Graffiti fast ändå inte!



Har fått låna brorsans bil denna veckan. I söndags var han här och hälsade på och senare kom hans tjej också och då ville hon inte att de skulle köra två bilar hem till Halmstad så brorsan lämnade över nycklarna till mig! Och det tycker jag ju förstås var snällt....men han lämnade bilen utan bensin! Så det första jag fick göra var att köra och tanka! Kör in till Halmstad imorgon och lämnar den antingen på hans jobb eller hemma hos honom. Vet inte om han jobbar imorgon med tanke på att det är klämdag!
Imorgon är det Våxtorps marknad också. Tänkte köra dit en liten runda. Antingen innan mamma har slutat jobbet vid 12 eller efter. Blir det efter tar vi nog hennes bil!




Efter att jag slutat skolan i måndags vid lunchtid så bestämde jag mig för att spraya en canvastavla som jag haft i tankarna på att göra sen länge tillbaka. Har bara inte blivit av. Men nu i måndags så var det fint väder, sol och det blåste inte jättemycket så då tyckte jag det var dags! Hade varit och köpt sprayfärg på Biltema veckan innan. Blank röd (som personalen på Biltema sa inte skulle bli blank eftersom det var en tavla jag skulle spraya på, men den blev blank ändå. Men det blev snyggt!) och matt svart färg köpte jag. 60 kronor stycket. Jag la ut lite tidningar på gräset och började spraya! Och nej...ölflaskorna på bilden är det inte öl i! Jag fyllde de med vatten så att tidningarna inte skulle flyga iväg. Hittade inget annat passande i förrådet. Stenar hade annars varit perfekt!
Vad tycker ni om min tavla? Jag blev riktigt nöjd med den!

Har ni smakat den nya Ramlösa med smak av ananas? Jag gjorde det igår och den var väldigt fräsch och frisk i smaken! Kommer att köpas igen!

Häromveckan när jag va på IKEA och Väla så passade jag på att köpa underkläder till studenten. Ska ha en vit tubklänning och då vill jag inte att bh-banden ska synas så jag köpte en vit strapless-bh och vita trosor. Hittade även en annan snygg vit bh, med axelband! Köpte den rosa tjocktröjan också. Och igår kom boyfriend byxorna och den persikofärgade tröjan med posten. Eller aa..en avi som jag löste ut!


Kommentarer
Postat av: A.C

jahha..va njas:D hehe..ha dt så roligt:D

2011-06-02 @ 15:17:25
URL: http://amychen.blogg.se/
Postat av: Beatrice Jakobsson (foto)

sv: okej :)

tack tack!

2011-06-02 @ 15:35:36
URL: http://beattriicee.blogg.se/
Postat av: hanna ♥

jau :D

2011-06-02 @ 16:57:55
URL: http://heaa.blogg.se/
Postat av: Sofia - FotoBlogg

Sv: Aa tycker jag med! :D

Den ska få sig en liten plats på en hylla i mitt rum när jag väl hittar någon bra hylla som passar! ;)

2011-06-02 @ 17:05:37
URL: http://sofiaforss.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- Hoppas du får en grym långhelg! Kram!

2011-06-02 @ 18:38:09
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Elins blogg - Vackra ord av kärlek. SMYCKESTÄVLING!

härlig känsla är det :D men vaddå lördag? :O vart bor du?

2011-06-02 @ 23:41:24
URL: http://eeeelins.blogg.se/
Postat av: sanna -saos.blogg.se

Snygg tavla! :)



svar ja eller hur! Det blev superfräscht. :)

2011-06-06 @ 23:47:48
URL: http://saos.blogg.se/
Postat av: Maria Nordvall

sv: aa jag tycker också den är super fin! :)

2011-06-17 @ 16:15:14
URL: http://marianordvall.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0