Älskade kandelaber!Jaha, nähä! Nu när jag kollar igenom mina bilder ser jag att det är en del bilder från några veckor sen tillbaka som jag inte lagt upp på bloggen. Som jag tänkte göra nu. Gamla som nya. (Nya som gamla?) Eller nä...inte gamla! Eller aa, kanske lite. 3 veckor gamla typ!
Det klickas en del bilder, nästan varje dag. Sen för jag över dem till datorn och eftersom jag inte bloggar varje dag så blir det ju en del bilder som läggs på hög, och sen när jag bestämmer mig för att blogga så känns bilderna som är några dagar gamla, tråkiga och inte alls intressanta att lägga ut på bloggen. Då kastas dem i "papperskorgen"!
Men här är i alla fall några bilder jag valt att spara ändå...
Brickorna ovan är två om-målade brickor. Den vita va vit innan också, men hade gulnat i färgen eftersom den legat länge. Den svarta brickan var däremot röd innan. Meeen...eftersom jag hade både svart och vit hobbysprayfärg kvar så beslutade jag mig för att måla om dem. Och de är mycket snyggare nu!Jag för nån vecka sen!


Den lilla, söta och fräcka Golfen jag kör runt i nu i sommar! Snabb som satan! JA, jag är bilintresserad! Gillar mest VW:s!Förra veckan tror jag det va...då va jag och mamma i Höganäs på Iittala outlet. Min favoritbutik (om där är bra fynd). Köpte den lilla grå Marimekkoskålen för 189 kronor och den genomskinliga Kivilyktan för 89 kronor! Bra fynd måste jag säga! Om man jämför med ordinarie priser så är detta BILLIGT!Och apropå fynd så i tisdags när jag var på MIO i Halmstad så hittade jag denna urfina kandelaber ståendes på ett bord. Chocken (eller det stora leéndet) kom när jag vände upp och ner på den och såg prislappen! Till att börja med var den orange, prislappen alltså. Och vad brukar det betyda? Jo REA! 179 kronor kostade denna vackra sak! Efter några om och men så följde den med hem! Dock lite sne och ving, men aja! En av kvällsmaten förra veckan!

Och idag var jag hemma hos en gammal klasskompis som nyss flyttat till en liten men väldigt fin 1:a i staden jag bor i, tillsammans med sin kille! Vi satt på hennes balkong och drack kaffe och åt en god tigerkaka hon bakat! Mycket trevligt!

Som sagt, det är inte lönt att jag skriver att jag ska uppdatera oftare när jag är ledig, för jag gör det inte ändå! Snarare tvärtom, jag uppdaterar oftare när jag jobbar, hehe!
Nu väntar sängen! En ledig dag imorgon också! :)


Kommentarer
Postat av: Yohanna

SV: Ojdå drar den så mycket batteri? :O Det lät ju inte bra.. Batterier brukar ju hålla länge

2011-07-08 @ 18:17:39
URL: http://fireflybaby.blogg.se/
Postat av: hanna ♥

ja :D

2011-07-08 @ 22:24:40
URL: http://heaa.blogg.se/
Postat av: Sofia - FotoBlogg

Sv: Jahaa okej :)

Vad gör du nu då?

2011-07-08 @ 22:32:18
URL: http://sofiaforss.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: tack tack, det var riktigt fint! :D

2011-07-09 @ 09:20:44
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: A.C

hhhe:Dvad händer i helgen då?:)

Sj ska åka ti gbg imoron^^trevlii helg:D

2011-07-09 @ 12:22:41
URL: http://amychen.blogg.se/
Postat av: Elins blogg - Vackra ord av kärlek. - SMYCKESSHOP.

snygga jeans! :) verkligen! älskar när det är slitningar!och snygga grjer du köpt nu måste jag till mio imorn :DRÖSTA/ RÖSTA IGEN SÅ ÄR DU GULD <3SLUTSPURTEN NU, HJÄLP TILL!http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=lRbt7ff4ZoKjdd9yojDz7X3CbxTOQq5z8Ti5wBvLq4sHWq60P9yK#Galleryhttp://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=171Hoppas du får en fin kväll :)

2011-07-09 @ 19:37:08
URL: http://eeeelins.blogg.se/
Postat av: Elins blogg - Vackra ord av kärlek. - SMYCKESSHOP.

vill ha en stor vit att ha på bordet :Dsnälla du häjlp mig :)RÖSTA/ RÖSTA IGEN SÅ ÄR DU GULD <3SLUTSPURTEN NU, HJÄLP TILL!http://nelly.com/se/designyourdress/?obj=lRbt7ff4ZoKjdd9yojDz7X3CbxTOQq5z8Ti5wBvLq4sHWq60P9yK#Galleryhttp://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=171Hoppas du får en dag kväll :)

2011-07-10 @ 14:39:11
URL: http://eeeelins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0