämdag.
image320

Trygg på nätet

Skolan har varit ovanlig bra. Utom dem första lektionerna. I omklädningsrummet på gympan så snackade alla tjejerna ifrån vår klass om sex och sånt. Vilka som va oskuld m.m. Sen hade jag engelskaprov vilket gick sådär. På eftermiddagen hade vi föreläsning om "trygg på nätet". Mats som va föreläsare va jätteduktig. pluspoäng till honom!
"Trygg på nätet" handlar om pedofiler m.m. Man kan inte tro att det finns så många pedofiler överallt. Det finns pedofiler på kamrat.se, bilddagboken, lunarstorm, msn m.m. Pedofilerna säger sig vara yngre än vad dem är. Eller så har dem sin normala ålder och håller på att äckla små ungar med att dem är söta, att dem ska ta av sig kläderna m.m. Och det är ju inte så lätt för en 10-åring att stå emot dessa krav. Kan jag tycka i alla fall. Det är ju när man börjar blir "mogen" som man börjar ta ansvar, kan säga ja eller nej o.s.v. 
Varför kan inte pedofilerna ta en kvinna/man i sin egen ålder?
Varför kan inte pedofilerna ta en kvinna/man som är MAX 10-15 år yngre. Fast det beror ju på i vilken ålder pedofilen är i. Är han ex. 52 år så är det ju "OKEJ" att han väljer en kvinna i ålder 35-52, men inte en flicka som är 7-19 år. Usch...fy...blä...
Nu ska jag vila. Har jätte ont i min mage.

Puss 
image319

Super Mario

Har suttit och spelat och tävlat Super Mario med Martin nu i 2 timmar. Han sa att han skulle vinna och det gjorde han säkert också. Jag fick ju game over hur många gånger som helst haha.
Ska snart åka och sola med mamma.

Puss på Super Marion
image318

Tillbaka blick

Eftersom jag inte skrev någon inlägg igår så får jag berätta allt som hände igår fast i dagens inlägg istället.
Let´s go!
Dagen började med att jag tog mig en cykeltur. På eftermiddagen bakade jag goda muffins. Jag tog med mig 4 stycken till Cajsa eftersom vi skulle ha picknick. När jag kom till Cajsa så hade hon gjort fina och goda mackor. Och så tog vi dricka. Någon läsk eller va det va. Sen cyklade vi till SkoDon och kollade på skor. Sen på hemvägen cyklade vi inom Willy´s. Och så körde vi inom pappas jobb. Fast vi va utanför eftersom dem hade stängt. Kollade bara lite snabbt på bilar. Sen kom vi på att vi hade glömt att ta med oss glas eller muggar till drickan så vi körde hem till Cajsa och hämtade. Och sen orkade vi inte köra igen så vi satt och hade picknick på deras utemöbler. Det gick ju bra det med.
Sen lekte vi lite med Alma och sen cyklade jag hem. Senare på kvällen så cyklade jag och Cajsa ner till NamNam för att köpa godis. Träffade Alle, vår klasskompis. Sen blev jag och Cajsa ute en stund och sen när jag cyklade hem igen så stod brorsan i dörren och sa att jag skulle cykla och köpa jordnötsringar eftersom han hade druckigt starköl så kunde han inte köra. Och då följde även Cajsa med. Och sen vid lite över 9 på kvällen så fick jag äntligen koppla av.

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på. Det är tråkigt väder, regnet hänger i luften. Pratar med Martin och Cajsa på msn nu. Puss


Ny cykel

Nu har jag köpt min nya cykel. Ska åka in och köpa cykelkorgen en annan gång. Den fanns inte hemma nu. Imorgon ska jag sätta på låset på min cykel. Det är lite kompliserat. Och om det blir fint väder så ska jag ta en cykeltur. Nu ska jag gå ner och titta på tv och käka Shells godis. Ja dem har ju faktiskt sänkt deras godis till 6,90 kr/hg. Innan kostade det ju för fasiken 9,90 kr/hg. För några år sedan då kostade det 12,90 kr/hg. Skit dyrt. Trevligt att man kan köpa godis på någon annat ställe utan att det ska gå på 50 spänn direkt liksom.

Puss på er

Eric Clapton - wonderful tonight

Efter skolan gick jag ner till stan för att hämta ut pengar. Varför kan man aldrig gå ner till stan eller någonstans utan att någon lärare ska finnas där? Det händer i alla fall mig ofta. Träffade även Vannis mamma. Hon e trevlig.
Vi hälsade på varandra.
Satt precis och lyssnade på en låt med Eric Clapton. Låten heter Wonderful Tonight. Den är ju också helt underbar precis som Tears In Heaven. Köpte mig en chokladbit på chokladaffären i stan. Så sitter och avnjuter den med en kopp kaffe och lyssnar på den låten med Eric Clapton. Det lyser orange på skrivbordet eftersom Martin pratar med mig hela tiden. Han vill att jag ska komma. Ska jag?
Kolla vår konversation:

Jag:

Jag ska ju köpa cykel...,men det är nog roligare att träffa dig skulle jag kunna tro

Martin säger: 
mm kom då

Martin Lindström säger:

köp nån annan dag

Man bara AJA. Men som sagt , ska ju köpa cykel idag. Uppdaterar mer sen.


Eric Clapton - Tears in Heaven

Dagen började med nationella prov i matte. Det gick mot förväntan bra.
Slutade klockan två och käkade tunnbrödsrulle och pucko när jag kom hem. Sen kollade jag igenom reklamen, hittade massa skoj i dagstidningen.
Har suttit och googlat om Eric Clapton nu. Hans låt "Tears in Heaven" är underbart fint. Har suttit och lyssnat på den nu.
Den värmer jätte mycket i mitt hjärta. Varje gång jag lyssnar på låten så kommer det en liten tår i mitt öga. Låten väcker en massa känslor inom mig och det är då som jag blir ledsen. Framförallt tänker jag på min morfar och min halv kusin som dog när han va 10 år.
Jag vet inte varför just den låten drar upp en massa känslor, men så är det. Jag kan inte stå emot det.
Dem spelade denna låten på den teatern som jag har tittat på i veckan. Det är ju det kollektivet i Gotland. HasselaGotland heter det. Teatern heter "Don´t forget to kiss your mother goodbye". Om ni inte har sett den, så är det verkligen ett måste.
Låten handlar om Claptons saknad efter 4-årige sonen Conor som dog i en olycka 1991. I mars 1991 glömde en fönsterputsare att stänga fönstret på 53:e våningen i familjens lägenhet på Manhattan. Conor kröp fram till fönstret, tittade ut och föll sedan och landade på taket till ett fyravåningshus, han avled senare.

www.youtube.com (För er som vill lyssna på Erics låt).

Orientering :(

Imorse åkte jag och alla 9:or på min skola till Skummeslövstrand för att ha orientering där. Det va inte roligt. Men jag stog ut. När vi kom tillbaka till skolan igen så åt jag lunch och sen stack jag hem. Hade faktiskt ont i min mage + att jag va trött efter orienteringen. Hur *** kan dem säga att man ska ha lektioner efter att ha haft orientering?
Nu sitter jag och letar fakta om Astrid Lindgren. Hon är ju verkligen amazing!
Hennes hemsida är fantastisk och man hittar massor av fakta om henne. Pluggade matte precis när jag kom hem, men ska plugga mer sen. Har nationella i matte imorgon. Fy. Men ska fortsätta skriva nu. Kyss

www.Astridlindgren.se

Tisdag den 22 april

Hej. Ska snart gå och kolla på teater igen. Med en kompis. Senare ikväll blir det andra avenyn och pluggande. Hinner inte skriva så mycket nu för ska snart möta Cajsa.
Dagen har annars varit lagom bra förutom skolan. Plugg, plugg och åter igen plugg.
Vackert väder i alla fall.
Ska kila nu puss :)

Teater <3

Skolan har fan i mig varit helskön. Vi såg på teater hela eftermiddagen. Och den va super. Å han där killen med rastaflätor. Harrijävlar mig vilken snygging!
Skulle lätt komma hem till honom en kväll. Vanni hänger på sa hon.
Imorgon tänkte jag gå och fråga vad han heter. Och självklart hänger Vanni på.
Den där killen har verkligen glimten i ögat. Där va själklart andra snyggingar som spelade.
Som han där lilla killen och någon annan. Vet inte vad dem heter. :( Jag får väl fråga dem ;)
Nu ska jag se på Andra Avenyn.  Puss

Bebisar

Ville bara lägga in en söt bild på små bebisar. Så söta :)
image317

Jobbar extra

Sitter på mammas jobb nu och har precis diskat undan middagens skålar, bläck, tallrikar, glas, bestick m.m.
Jag gick upp till mammas jobb, det tog inte mer än 40 minuter. Det kändes som 1 timme. Men det va skönt, men  varmt! Hot hot hot.
Nu ska vi snart ha kafferast. Vid 14.30 sen vid 17.00 så ska mamma och jag sola. Så skönt.

Piratfest

Igår va jag och jobbade på lagagården och plockade fram mat och diskade.
Temat på festen va pirat och gästerna som kom tog verkligen pirattemat på fullaste allvar. Kul.
När gästerna kom fick dem någon bål och lite godis till det.
Middagen betstod av helstekt gris, 3 pastasallader, 2 krämiga pastasallader, potatissallad, kall sås, bröd, smör och melon. Senare på kvällen fick dem kaffe, te, och en stor piratkista som dem kunde ta guldpengar ur.
Det va enormt mycket disk så man fick vara rätt snabb. Mamma diskade och jag plockade undan disken när den va färdig. Jag fick en tallrik som va jättevarm eftersom den precis kommit från diskmaskinen. Eller ja, alla tallrikar va ju varma. Den åkte i alla fall i golvet. När jag skulle plocka upp bitarna som gick sönder så skar jag mig på tummen. Aj!
Sen blev vi erbjudna några andra jobb.
Sen lite senare på kvällen, kommer inte ihåg va klockan va så åkte vi hem och sov.
Donald, min musiklärare va och sjöng och spelade på festen. Dem första gångerna han kom ut i köket så hälsade han inte, men efter att han hade fått i sig lite sprit så ble han genast mycket trevligare.
Ja tänk att man bli så mycket trevligare med lite sprit i kroppen.
Min gympalärare Kajsa va också på festen, men hon såg inte mig. Råkade nudda hennes tröja med ett bläck med griskött. Haha.

Nu sitter jag här, nyduschad. Ska gå ner i köket och ta mig en kopp oboý. Sen i eftermiddag ska jag promenera upp till mammas jobb och sola.
image315image316

Jobba

Vaknade vid 8,30 idag eftersom pappa kom. Han och brorsan ska åka till farmor i malmö eftersom hon fyller år. Tyvärr så kunde ju inte jag följa medsom jag har sagt innan. Medans brorsan klädde på sig så pratade jag och pappa om Polen IGEN och lite annat. Sen när dem hade åkt så gick jag och la mig igen. Va ju trots allt trött. Vaknade inte förrän vid 12,00. Så nu står maten och kokar och sen ska jag duscha och göra iordning mig.
För ikväll blir det jobb. Ska fixa lite förkläden och sånt också. Ska vara på "jobbet" vid 17,30. Blir väl där till sent ikväll. Puuh.
Imorgon ska jag promenera upp till mammas jobb och sen när hon slutar så ska vi sola. Ha en wonderful day allihopa. Puss.

Make Up

image309
Roll on ögonskugga, Maybelline ca.39 kr.
image310
Ögonskuggor, Blush.se 199 kr.
image311
Nagellack, Eleven 98 kr.
image312
Nagellack, Eleven 98 kr.
image313
Läppglans, Apoteket 75 kr.
image314
Läppstift, L´Oréal 49 kr.

Sommarväder

Det är så jäkla härligt väder ute idag. Solen skiner mitt på ljus kvällen. Jag sitter i korta short och en tunika. Kanske lite överdrivet men vafän.
Jag ser fram emot en dunderhelg.
Va i stan och köpte en blomma till farmor innan. Den blev nice. :)
Ska bara sitta framför tv:n nu och mysa nu.

Fredag

När jag kom hem efter skolan så låg det ett brev till mig på bordet. Jag öppnade brevet och där stod det att jag hade blivit preliminärt intagen till HR-programmet De va en härlig känsla.
Sen efter det så åkte mamma och jag ner till stan. Jag hade på mig min nya sommarjacka och ett par klackskor som jag aldrig änvänt innan, eftersom det varit så kallt. Men nu när jag änvände dem så fick jag skoskav :( Booring.
I helgen ska jag jobba och så fyller farmor 80 år. Tyvärr så kan jag inte fira henne på hennes födelsedag eftersom jag ska jobba. Men ska ta och åka ner till henne vid ett annat tillfälle. Ibland blir det då. Att planeringen krockar.
Vet inte ifall jag ska köpa någon blomma idag eller imorgon. Hmm...Aja, men ha en fett underbar helg. Det ska i alla fall jag ha.

Grattis Victoria Beckham

Grattis Victoria som fyllde 34 år igår.
Här följer några bilder från hennes alla stilar.
image308
image307
image302image303image304
image305
image306

En ny härlig dag

Idag har det varit skola. Den va väl okej. Efter skolan åkte mamma och jag och handlade mat till mormor. Träffade Vanni på stan med hennes mamma. Skojigt.
Har precis tvättat håret och duschat. Ska titta på tv nu.
Ska kika in på tv4.se och kolla text-tv först...åhh, snart kommer Leilas mat. Trevligt.
Ska även hinna börja göra en skiss. Jag fick faktisk lite bidrag av mormor till en ny cykel. Men ska åka till tippen först och slänga dem gammla cyklarna och lite annat skit som vi har hemma. Sen åker jag och köper den nya. Cykelförrådet här hemma är typ proppfullt med bara "våra" cyklar, så därför måste det rensas.
Ha det bra hejdå!

Förföljare, vem är du?

Först och främst vill jag påpeka att jag har en förföljare på min blogg vilket är jävligt jobbigt. Du kan ju berätta vem du e istället för att smyga med det!
Så får du se om ditt liv inte kommer att riskeras. Haha.
Det är himla störande att ha en förföljare efter sig hela tiden. Asså han/hon följer inte efter mig på stan eller så, men jag menar här på min blogg.

Sen för det andra så vill jag tacka alla underbara läsare och de snälla kommentarer jag fått! :)

Och för det tredje så vill jag bara berätta att jag satt precis och kollade på ett gammalt avsnitt av Leilas mat från 2005. Hon är så himla duktig, söt och mjuk person. Eftersom jag har läst hennes blogg ett tag så märker jag hur hon e som person.
Hon har ju kommit ut med sin nya bakbok nu. A Piece of cake. Snyggt omslag på boken i alla fall, men eftersom jag har sett ALLA hennes avsnitt av Leila bakar och Leilas jul så har jag ingen nytta av recepten eftersom jag redan har skrivit ner dem i min kokbok.
För er andra som vill köpa hennes nya bok; här är en hemsida som den finns med på och ett rimligt pris på boken.

www.adlibris.se

Man kan ju alltid söka på boken och kolla ifall den finns hemma. ;)
image299

image300
Leilas nya bok!

Jag läste någonstans att det hade varit helt slut på minimarshmallows förra julen eftersom alla skulle göra "Rocky Road". (Bilden)
image301

Nationella prov

Idag började jag dagen med nationella prov i engelska. Det va uppsats. Jag skrev om min kamera. Det fanns inget annat bra alternativ att skriva om.
På sista lektionen skulle vi gå ner till biblioteket i stan och kolla på någon tråkig utställning. Jag sket fan nästan på mig hur tråkigt det va. Så jag gick hem istället.
Har precis druckigt kaffe. Blir avslappnad.
Imorgon är det skola. Ska fortsätta jobba med våra "lägenheter". Jag jobbar med Sabahate och Alexander. Funkar skit bra i gruppen. Vi kommer bra överrens. Det kommer bli en utsökt "lägenhet".

(Bilderna är tagna från en annan blogg.)

Vart i Ängelholm

Kom nyss hem från att ha varit på Ängelholms sjukhus.
När jag satt i väntrummet så va där en mamma och hennes dotter. Helt plötsligt så lyfter dottern upp sin tröja och visar alla i väntrummet sin mage. För hon ska pilla på sin nytagna piercing. Hon va ju inte anorektisk om man säger så.
Aja, sen efter det så åkte vi och fikade.
Nu pratar jag med Martin igen. Han vill att jag ska följa med honom till en fest ikväll.
Såhär säger han:

-om du kommer Så är du här innom en Timme sen Ska jag Fixa mig 10m min och då är kl ca 18:30 sen ska så jag äta och då är kl 19:00 sen har vi 1 timme att göra nåt anant sen säger jag Till mamma: Kör mig till mattias så gör hon de.

Okej tänker jag. Snacka om välplanerat. Men de e ju bra.
Jag får tänka på saken.

Imorgon har vi nationella i engelska. Fy farao.


Godmorgon

Sitter och pratar med Martin på msn. Han e ju helt ******. Men trevligt kille.
Ska snart fixa käk och sen ska mamma och jag åka till Ängelholm.
Vi fick vara lediga från skolan idag också eftersom luftsystemet i skolan va sönder.

Cajsa Hallgren. Du behöver inte kopiera mina texter och sen byta ut NÅGRA ord! Det är jävligt störande.
Kom på någon eget vafan. Du vet ju själv när andra skriver samma.

Ska fortsätta chatta med Martin nu. HAn tror på fullaste allvar att jag ska komma till honom klockan 12,00 idag. No No No säger jag.

10-åriga Engla död

image296


Engla.
Det var första gången Engla fick cykla ensam hem från fotbollsplanen.
Hennes mamma ville ha kontakt med henne var 10:e minut genom mobilen,
så att inget hände henne. Det sista hon sa var: Jag är snart hemma..
men hon kom aldrig hem igen.
Engla hade ringt hennes mamma, men hon
missade
samtalet. Hennes mamma ringde upp henne direkt, kanske bara 30 sekunder
efter att hon ringt. Men Engla svarade inte.. Hon åkte ut för
att
leta efter Engla, larmade polisen och 200 frivilliga personer åkte ut
och letade efter den försvunna Engla. Timmar, dagar gick och hon har
varit borta i en vecka. Idag, söndagen den 13 april hittades Engla nergrävd, dödad av en man på 42 år. Det är inte den
första personen han dödat och jag fattar inte hur man kan njuta av det!

Men gör som jag. Lägg upp en bild på Engla och denna texten för att visa att du hedrar henne.


Måndag den 14 april kl 21 tänder vi ett ljus i våra fönster för Engla och hennes familj.
Lägg in detta på din bdb eller blogg så så många ljus som möjligt kan lysa för Engla.



Jag kan inte förstå hur denna mannen som dödat Engla är skapad. Kan någon förklara detta för mig?
Hur i helvete kan man döda en 10-årig flicka som nyligen börjat sitt liv.
Det slår fan ta mig hål i huvudet på mig när jag hör sånt här. Att den 42-åriga mannen är helt jävla pantad i huvudet. Ursäkta språket, men jag blir förbannad.
Sånt här ska bara inte få ske.
Stackars Englas familj och speciellt hennes mamma som hade telefonkontakt med henne var 10:e minut.
Jag kunde knappt sova inatt eftersom jag låg och tänkte på detta. Det som gjorde att jag tänkte på det va att dem tog den 42-åriga mannen vi hallandsåsen, vilket ligger nästan där jag bor. Jag bor i Halland.

Ett stort Rest In Peace för Engla!

R.I.P <3 


En dag med Alma och Cajsa

I eftermiddags va jag ute på stan med Alma och Cajsa. Sen gick vi en runda.
image288 
I bokhandeln
image289
I leksaksaffären...
image290
En liten paus...    
image291
...för att dricka äppeljuice
image292
Ska testa och åka på denna...         
image293
Förresten, vill ha någon i fyndlådan istället.
image294
Jag och Alma sitter och vilar på stan...             
image295
Påfyllning tack!

Härligt väder

Det är så himla fint väder när man tittar ut genom förstrerna. Tänkte gå en stor och härlig promenad idag. Är kompledig ifrån skolan idag eftersom vi va i Polen. Imorgon börjar skolan igen som vanligt, läxor, långa lektioner ja ni vet själva.
Men efter middagen vid 12 så ska jag vara ledig för jag ska följa med mamma till Ängelholm. Så då slipper jag skolan lite i alla fall.
Håller på att laga mat nu. Potatis, kyckling och gräddfil.
Jag har fullt med fräknar nu efter att jag solade igår. Mest över ansiktet. Dem är ju dem där pigmenten som bildas av solen.
Ska också säga att jag har nästan alla pengar till en ny cykel nu. Ska ju jobba på lördag så då får man ju lite pengar. Härligt.

Puss//Lothigiius

Bättrat på färgen

Har varit och solat solarium för en stund sen. Skönt. Men jag blir inte särskilt brun med en gång, det kommer väl sen. Vill vara brun till sommaren.
Nu ska jag snart titta på AA och käka pringles. Ha en fortsatt trevlig söndag.
image286

Nyhet

En bra nyhet är att Marimekko har börjat lansera kläder hos H&M. Fast det är ju inga billiga kläder om man säger så. Men mycket sygga.
Eftersom jag älskar Marimekkos skålar och glas så är det ju en självklarhet att jag bara måste inskaffa mig ett Marimekko-plagg, även om min plånbok inte tillåter det.
image284image285
Kanske någon av dessa plaggen ska inköpas.

Ny dag

Idag har jag varit duktig och tvättat mammas bil. Fast hon hjälpte till. Synd att det är så kallt ute bara. Annars skulle man ju kunnat vara ute hela dagen.
Har bara vilat och tagit det lugnt hela dagen. Ibland får man ju göra det.
Händer annars idag?
Jag känner för att jag vill baka, men jag tror inte att vi har någonting hemma. Får se.
Jag tycker även att det inte blir så långa blogginlägg nu förtiden. Men jag kommer nog igång lite senare. Min hjärna är lite trött och seg efter resan. Tro det eller ej.
Kanske ska lägga ut lite modebilder eller shoppingtips? I så fall i nästa inlägg, för nu ska jag gå och vila eller baka. Puss


Hemma ifrån Polen

Sha. Nu är jag äntligen hemma ifrån Polen igen. Det va ingen speciellt rolig resa. Jag orkar inte lägga upp en massa bilder. Tyvärr. Maten smakade skit. I Krakow va det säker över 20 grader varmt. Härligt. Det va väl det enda som va bra med resan. Köpte en tröja i Krakow för 50 Zloty och lite godis på båten. Tyvärr så orkar jag inte skriva en massa, kanske gör det en annan gång. Vem vet. Men ska vila lite nu och ladda upp bilder till datorn.  

Imorgon åker vi

Nu är nästan allt färdigpackat. Bara sminket som ska ner i beautyväskan. Och lite godis som ska inköpas snart.
Det bränner på min mage. Brände mig lite smått igår när jag solade, men skit samma.
Det ska bli så fucking skoj imorgon.
Klockan 10 så går bussen från skolan till Ystad. Sen tar vi båten över till Scwinutchki eller hur det stavas och sen nattåg till Krakow. Och så vidare. Orkar int berätta allt. 

Ska gå upp vid 8:a imorgon och sen vid 9,20 så ska jag möta Cajsa vid Konsum. Vi skulle samlas i klassrummet klockan 9,30. Dem ska väl se så att alla är där o.s.v. 
Det tråkigaste på resan är dem som vi ska ligga med i tågkupén.
Men vafan, det händer en gång i livet.

Packar

Håller på att packa för fullt. Det blir en hel resväska (en sån som man drar efter sig) och en vanlig väska. Sen ska jag ju ha en väska som jag har över axlen, typ som handväska som jag ska ha plånbok, pass, mobil, kemara, mp3godis m.m. i.
Längtar sjukt mycket nu. Vi har ju fått ett schema också om vad som händer när vi är i Polen. Helt packat schema.
Nu ska jag och mamma snart åka och sola och blir lite bruna. Pusshej.

Frågor som läsare ska svara på

♥ Vad heter du (eller kön om du vill vara anonym) och hur gammal är du?
♥ Hur hittade du hit?
♥ Hur länge sen var det du började läsa och hur ofta kikar du in?
♥ Varför läser du min blogg?
♥ Vad vill du att jag ska blogga om? Ex, skriva mindre eller skriva mer om?


Mycket att göra idag

Ja, det är ju så det är. Jag har mycket att göra idag. Vaknade vid 9,30. Åt frukost vilket bestod av ostfralla och multivitaminjuice. Sitter här, sen ska jag laga mat. När mamma kommer hem ska vi åka till Maxi och köpa mysbyxor eller joggingbyxor eller vad man säger. Sen kör vi direkt till Ängelholm. Till sjukhuset. Och sen när vi kommer hem så ska jag fortsätta packa och sen ska jag och mamma sola på hennes jobb.
Så det är fullt upp idag.
Imorgon ska jag byta mobil. Ska ha med min gamla när vi åker till Polen och så ska jag ladda den och forstätta med den sista packningen och kolla så att jag har med mig allt.

Glöm inte:

Pengar
Pass
Pengar på mobilen
Kamera
Mp3
Resväskan


Helg

Äntligen helg:D Bakade kanelbullar på hemkunskapen med Mergim. Det blev asgoda. Det tyckte nog han me. Sitter och snackar med Olivia på msn. Va i Halmstad innan idag och växlade pengar och köpte brunkräm. Sen handlade vi mat på Willy´s.
I helgen ska jag packa. Packa, packa och åter igen packa. Ska hem till Cajsa imorgon och kolla på när hon packar. Annars blir det bara chill i helgen. Ska sola på söndag så att jag bli lite "brunare" tills jag åker. Om det nu någonsin kommer bli färg på mig haha. Ska fortsätta prata med Olivia nu. Vi pratar om vad vi ska ha med oss till Polen. Men ha det gött, puss.

Sola solarium idag

Idag blir det solning i solarium. Härligt.
Dagen har annars varit okej. Kom precis hem ifrån stan. Har handlat mat till mormor. Va inne själv medans mamma klippte sig. Köpte någon ny sorts kokosboll, inte en kaka utan naturgodis. Naturgodiset kostade 12,90 kr/hg. Men när jag hade betalat och kollat på kvittot så såg jag att dem hade tagit betalt för lösviktsgodis d.v.s. 69,95 kr/kg. Så för mig blev det 10 kronor billigare än vad det egentligen skulle ha kostat. Men jag gick ju inte och sa till dem i kassan att dem hade slagit in fel, nejdå. Dem får la skylla sig själva.
Skolan va väl okej. Började att göra lägenheter på No:n. Mycket skoj. Dock inte riktiga lägenheter (tyvärr), men skisser och sedan ska vi göra lägenheterna i en trälåda med hjälp av vår skiss. Hade en vikarie idag eftersom vår ordinarie lärare va på kurs.
Imorgon blir det Halmstad. Ska till Forex och växla till Polska pengar. För sen på Tisdag så bär det av till Polen. Det är väl ingen direkt resa att skryta om kanske. Men kul ska det ju ändå bli. Hoppas jag.
Ha det skönt alla där ute. Nu ska jag snart käka kvällsmat och sen blir det solning.
Förresten såg att Mergim i min klass gick in på en hårstudio. Han skulle säkert sola. Det brukar han göra.

*Puss*

Promenad

Va ute och gick en promenad ner till stan och lite så med Cajsa och Alma. Mysigt faktiskt. Vi lät Alma gå lite själv också, men efter ett tag så ramlade hon, med handen före. Sen grät hon nästan hela vägen hem. Stackare. Köpte mig litta nötter som jag tänkte mumsa på nu. Imorgon blir det skolan själv. Cajsa skulle vara hemma.
Först matte, engelska, lunch, lång rast, svenska (läsning) och sist men inte minst No. Senare på kvällen imorgon så ska nog jag och mamma upp och sola på hennes jobb. Dem hade fått ett nytt solarium. Eller ja, det ena "glaset" eller vad det heter som man lägger över sig hade nog gått sönder eller något sådant. Men nu är den fixad. Skönt att ÄNTLIGEN få bli lite brun. Innan sommaren.
Kanske lägger ut nån bild ifall det märks någonting med solningen. Tror inte att det gör det första gången.

Todilou...Kram Kram


5 Gula små saker...

Här kommer 5 vackra gula små saker.
image279
Asos.com 247 kr.
image280
"Box Purse" Gina Tricot 129 kr.
image281
Forever21.com 139 kr.
image282
Laredoute 149 kr.
image283
Tory Burch 1.942 kr.

Prov idag

Kom precis hem efter att ha haft 3 timmars prov. Usch. Visst har man några i klassen som vill fuska som Adnan och Cajsa. Haha. Hjälpte dem LITE i alla fall. Imorgon är det skola igen. Nu är det bara 6 dagar kvar till Polen.
Ska försöka äta lite nu. Det var inte så god mat in the school.
Att det aldrig kan gå någon bra film på bio! Vill gå på bio, men det är ingen bra film nu. Haha, vadå byta samtalsämne.

Aja, ha det göttan // Puuuss


Plugg

Nu blir det plugg. Engelska, nationella på fredag. No, prov imorgon och kanske No2, Biologi.
Pallar inte plugga. Men om en vecka blir det Polen.
På fredag ska jag åka till Halmstad och växla pengar. Får se om jag ska sola i helgen eller någon dag i veckan.
image278

Snygga kylskåp och frysar från Smeg

Ja precis vad det står i rubriken.
image277

image274image275image276image272image273


Äntligen funkar bloggen

Jag ar blivit helt galen av att bloggen inte har funkat. Har ju inte kunnat skriva på jätte länge. Men nu kommer det att vara färska inlägg igen.
Idag har jag varit i stan med Cajsa och fikat. Fralla och kaffe. Provade Cajsas nya cykel, som jag också ska köpa. Fast jag ska köpa med cykelkorg. Den va skit skön. Gäller bara att tjata på mormor om pengar. Lär ju aldrig få en cykel.
Gick sen hem från stan och nu sitter jag här.

Här kommer lite bilder på hur jag såg ut i Lördags när vi hade gäster. Och lite andra bilder. Bilderna får jag lägga upp nu eftersom bloggen inte har funkat innan.

image266
image267
image268
Såhär såg jag ut i Fredags innan jag skulle handla mat.
image269
Bakade sockerkaka i Onsdags
image270
Nyklippt sen igår. Och nynoppade och färgade ögonbryn.
image271
Fick dessa örhängena av mammas lillebrors nya tjej. Fina.


RSS 2.0