Dagens Nyheter

image121
Jonas Bane=En riktig sexbomb, eller hur? (Han i mitten)

Årets Homo/bi: Tomas Tobé
Årets Hetero: Mona Sahlin
Årets Kämpe: Elisabeth Ohlson-Wallin
QX Hederspris: Jonas Gardell
Årets Duo: Mia & Klara
Årets Gayställe: Gossip, Göteborg
Årets Åh-ett-nytt-ställe-att-gå-till: Pigalle, Stockholm
Årets HBT-fast-inte-på-riktigt: Kim i SVT-såpan "Andra Avenyn" (spelad av Jonas Bane)
Årets Drag: Diamond Dogs
Årets Artist: Måns Zelmerlöw
Årets svenska låt: Måns Zelmerlöw "Cara Mia"
Årets album: Peter Jöback "Människor som du och jag"
Årets TV-program: Melodifestivalen 2007
Årets Scen: Jonas Gardell "Tillfällig gäst i ditt liv"
Årets Film: The Queen
Årets Bok: Stieg Larsson "Luftslottet som sprängdes"
Årets Keep-up-the-good-work: KAK-killarna Daniel och Andreas
Årets utländska låt: Mika "Grace Kelly"
Göteborgspriset: Gossip
Öresundspriset: Cabaret Moulin

__________________________________________________________________

Vinnaren av Sveriges sexigaste kvinna av QX

Plats 1-10:

1. Vinnaren är Carin Da Silva.


2. (3) Izabella Scorupco, skådespelerska/modell
Vem ville inte vara Pierce Brosnan 1995? Det var året då vi blev kära i Izabella Scorupco, den ursnygga svenska bondbruden i Goldeneye, och gammal kärlek är som guld - den rostar aldrig. Förra året hade vi äran att ha Izabella på besök från Los Angeles och i november prydde hon QX:s omslag. Vacker och tidlös kvinna som verkligen är one of a kind.

3. (ny) Lena Philipsson, artist
Charmig, snygg, duktig. Klart vi faller för ikonen Ph som så länge har sjungit och dansat rakt in i våra hjärtan. Hon har blivit utsedd till både Sveriges bästa och Sveriges sämst klädda, men nu har den hemmasydda och kompromisslösa stilen landat på en skön nivå - alltid egen, aldrig smaklös. Det är klart att popdrottningen ska ha en pallplacering på vår lista.

4. (ny) Tilde de Paula, programledare/journalist
Programledare, journalist, författare, trebarnsmor; vi har Tilde de Paula att tacka för att vi aldrig missar Nyhetsmorgon söndag. Hon är vacker, duktig, trygg och samtidigt spännande. Det är såååå sexigt med en kvinna som leder ett eget nyhetsprogram! Det kallar vi kvinnlig pondus. Skönhet och makt i härlig kombination.

5. (ny) Carolina Gynning, programledare/modell
Carolina, Carolina, Carolina. Du har skrikit och levt om och i början kanske vi inte älskade allt du gjorde, men fan vad underbar du har blivit! Nu i eget program med egen stil och det känns verkligen som - ja, här har vi den äkta Carolina Gynning. Alltid på, aldrig rädd för att göra bort sig och säger alltid det som andra tänker. You go girrrrrrl!!!

6. (2) Tilde Fröling, programledare
Naturlig, rolig, härlig och snygg, snygg, snygg. Förra året dreglade vi över henne både i sexprogrammet Lustgården och i Rocky & Drago, där många hade hoppat in som frivilliga reskamrater om Pieter Siepen hade bangat? Hon är lika sexig när hon glider runt osminkad och rufsig i håret och gör resereportage, som när hon är hårdstylad i tv-studion. We like.

7. (ny) Lisbeth Åkerman, nyhetsankare/tv-journalist
När Lisbeth Åkerman levererar nyheter sitter vi bänkade framför Rapport. Vem är denna kvinna, hon ser ju ut som Snövit! Så stilig. Så intressant. Lisbeth är som ett vackert mysterium som dyker upp och förför oss med sin elegans i rutan. Henne vill vi dricka rödvin med i en tjusig bar och prata hemligheter med framåt småtimmarna?

8. (ny) Amanda Jensen, sångerska
Nyfödd sångfågel som lyckades charma både Idol-juryn och oss - Hallelujah. Nu ser vi fram emot hennes vidare artistkarriär. Det här är ju en blondin som verkligen sticker ut från mängden. Originell brutta med ett speciellt utseende som tidigt hittat sin egen grej. På Grammisgalan framförde hon låten Do You Love Me. Och ja Amanda, det är klart vi gör!

9. (ny) Rafaela Lindberg, programledare/ekonomijournalist
Aldrig har ekonomi varit hetare! Med tjusiga Rafaela Lindberg i TV 4:s ruta kan vi lyssna på siffror och titta på diagram hur länge som helst. Går det neråt så kan man trösta sig med att njuta av hennes skönhet. Och när det går det uppåt så blir det ju ännu bättre av att det är en vacker kvinna som kommer med de goda nyheterna.

10. (5) Regina Lund, artist
Mångkonstnären Regina imponerar och inspirerar och gör alltid saker från hjärtat. Den här kvinnan har verkligen något eget. När hon sjunger får vi gåshud och när hon pratar blir vi intresserade. Hon är vågad och sätter sina egna gränser. Modig, stark, struntar i normen och gör som hon själv vill. Det är så sexigt och vi slutar aldrig gilla Regina.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0