KLIPPAN soffa

Sitter och kollar på "en unge i minuten" på tv4. Så himla bra program! Massa underbara föräldrar och söta bebisar! Man vill ju ha ett litet barn själv när man ser på programmet! Efter detta kommer big brother! Missade gårdagens så ligger ett steg bakom. Men tar igen det imorgon! Såg ändå att Vanessa åkte ut så...förresten var det lika bra! Hon var rätt dryg och jobbig i slutet!


Ugnsrostade färska rödbetor, morötter och palsternacka i ugnen var kvällsmaten ikväll. Jättegott med en kall sås med smak av parmesan och vitlök till! :)


                                                   
    

Vet inte om jag skrivit om att jag skulle köpa soffa. Brorsan kunde låna en caddy över helgen så i lördags eftermiddag var jag och brorsan på IKEA och köpte en soffa till mig! Vi hade jättemysigt där! Jag bjöd på mjukglass och godisfiskar som vi mumsade på, på vägen hem :)
När vi kom hem asade vi upp den tunga soffan uppför trapporna och sen fixade jag kaffe och brorsan satte ihop soffan. En KLIPPAN soffa köpte jag i naturvit. ALME natur tror jag närmare bestämt den heter.
Jag fick dessutom 500 kronor på ett presentkort att handla annat för på IKEA. Ett erbjudande som pågår t.o.m 10 april. Det kan man ju inte missa!
Senare på kvällen fick jag testa att köra caddyn, en automatare! Första gången jag kör det! Det va kul! Sen beställde vi pizza. Med god köttfärssås på!
Möblerade i alla fall om i brorsans gamla rum där soffan står nu. Jag har inte plats på mitt lilla rum så den får stå där sålänge, tills jag flyttar!
Det gamla teakbordet jag fick när mormor flyttade passade bra sålänge, tills jag köper ett nytt, mer modernt...som jag gillar! Tavlan ovanför soffan har jag målat!
Gillar inte hörnlampan, men den får vara där sålänge! 

Blev så grymt sugen på glass ikväll eftersom det var så fint väder ända till klockan 20 så köpte mig en nyhet från GB! Twister Fruit. Jättegod!

Kommentarer
Postat av: Sara - Mamma till Nova

Snygg! Det är den vita väl? :D

2011-04-05 @ 11:50:10
URL: http://frokenkalmar.blogg.se/
Postat av: SIEL

hoppas allt är bra med dig? :D

2011-04-05 @ 21:29:21
URL: http://eemeliefransson.blogg.se/
Postat av: emily

sv: hmm.. skumt ju! :P

Bor du ensam`?

2011-04-07 @ 17:18:00
URL: http://ilame.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja jag med! :D

2011-04-08 @ 01:00:14
URL: http://eeeelins.blogg.se/
Postat av: ellen

Grönsaker i ugenen är gott. Det äter jag ofta!

2011-04-11 @ 14:37:12
URL: http://ellencsordas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0