Gingerbread



Höll precis på att föra över bilder från mobilen till datorn så dog telefonen. Så nu får den ligga på laddning i en dag.
Har varit i skolan idag. Spelade "7:an", ett kortspel som jag suger på. Frida i klassen fick jälpa mig hela tiden. Hon kallade mig för fjant. På skoj kanske jag ska tillägga.
Det har inte hänt så mycket mer idag. 
Ska åka och handla pölsekorvar...är så himla sugen. Ikväll ska jag se på Leilas jul. Något att se framemot.

Ska skriva lite julrecept nu...medans jag kommer ihåg det. 
Fan va jag längtar till julen!

Är sugen på pepparkaksdeg. Degen är klart godast.
 

Godsaker


Julskumm och Marsipan i choklad..Mmm

Man vill ju läsa om Leila...den stora matidolen

Snygga hipsters

Såhär fint är det på GeKås vid juletider

Julklappar

Sitter och kollar in H&M:s kollektion. Vill ha lite nya kläder, men jag tycker bara att dem har det gamla vanliga. Tråkigt när det är gammalt hela tiden. Men dem har gjort om på sin hemsida. Det är ju positivt. www.hm.com
Om en kvart ska jag gå ner och kolla på halv åtta hos mig. Sen kommer andra avenyn.
Imorgon efter skolan ska jag åka till Rejmes. Jag har 2 kompisar som vill vara med och inventera på lördag. Jag ska höra efter om det går bra.
Vi ska vara där klockan 7...usch. Tidigt! Jag är ingen morgonmänniska!

Här kommer lite bilder som jag tog när vi va på GeKås 

Söta tomtestövlar med godis i

Lite kaffepaus måste man ju ha!

Inne i varuhuset

Slog in årets första julklappar av lite som jag köpt på GeKås

Vilade...lite för länge

Kände mig inte riktigt kry igår så jag stack hem lite tidigare från skolan. Åt lite mat och sen gick jag och la mig i sängen. Då var klockan 12. När jag sen vaknade av att mamma ringde hem så var klockan 15,30...det var skönt att få sova av sig lite. Det borde man göra varje dag efter skolan. Men tyvärr så hinner man ju aldrig det.
Tror jag börjar bli lite sjuk. Näsan rinner hela tiden och jag börjar få ont i halsen. Skulle egentligen skrivit igår men brorsan kom precis hem när jag hade börjat skriva och då ville han sitta här.
Måste nog sätta på värmen i rummet. Min händer är iskalla...vänta lite bara. Det är jobbigt att frysa.


Köpte denna tunikan på Gekås i lördags.

Nu kom brorsan hem...skriver mer sen. Måste läsa i engelskaboken som vi har fått. Ska ha läst 53 sidor till imorgon. Jag är på sidan 20..usch. Ska göra lite julkort också.

Julslingor


Hej, slutade 13,30 idag från servisen. Idag fick vi god mat. Köttfärslimpa, svampsås, potatis, färsk sparris och morötter. På morgonen bestämmer vi vem som ska duka vilket bord och ha ansvar för det och jag fick lärarnas bord. Usch, det var nervöst att servera eftersom dem kollar hur man gör hela tiden. Men dem tyckte att jag var duktig. Dem sa till mig
- Du serverar ju som en mästare!
Okej, det tycker ju inte jag förståss, men det var ju snällt sagt. Jag och Elin har alltid lika kul på lektionen. Ha ha.
  
Imorse när jag hade gått upp så såg det ut såhär utanför fönstret. Nu har julen kommit. Äntligen! I alla fall snön. Kanske lite svårt att se eftersom det va så mörkt ute vid den tiden, men jag har en bild till som jag tog när jag kom hem idag.
 
Grannarnas fina utegran är nog den finaste granen som finns. Tycker ni inte den är fin?!

Jag blev så grymt sugen på glögg när jag kom hem så jag gjorde iordning lite glögg...usch, den va nog gammal. Jag kollade bäst före datumet innan och där stod 2007. Men jag tänkte att den blir nog inte så dålig. Men den var så skarp i smaken, så den var nog lite förgammal. Nu ska jag skriva in lite recept i receptboken från recept.nu. Lyssnar på julmusik nu. Tycker det är mysigt att lyssna på julmusik samtidigt som man ska skriva julrecept.

Ikväll blir det bara jag och mamma hemma. Brorsan är och spelar bowling ikväll. Det bilr kanske att vi hämtar honom ikväll eller natt.
Aa just det. Jag kanske ska förklara varför rubriken i detta inlägg heter julslingor och det är för att när mamma körde mig till hotellet i stan imorse så hade dem tänt julstjärnorna i stan och den stora julgranen. Och det kallar jag julstämning. Det var jättemysigt att jobba som servis när det var ett mysigt julväder ute. Jul= mysiga ljus överallt!

Kram


Redan jul?


Hittade mina drömjeans på Cubus förra torsdagen. Var inne i Halmstad och låste upp min mobiltelefon i Telias butik och så ville mamma gå inom några klädbutiker, bla Cubus och då hittade jag dessa. Men mudd nertill. Älskar dem jätte jätte mycket.
 
Nu har dem börjat med ljusslingor i träden i Halmstad. Dem kunde ju väntat lite. Det är ju inte riktigt jul ännu. När jag cyklade ner till lektionen på hotellet imorse så hade dem redan satt upp den stora julgranen på torget och började julpynta julfönsterna med granris. På Söndag är det julskyltning här. Jag tänkte gå ner en sväng och dricka lite grattisglögg som det bjuds på i butikerna. Ha ha.
Satt och tittade i en tidning och såg en Gustav Adolfsbakelse. Gud var jag blev sugen på en sån. Ser den inte god ut?!

Här ska ni få se hur stora och bra bilderna blir med min nya mobil. Bilderna är större i verkligheten. Men dem minskas ju ner här på bloggen. Rätt bra kvalitet ändå. En bild på mig blev det i det här fallet =)

Sitter och dricker en kopp kaffe på golvet nu. Datorn står mitt på rummet och mammas förra dubbelsäng är numera bara en madrass på golvet. Som jag just nu sitter på. Man måste ju sitta lite skönt framför datorn. SÅ just nu är här typ ingenting på rummet. Ingenstans att ha kaffekoppen på...förutom golvet då.

 Tog en provbild på H&M för att se hur kameran var när jag hade satt i kontantkortet.
 Blev rätt bra. Nog med bilder för den här gången.

Pease

Lothigiius

Väggen

Här kommer lite bilder  från det nymålade rummet. Kan visa er före och efterbilder sen. Men här kommer bilder från när det nästan är helt klart. Bara uppe i hörnen och upptill väggen som det ska målas i lite.

Den röda färgen är en fondvägg. Och dem gråa är på sidorna.
 

It be very nice!

Nu är rummet nästan helt målat klart hemma. Bara måla det där "lilla" som inte går att ta med en roller.
Ska ta bilder med mobilen som jag läggerupp här sen när jag kommer hem.
Det blir stora och bra bilder med min nya mobil. Bättre bilder än med min gamla.
Nackdelen med mobilen är att batteriet bara varar i 2 dagar, sen måste jag ladda den vilket är väldigt jobbigt.
Funderar på att sticka hem innan gympan. Har ont i huvudet. Vet inte varför, jag brukar inte ha det.

Aja, skriver mer när jag lagt in bilder på datorn hemma. Är i skolan nu. 1 lektion kvar.

Puss, Kyss

Skitfärg!

 Sitter i skolan nu. Slutar om 20 minuter. Då ska jag hem och sen ska jag och mamma köra in till Halmstad och låsa upp min nya mobiltelefon, vi ska lämna tillbaka en skitsålig väggfärg på Jula. Den tog inte ett dugg på väggen.
Vi målar över en annan tapet och den tapeten syns under. Vilket den INTE ska göra. Så vi vill ha pengarna tillbaka.
Sen ska mamma och jag käka på Mc Donald´s och sen ska vi handla mat till mormor. Som vi gör varje torsdag.

Kommer bli en härlig dag!
Är ledsen att jag inte skrivit så mycket, men eftersom vi målar om i det rummet där vi har datorn så har brorsan kopplat ur datorn. Så den funkar inte just nu.
Men vi är snart färdiga med rummet. Kanske någon vecka kvar. Har ingen bild på mig på skolans dator så jag lägger in en googlebild.

Kyss <3

 

Nokia 6280

Har ju glömt att meddela att jag har köpt en ny mobiltelefon. En Nokia 6280. Jag älskar den!
Men jag måste åka in till Halmstad och låsa upp telefonen eftersom den är operatörlåst till Telia och jag har Telenor.
Bläää på det!


Peter Siepen på MIN skola



Fy va dålig jag är på att uppdatera mig här. Inget bra.
I alla fall så har dagen och veckan varit bra. Idag var det föredrag i skolan med ung företagsverksamhet. Rätt intressant. Det va två jätte roliga ledare. Kommer inte ihåg vad dem heter men dem jobbar i Halmstad och det är dem som gör tidningen "Éntre".
Peter Siepen var med som gäst. Fan va trevlig den människan är. Och rolig. Helt plötsligt börjar han att klä av sig inför publiken. Han visade upp sitt "sexpack", som va rätt vältränat och snyggt. Han visade hur man skulle träna. Hur HAN brukar träna hemma i sin lägenhet 3 ggr i veckan o.s.v.
Han berättade att han hade jobbat på Ericsson i Göteborg och som busschaufför i Sthlm.
När han berättade att han hade jobbat som busschaufför så sa han:
- Ni ska vara glada att ni inte satt i den bussen. Jag pratade i microfonen hela tiden.
Då sa en som stod längst bak i aulan på skolan att han hade åkt med Peter.
Nämen sedär, tänk så liten världen är!
Man kan absolut INTE tro att Peter är 47 år. Inte med hans kropp. Peter jämförde sin kropp med en av killarna från Halmstad och killen från Halmstad var 27 år. Asså 20 års skillnad och Peter hade 1000 ggr så snyggare mage än killen från Halmstad som hade rätt tjock mage. Om man nu ska jämföra. 

Efter att showen var slut så gick jag och Josefin fram och frågade efter autograf och om vi fick ta en bild. Och självklart fick vi det.
Så det va ju kul. När jag höll om han bak på hans rygg, så kände jag på hans ryggrad. Shit så hård den va. Hårdare än min, tror jag. Ska känna.
Den stack liksom ut ut hans kropp. Ok, inte riktigt men nästan.

(Ghassan till vänster)

Sen fick vi lyssna på två olika unga som driver ett eget företag och jag lyssnade på Ghassan som driver en glass och tacobar vid GeKås i Ullared. Han berättade om hur han gjorde när han startade ett företag och lite så.
Sen lyssnade jag på KoolaAnna. Hon som grundade företaget. Hon tog med ett plagg som kommer att komma ut nu till vintern. Så vi var dem första som fick se plagget innan det skulle ut i butikerna runt om i Sverige.

Puss

Åhhh Glenn...




2 underbara och söta kockar!!! (L)

Åhh fyfan va snygg Glenn är i serien Färjan på kanal 5! Han skulle man ju lätt vilja ha. Skickade iväg ett hemligt brev till hans arbetskompis på färjan och undrade lite om Glenn.
Över till annat...Idag beställde mamma en mosskopa eller glasskopa som jag kallar det genom Servera eftersom mammas jobb beställer hem varor från dem. Den gick på 89 kronor. Kanske lite dyrt men vafan.
Så imorgon kommer jag att få den. Äntligen blev det av ändå. Trodde inte att jag skulle få den.

Jahaja, är sjuk idag, så har stannat hemma från skolan. Tror jag ska stanna hemma imorgon också. Men på kvällen måste jag komma till skolan eftersom det är Osbeckskväll för alla 9:or som ska välja program till våren. Och då ska hotell & resturangeleverna servera korv med bröd till ungarna.
Så klockan 18-21 är jag INTE hemma!
Vi skulle få en varsin tröja och något nyckelband som tack för att vi ställde upp. Inget jag ser framemot men ändå. Jag kommer ju inte att gå runt med den där tröjan eller nyckelbandet.

Igår när jag kom hem från skolan så kom våra grannar också precis hem. Hon är/var gravid så vi (en annan granne och jag) frågade henne hur det gick och så och då sa hennes kille:
- Vänta lite så ska ni få se. Vi har den här i baksätet.
Så tog han ut den nyfödde lilla bebisen. En kille som ska heta Hampus. Den vägde rätt mycket. 4465 gram. 
Den va så söt. Lägger ut en bild på den här. Så ni cokså kan få se. Hoppas jag får vara barnvakt någon gång! Jag älskar barn! 
Grattis Cecilie och Johan till bebisen!

Ska käka nu. Ikväll ska jag se på Leilas fest!

Peace,

Lothigiius

Shoppat på GeKås

Då lägger jag in bilder på vad som köptes på Gekås i veckan.
Släng gärna in en kommentar om vad ni tycker om sakerna. Man blir alltid glad över en snäll kommentar!
  
 

Äntligen kan jag vara ute i regnet utan att bli blöt!
 

 
Dessa två ska jag lämna tillbaka och ta i mindre storlekar.

Vad tycker ni om mina nyinköpta varor?

Söndag



Söndag och slappedag. Vad mer kan man säga? Idag ska jag bara ta det lugnt och vila. Från och med imorgon är höstlovet slut och jag börjar skolan igen. Inte det bästa jag ser fram emot, men på söndag flänger mamma och jag till GeKås igen för att lämna tillbaka lite saker och köpa en massa julklappar.
Så jag har ju i alla fall något bra att se fram emot under veckan.

Igår var det Halloween och jag var hemma hos en kompis och käkade pizza och kollade på Dansbandskampen och Sing A Long. Vi kröp ner under täcket i sängen, fast med kläderna på och kollade på tv. Mysigt.

Jag skulle vilja göra om min blogg lite...men jag vet inte riktigt hur man gör. Någon som vill hjälpa mig?
Det är så tråkigt med dessa "bakgrunder" som redan finns på bloggen. Vill ha något som är mer mig liksom. Hjälp gärna till och kom med förslag. Please, help me!

Kram

RSS 2.0