Vad gömmer sig under masken?När jag satt och kollade i Se & Hör så var där en sida på kändisars ansikten i tv och privatbild.
Här är tex. en av fruarna i Desperate Housewives. Hon är jättesöt och fint sminkad i tv. Men privat ser hon förjävlig ut!
Det är konstigt att kändisar som hon inte tänker på hur hon ser ut när hon går på stan, handlar mat etc. när hon vet om att paparazzis trampar henne i hälarna vart hon är går.
Vill hon själv att skvallertidningar ska gå ut med hemska bilder på henne när hon är privat? Jag tror inte att det är hennes högsta önskan...
Visst har vi alla varit osminkade och gått på stan, handlat mat etc. Och vi har ju inga paparazzis efteross, men det har ju kändisarna. Så det borde ju tänka sig för. Eller?
Sen har hon både lite buddelhaka och ganska rynkigt ansikte för att vara så ung som hon. Fast vi vet ju sanningen. Att hon är rätt mycket retuscherad i tv och media. Allt för att tidningarna ska sälja bra!


Sökte på google och fann denna rätt mycket retuscherade bild på en kvinna i ca 50 års-åldern. Brösten, låren, magen och höfterna är retuscherade. Hemskt, men snyggt. Tyvärr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0